markafoni ve trendyol hakkında....

ada67

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2008
1.525
11
158
Diğer
selam kızlar bu ara bu ıkı sıteyı takıp edıyorum bazen bazı urunler cok ucuz oluyor mesela herry vardı gecen gun acaba orjınalmı alan varmı alanlar yazarsa cok sevınırım özellıkle ayakkabıda cok kampanya oluyo ben bakana kadar coktan bıtmıs oluyor ama yok artık denecek kadar ucuz oluyo bazen

internetten deli gbi alışveriş yapan biri olarak söylüyorum en güvenilir siteler markafoni trendyol ve limango aldığın ürünler orjinal cnm ve gerçekten yakaladığın zaman çok ucuza alabiliyosun bazı ürünleri....

Bende çok sıklıkla internet alışverişi yapıyorum. Son zamanlarda çok güzel bi site keşfettim. modagram.com trendyolun yan kuruluşu.Şu hakan akkayanın tasarımları 50 - 60 tl çokda güzel kargo ücreti yok ve 3 gün içerisinde geliyor.

bende her ikisinden de alışveriş yapıyorum ve ürünler gerçekten güzeller ama bence trendyolunda artık kargo konusunda ciddi şeyler yapması lazım,markafonide artık ne alsam kargo ücreti koymuyoo,buyüzden örneğin 2 ayakkabı arasnda kalmışsam biri trendyolda diğeri markafonide , doğal olarak markafoniyi seçiyorum,limangoda trendyola göre kargo konusunda daha iyi en azında günde 1 kere kargo ücreti ödüyosun buna rağmen bazn trendyola öyle güzel ürünler geliyoki dayanamayıp alıyorummm

selam sirenes...bende bu ıkı sıteyı daha yenı takıp etmeye basladım cunkı ınternetten alışverişi cok guvenlı bulmuyordum ama gercekten kalıteleri görundugu gıbı ıse cok ucuz seyler var..bu hafta markafonıden 15 tl ye parfum 20 tl ye lorealın kremını trendyoldanda 30 tl ye ayakkabı sıparısı verdım merakla beklıyorum..bu ıkı alışverıs dekı duruma gore tamam yada devam dıyecegım ...bu arada ıkısınede 5.90 kargo ucretı aldılar...ıkısıde 1 hafta ıcınde ulasacagını yazıyor umarım oyle olur ve bu sıtelerden alısverıs yapan talıhsız arkadaslar kervanına dahıl olmam....

İki siteden de alışveriş yapıyorum,şimdiye kadar sıkıntı yaşamadım.Beğenmediğin ürünü sorunsuz bir şekilde geri gönderebilirsin.Yalnız limango'da bazı kampanyalarda orjinal fiyatta şişirme yapıyorlar haberin olsunaa bu kadardan bu kadara düşmüş çok indirim yapmışlar diye yanılma

Markafoniden saat aldım bugün elime ulaştı,hoşmuş beğendim..Trendyoldan sürekli yapıyorum ama artık kargo için adım atmaları lazım..Güvenilir site alışveriş yapabilirsin canım..İyi alışverişler olsun..

Kizlar,

Limangodan alisveris yapiyorsaniz yeni bir firsat kesfettim. Daha da tasarruflu oluyor bu sekilde. Nakitkazan diye bir site var adi guvenilir gelmiyor ama ben kullaniyorum basarililar. Limangodan nakitkazandaki linke tiklayip alisveris yapinca her alisveriste 4,5 tl geri veriyor. Nasil yapiyor diyorsunuzdir muhtemelen. Siz o linke tiklayip alisveris yapinca limangodan komisyon aliyor ve onu sizinle paylasiyorlar.
Yuzden fazla sitede bu sekilde avantajlari var, hatta kuponlari da var. Balerin.com da mesela %20 indiim kuponu ve %13 para iadesi var. Yani sadece linke tiklayip alisveris yapinca %33 kazaniyorsunuz.
Kesinlikle guvenli ve hic bir sikintisi yok. Bir kez deneyin bundan sonraki her alisverisinizde acaba bu site nakitkazanda var mi diyeceksiniz
Sorunuz olursa bilgi@nakitkazan.com a mail atin 24 saate donuyorlar.

Link burda ; Limango kampanyalı ve indirimli NakitKazan'da! | Mağazalar | nakitkazan.com
Reklam kokan hareketler gibi oldu ama bosuna para kaybetmeyin kizlar her alisverisinizde kumbara gibi biriksin sonra istediginiz gibi kullanin. Ben kullaniyorum ve cok memnumum...

kaç kez mail attım bu konuda ama olumsuz cevap geldi. hep mazeret hep mazeret. bence herkez mail aetarsa bunla ilgili onlarda adım atmak zorunda kalır. markafoni nasıl yaptı

Kızlar gunaydın bir şey sorabilirmiyim ben trendyola üyeyim alışveriş çekleri var ama kullanmadım hiç korkudan.eşim ne kadar güvenilir falan dedi aldırmadı ama ucuz şeyler var ödemesi nasıl ve ne kadar güvenilir çok tedirginim yardımcı olur musunuz?..:44:

Kizlar,
Trendyol, markafoni, limango gibi sitelerle ilgili ne gibi bir guven problemi oldugunu anlayamiyorum. Artik korkmayin internetten alisveris yapmaktan, ucretsiz iade edebiliyorsunuz nasil olsa. Deneyin gorun bir nasilmis, ucuz birseyler alin mesela nasil oldugunu anlarsiniz. Milyonlarca kisi alisveris yapiyor artik internetten.
Cekincelerinizi soyleyin internetten alisveris ile ilgili ben size aciklama yapayim, bana guvenme kismi da size kalmis tabii. Uc sitenin birden reklamini yapmiyorumdur heralde

ikisinden de alışveriş yaptım. bir problem yaşamadım... problem yaşarsan da ücretsiz iade yapabiliyorsun... kredi kartı bilgilerini vermek istemiyorsan sanal kredi kartı çıkar internetten... alışverişten sonra limitini sıfırlarsın...

Markafoniden falan alışveriş yapmadım daha önce ama trendyoldan yapmıştım. Ve trendyoldaki hiçbir ürünün gerçek olduğuna inanmıyorum.. Kıyafetlerde bile defolu şeyleri yolluyorlar. Yolladıkları şeyleri pazarda gördüm yazın hep. Yazık yani ordan bir daha bir şey almam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…