Kızlar hemen geyik yani, olayınız bu mu şimdi, dertliyiz dedik illaki ama ben de gülmeye başladım açıkçası. Açtığım başlığa bak ya. Bir de bilgisayar mühendisiyim. Ekmeğimi yazılımdan kazanıyorum.
elim ayağım boşaldı sinirden
erkek arkadaşım bana ben istemeden facebook şifresini vermişti. geçen hafta tartıştık, 1-2 günlük bir ayrılık yaşadık. bugünde şeytan dürttü sanki, hareket dökümlerine baktım. ayrıldığımızın aynı günü gitmiş facebooktan eski kız arkadaşına arkadaşlık isteği göndermiş. ve arkadaşlık isteğini hala iptal etmemiş. çok sinirlerim bozuldu
Yok şu an uyuyor. Vardiyalı çalışıyor. 1 saat içinde cevap verir diye düşünüyorum.
gör ve kıskan istemiş olabilir canım
bence bu fırsatı verme ona
nasılsa şifre sende
müdahale edilmesi gereken bir yer olursa orda kopar ipleri
Tam ironi olmuş
Kusura bakmayın gülüyorum ama
ahhh Edison ahhh neden buldun elektriği ha neden neden ?
sen elektriği bulmasaydın eğer elektronik eşyaların hiç biri olmicek bu sayede mark zuckerberg faceyi ortaya çıkaramicekti..
Ne demeli sana bilmem ki ?
Mezarında ters dönse yeridir hani
bu arada office ya neden önce sen yazdın ben yazcektim yeaaaa pişti olmuşuz ahaha
Teknolojiyle içiçe olan bir insan olarak nefret ediyorum aslında bazen teknolojiden. İnsanların işini hem iyi anlamda, hem kötü anlamda kolaylaştırıyor.
Canim benim allah sabir versin bende merak ettim cidden ne diyecek mesajina cevaben, sinirden yaptim falan der. Bende bu kizin derdi ne ki diyordum ki burdaymis cevap yine yaziyorum sakin ol...
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Açık ve net: Direkt ayrılırım. Yapılan resmen ş ile başlayan o şey
Kıskandırmak filan hikaye.
öyle deme yazılımcı olmanın en manyak tarafı burası zatenbak şapşal sevgilin muhtemelen hala anlamamıştır neyi nasıl çözdüğünü
sevgilinin sütü bozuksa,marc neylesin..
Evet malesefmarc sevdiği kız için yazmıştı facebooku.
Facebook un ne sucu var ki? Mark Zuckenberg mi sevgilinize , git eski sevgiline yanas dedi? Yanasmak isteyen adamin niyeti varsa, alir cep telefonundan mesaj atar, arar, konusur; niyet kafada durmaz kardes. facebook olsa da olmasa da olan olacagina varir.
Cevap geldi evet, ne isteği, ne arkadaşlığı demiş. Ben de bilmiyorum o sorunun cevabı sende neden gönderdiğini o isteği sen bilebilirsin sadece dedim. Kafam güzelken saçmalamışım demek ki, hatırlamıyorum dedi ya. Demek kafası güzelken o kız geliyor aklına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?