Mark Zuckerberg neden yazdın bu facebooku???

Tam ironi olmuş
Kusura bakmayın gülüyorum ama

Yok şu an uyuyor. Vardiyalı çalışıyor. 1 saat içinde cevap verir diye düşünüyorum.

gör ve kıskan istemiş olabilir canım

bence bu fırsatı verme ona
nasılsa şifre sende
müdahale edilmesi gereken bir yer olursa orda kopar ipleri

hahaha düğünde aynı kıyafeti giymişiz gibi hissettin dimi

Canim benim allah sabir versin bende merak ettim cidden ne diyecek mesajina cevaben, sinirden yaptim falan der. Bende bu kizin derdi ne ki diyordum ki burdaymis cevap yine yaziyorum sakin ol...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Teknolojiyle içiçe olan bir insan olarak nefret ediyorum aslında bazen teknolojiden. İnsanların işini hem iyi anlamda, hem kötü anlamda kolaylaştırıyor.

öyle deme yazılımcı olmanın en manyak tarafı burası zaten bak şapşal sevgilin muhtemelen hala anlamamıştır neyi nasıl çözdüğünü

Canım geçen hafta ben üzülürken o eski sevgili peşine düşmüş malesef

Cevap geldi evet, ne isteği, ne arkadaşlığı demiş. Ben de bilmiyorum o sorunun cevabı sende neden gönderdiğini o isteği sen bilebilirsin sadece dedim. Kafam güzelken saçmalamışım demek ki, hatırlamıyorum dedi ya. Demek kafası güzelken o kız geliyor aklına

Evet malesef marc sevdiği kız için yazmıştı facebooku.

Sevdigi kizi unutmak icin yazdi diye biliyorum, senin hayatin canim sen bilirsin ben olsam bende cok kizardim ah facebook ah neler yasaniyor seni yuzunden

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ulen Alexander Graham Bell neden icat ettin bu telefonu deyip, taş devrini arayacağız sanırım..

hiç uğraşma leyla yol ver gitsin. demek ki hala kafa eski sevgiliye takık, baksana belki de eski sevgiliyi kafaya takıp güzelleşmiş.
benim haberim yok arkadaşım göndermiş de diyebilirdi. daha başta böyleyse hiç uğraşma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…