Belki uzun sürer evlenmemburda olursam derken nereye gıdıyosunn(bugun ıkıncı trıbım)
hee sen evlencen de ben gorcem dedın sanırım![]()
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Belki uzun sürer evlenmemburda olursam derken nereye gıdıyosunn(bugun ıkıncı trıbım)
![]()
delı kızın akıllı ev hanımlıgı olurmus cunkuDemezsın var sende o yetenek hıssedıyorum
Olmadı ellerıne ekmek verırsın susarlar![]()
burda olursam derken nereye gıdıyosunn(bugun ıkıncı trıbım)
![]()
bana da oyle gelıyor nevos , babam lafını bıle ettırmıyo daha yası kucuk dıyeBelki uzun sürer evlenmemTribini seveyim
![]()
Daha küçüksün ,ne acelen varbana da oyle gelıyor nevos , babam lafını bıle ettırmıyo daha yası kucuk dıye![]()
![]()
once o ztn önce iş sonra eş .. en kotu ıhtımal bavulumu toplar sana kactım derımDaha küçüksün ,ne acelen varİşini bul ,sonra koca bulunur
![]()
once o ztn önce iş sonra eş .. en kotu ıhtımal bavulumu toplar sana kactım derım![]()
![]()
![]()
Çok geçmiş olsun canım, Rabbim yaşatmasın bir dahaİyiyim canım benim, sen nasılsın
![]()
Olur ınstesekkurler
bende de su an yok ,insh tariflerimi toparladiktan sonra dusunuyorum
yeni kategori borekler oldu , yine gozumuzu senlendirirsin insh![]()
tmm etmesin
Canına taketmesin![]()
Senin iş durumları ne alemde neler yapıyorsuntmm etmesin![]()
ben bıldırımlerı takıp edemıyordum
ders calıstıgım ıcın
gormemısım valla .. ay ne guzel allah bagıslasın tabı koca bulursam once benım de ıstegım 3-4 cocuk .. kalabalık bır aılee ..
24 yasındayım canım ben de ogrencıyım
Hıc o acıdan bakmamıstımdelı kızın akıllı ev hanımlıgı olurmus cunku![]()
Allah kolaylık versin canım
Bir kac sayfa geride nuryoluna tanitmistim kendimi dur kopyaliyimB Be_Ni_1012 ay nıkını bı yazamıyorum tatlım
sen kac yıllık evlısın
cocuk var mı
nasılsın
kac yasındasın
ne ıs yapıyosun cok mu soru sordum kı![]()
tatlım suan secımden dolayı atamalarımız durdu ..Senin iş durumları ne alemde neler yapıyorsun![]()
zahmet olmazsaa kacırmısım benBir kac sayfa geride nuryoluna tanitmistim kendimi dur kopyaliyim![]()
Boyle kolay olduAmın cnm
Tanısalım o zaman
Yasım en son 29.5 tu sonrasını saymadım79 dogumluyum
Ikı kızım var 5,5 ve 3 yaslarında krese gıdıyolar
Almanyada yasıyorum memleket zongldak
He pastayı cıkolu kahveyı orta severım
Memnun oldum![]()
Hayırlısı olsun canımtatlım suan secımden dolayı atamalarımız durdu ..
ıns atanırımm beklemedeyız velhasıl..bakalım hayırlısı