- Konu Sahibi DUHANEYMEN
-
Eki Görüntüle 1167707
Arkadaşlar rahat bir ayakkabıdır. Genellikle spor tarz giydigim içi. Topuklu ayakkabı konusunda çok seçici davranıyorum.
Rahatlık önemli benim.için!! Bir karıştopuklu giyipte yyengeç gibi yan yan giden hatunlardan olmak istemem. :):)))
etek uzunluğunuda ölçermişin canım kızım biraz kilolu 36 beden giyiyor ama etek boyu çok kısaysa giyince pieler açılıp deve kuşu gibi görünsün istememcanım chima marka etek ve bu ayakkabı için enson ne dersin
etek uzunluğunuda ölçermişin canım kızım biraz kilolu 36 beden giyiyor ama etek boyu çok kısaysa giyince pieler açılıp deve kuşu gibi görünsün istemem
teşekkür ediyorum etek boyu çok kısaymış daha sonra ekeyeceklerine bakıp ayakkabı için ona göre sana dönerim hayjırlı satışlar canımCanım bu etek düşük bel iki süper mini boyu 30 cm belki bir iki cm az olcmus olabilirim. Ama sen 30 cm olarak düşün..
İkisi 45 olur. O da etmekten 5 tl indim çünkü ayakkabıyı çok yuksek fiyata almıştım : )
teşekkür ediyorum etek boyu çok kısaymış daha sonra ekeyeceklerine bakıp ayakkabı için ona göre sana dönerim hayjırlı satışlar canım
Canikooooooooommmmm dükkanın hayırlı olsunnnnn :) boool satışlı kazanclı olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?