Ablacım pilav etli veya tavuklu mu olacakNevreste konuma gel lütfen fikir.
etli olacak canım.ara sıcak,salata v.b. olur muhtemelen.çünkü doyumluk olmayacak.malum onca kişinin yemeğinin tadına bakacaklar.Ablacım pilav etli veya tavuklu mu olacak
Sadece ara sıcak tarifleri mi arıyorsun yoksa ana yemek olacak mı?
Yarışma ise orjinal tarifler olmalı
Ablam prenses patates salatası ve patates koynunda içli köfte çok uygun olur benceNevreste en uygun ne olur perde pilavının yanına.
Mesaj gelmedi zannettim gelmiş tabletteyimçıtır soğan halkaları ilgimi çekti.değişik olabilir.daha bakayım.
ben de öyle düşünüyorum.yemek ağır,hafif bir şeyler olmalı.Ablam prenses patates salatası ve patates koynunda içli köfte çok uygun olur bence
Orjinal olur
Senin pilav hamur ,et,pirinçBunlar dışında olan malzemelerle yapılması daha uygun
Yoğurtlu olsa iyi olabilir
soğanında yanında yoğurt var.bana uygun gibi geldi,ne dersin.Çıtır soğan sahiden nefis oluyor
inşallah canım gidersin.çok keyifli.Mesaj gelmedi zannettim gelmiş tabletteyim
Ablam ben bakıp link eklerim buraya
Denenmiş tarifler daha iyi olur senin için
Bende çok istiyorum kursa gitmek umarım banada nasip olur birgün
Rica ederim Ablacımben de öyle düşünüyorum.yemek ağır,hafif bir şeyler olmalı.
teşekkür ederim uğraştırdım.
Ablacım pilavın ağır bir tarif yanına hafif bir tarif daha uygun olur bu yüzden soğan çok iyi bir seçim olur hemde çok lezzetlisoğanında yanında yoğurt var.bana uygun gibi geldi,ne dersin.
inşallah canım gidersin.çok keyifli.
bu halkalar bir kaç saat önceden yapılsa sorun olur mu.Ablacım pilavın ağır bir tarif yanına hafif bir tarif daha uygun olur bu yüzden soğan çok iyi bir seçim olur hemde çok lezzetli
teşekkür ederim canım.Sanmıyorum ablacımİyice soğuttuktan sonra kapalı kaba koyarsan birşey olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?