Marifetli Hanmlarn dikkatine:))

suvesabun

Rabbim yolundan ayırma!
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2008
1.859
12
318
42
İstanbul
havalar soğudu a.s üşütmesinler sonra .... :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:

Eklentiler

• $sunshine.webp
    $sunshine.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 38
delikafadulden :1shok: delikafadulden
aaaaaaaaaaa.....aaaaaaaaaa....aaaaaaa....
:roflol:
vallahi pes....bu modeli alıp yapacağım...ve kendi el emeklerimiz bölümünde yayınlıcam...:roflol:

:1shok: yok artık bunudamı yapmışlar. Bunu bir erkeğin kullandığını düşünemiyorum :roflol::roflol:

beğenen arkadaşlara sesleniyorummm... ne olur yaparsanız bana da bir tane gönderin :jeyyar: malum elimden pek örgü işi gelmez :teytey: hepinizi öptümmm Şeniz

aaaaaaa kokuşum anam ben bunun pullu boncuklu modeli yokmu ısık sönünce parlaması lazım :jeyyar::jeyyar:

Son düzenleme:
koptum....allahım kimin aklına gelmişte yapmış böyle yaaa:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

bekar arkadaşlar size sesleniyorum biz evlenirken yoktu böle şeyler çeyzime koyamadım.ama siz mutlaka 2,3 tane yapın.::roflol:düşünsenize nişan tepsisinde iğne oyası olarak çok şık durur.:teytey::teytey::roflol::roflol:lülülülülülü

bekar arkadaşlar size sesleniyorum biz evlenirken yoktu böle şeyler çeyzime koyamadım.ama siz mutlaka 2,3 tane yapın.::roflol:düşünsenize nişan tepsisinde iğne oyası olarak çok şık durur.:teytey::teytey::roflol::roflol:lülülülülülü

hatta ucuna mıknatıs takıp buzdolabı süsü bile olur :jeyyar:

şimdiki kızlar çok şanslı bizim zamanımızda yoktiki çeyizimize koyalım .. renk renk yapin boncuklarlada süslemeyi unutmayın..

Back
X