- Konu Sahibi aslibesiktas
Ne düşünüyorsunuz?Bu siteden düzenli olarak alışveriş yapıyorum ama sizlerin de düşüncelerini almak istedim arkadşlar.Alış veriş yapan var mıı??
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ürünlerinin hepsi sahte.Kutularının şekilleri bile farklı belli oluyor bu.Sipariş etmişim ama iptal ettim geri.Ayrıca 5 mesajınız var toplamda,çoğu da markalonga sitesine ait neden acaba![]()
bana da sanki orjinal değil gibi geliyor ürünler..
çok uygun oldugu için belki bize böyle geliyor ama ben bir kaç bir şey aldım.Bir problem yok şimdilik..Memnunum.
O zaman şöyle söyleyeyim madem reklam amacın yok,ürünler gerçekten sahte.Nereden anladın diye sorarsan,ürünlerin kendi web sitelerine girip bakınca kendilerinde olmayan ürünler bile var gibi gösterilmiş.Ayrıca ben jel eyeliner sipariş ettim,sonra kutusundan fark ettim çakma olduğunu.M.a.c ürününün kutusu ne Amerika çıkışlı ne Avrupa ne de Türkiye'de oradaki sitede satılan gibi değil.Ayrıca göz farlarının aynısını gitti gidiyorda mardinli bir satıcının da sattığını gördüm.M.a.c de satılmayan bazı farlar o sitede m.a.c ürünü gibi satılıyor.Zaten sitede tedarikçi olmak istiyorsanız bizimle iletişime geçin diye bir bölüm var,oysa ki ürünleri Avrupa'dan getirtiyouz diyorlar ama yalan olduğu çok açık.Avrupa çıkışlı olsa bile fiyat bu kadar fark edemez,gümrük uygulamaları hele çok sıkı artık ve kutuları da gerçek değil.İçeriğinin ne olduğunu bilmediğiniz sahte ürünlerle sağlığınızla oynamayın.Bu ürünleri gözümüze,dudağımıza,yüzümüze sürüyoruz.Siteye mail de attım ben,cvp bile veremediler bana.![]()