Niye bi erkek için zevkini değişmek isteyesin ki?
ay oha artık. siz busunuz. sizi böyle kabul etmeyeni hayatınızda istememeniz lazımken siz neler düşünüyorsunuz. çok yanlış, çok üzülürsünüz
Müzik zevkine göre karakter analizi yapılamaz.
Ve kimse için özel zevklerinizden taviz vermeyin.
olsuun böyle böyle başlar. ürksün biraz, ürkmek iyidir. titresin kendine gelsin, adam olsun. türkçe popla ömür mü geçerEndişelenmeyin kızlar, kendimi değiştirmeye niyetim yok elbette :) Sadece ilk intibada ürkütmek istemiyorum.
sami yusuf dinle :))Bugünlerde arka arkaya konu açıyorum. Şimdi ben bir çocuktan hoşlanıyorum, çocuğu itecek herşeyden kaçıyorum falan. Çocuk benim aynı zamanda facebookumda da ekli. Bugün bir baktım likelarım arkadaşlarıma açık ve benim beğendiklerim hep Marilyn Manson, Rammstein vs. Çocuk biraz mutaassıp, demeyecek mi bu kız bana göre fazla uçuk :/ Kendime sinir oldum, nasıl düzeltebilirim durumu? Aslında uçuk değilim ama müzik zevkim sert evet. Mutaassıp erkek gözüyle değerlendirin lütfen. Mutaassıp bir erkekten hoşlanıyorum diye Mustafa Ceceli, Ahmet Özhan mı beğeneyim! Çok mu saçma şeylere takılıyorum?
İkiside eşlerini aldatmış insanlar diye biliyorum:)Bugünlerde arka arkaya konu açıyorum. Şimdi ben bir çocuktan hoşlanıyorum, çocuğu itecek herşeyden kaçıyorum falan. Çocuk benim aynı zamanda facebookumda da ekli. Bugün bir baktım likelarım arkadaşlarıma açık ve benim beğendiklerim hep Marilyn Manson, Rammstein vs. Çocuk biraz mutaassıp, demeyecek mi bu kız bana göre fazla uçuk :/ Kendime sinir oldum, nasıl düzeltebilirim durumu? Aslında uçuk değilim ama müzik zevkim sert evet. Mutaassıp erkek gözüyle değerlendirin lütfen. Mutaassıp bir erkekten hoşlanıyorum diye Mustafa Ceceli, Ahmet Özhan mı beğeneyim! Çok mu saçma şeylere takılıyorum?
Bunu soylediniz ve gelecekler :)türlçe popla ömür mü geçer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?