Yoo akıllı ve hazırcevap biriyim.Ayrica devamlı hakaret edip mağduru oynamak alkışlanacak bir durum.Kapasiten varsa sende yaz.Hic ezilmem gördüğün gibi Allah'ın kuluna minnetim yok.Hak edene cevap veririm.
Yoo akıllı ve hazırcevap biriyim.Ayrica devamlı hakaret edip mağduru oynamak alkışlanacak bir durum.Kapasiten varsa sende yaz.Hic ezilmem gördüğün gibi Allah'ın kuluna minnetim yok.Hak edene cevap veririm.
Yoktu zaten tatlım.O cahilligini örtmek için bahanendi.Dunyadan bi haber yaşayıp gerçekleri duyunca sığındığın palavraların senin.Birde kendine akıllı felan yazmışsın tüüü Allah seni ne yapsın kız güldürdün beni keyfim yerine geldi . Keşke konuyu daha erken açsaydım anksiyete falan kalmadı
Yoktu zaten tatlım.O cahilligini örtmek için bahanendi.Dunyadan bi haber yaşayıp gerçekleri duyunca sığındığın palavraların senin.
Şu saydıklarınızın ederi max 40 para birim aslında.. Hatta 30 birim bile olabilirBen patates kızartmasıni kestim valla.
Bugün bime gittim 210 TL ödedim.
Peynir 300 Gr , pirinç sucuk, sosis, tost peyniri, yumurta,zeytin, yarım kilo tereyağı.
Ha diyeceksiniz az bile tutmuş.
Sosis ve sucuk ucuz olanından aldım pizza yapacağım diye.
Tereyağı ise BİM'in kendi tereyağı.
Zeytin en küçük şişelerde olanlarından.
Pirinç desen 2,5 kilo baldo bile değil.
Peynir de bimin kendi beyaz peyniri.
Yumurta 15 li.
Aaaa öyle demeyin lütfen ..Şimdi beddua seansı ve peşi sıra beğenmedim atan saksakcilar gelirHadi haber izlemiyorsunuz da beyin ameliyatıyla ne alaka anlamadım da etkilenirsiniz diyeyse internete de girmemeniz lazım ama buradasınız sosyal medya zaten fahiş fiyatlardan yıkılıyor ee eşinizde mi hiç demedi size fiyatları? Evin parası nasıl tükeniyor merak etmediniz mi? İlginç..
Hadi haber izlemiyorsunuz da beyin ameliyatıyla ne alaka anlamadım da etkilenirsiniz diyeyse internete de girmemeniz lazım ama buradasınız sosyal medya zaten fahiş fiyatlardan yıkılıyor ee eşinizde mi hiç demedi size fiyatları? Evin parası nasıl tükeniyor merak etmediniz mi? İlginç..
Benim eşimde her yemeğin yanında patates kızartması yer. Bende yasakladım. O da diyor Tefal’in fritözü varmış. Çok az ayçiçek yağı ile kızartıyormuş. Onu aldırmaya çalışıyor.Ben patates kızartmasıni kestim valla.
Büyük geçmiş olsun. Allah tekrarına uğratmasın.Ancak görmedim sadece uzun zamandan beri kendim çıkmadığım için bir anda farklı bir zamana uyanmiş gibi oldum. Ayrica mesela en son yaģı 100tl ye almistik bugün ben 150tl ye aldım
Aslında hic kanıtlamak zorunda değilim ama belki çenen dururda insan kalabalığı etmezsin Eki Görüntüle 2972273 Eki Görüntüle 2972275
Actifry istemez misiniz?Benim eşimde her yemeğin yanında patates kızartması yer. Bende yasakladım. O da diyor Tefal’in fritözü varmış. Çok az ayçiçek yağı ile kızartıyormuş. Onu aldırmaya çalışıyor.
Bakın hanfendi ben zaten fiyatlardan artiştan haberim yok demedim. Evet evde haber izlemiyorum çünkü normal insanlardan çok daha fazla etkileniyorum heyecanlanıyorum. ama sosyal medya vs kullanıyorum. Fiyat artişlarindan haberim yok demedim sadece uzun süreden beri markete ilk defa kendim gittim ve evde durup dinlemekle kendimin gitmesi aynı olmadı daha fazla etkilendim strese girdim yazdım.
Gayet iyisin tatlım.Dakikalardir seri yazıp lak lak ettiğine göre turp gibisin maşallah
Arkadaşlar tamam abartmayalım. Kadın hastayım etkileniyorum diyor. Daha fazla strese sokmayalım . Biz de stress yüklemeyelim.
Sevgili konu sahibi. Kimseyi inandirmak zorunda değilsiniz. Kendinizi bunaltmayın.
Hahaaâaaaa ..bak sen şu tatlı temennilere.Magdur ve mazlum hasta hanım kizimizinSende inşallah birgün benden daha beter iyi olursun TATLIMMM
Araştırayım, isterim tabii.Actifry istemez misiniz?
Çok güzel kanatta oluyor
Tavuk ette güzel yapıyor soslu
Patateste güzel oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?