Market alısverişi ve anksiyete

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yoo akıllı ve hazırcevap biriyim.Ayrica devamlı hakaret edip mağduru oynamak alkışlanacak bir durum.Kapasiten varsa sende yaz.Hic ezilmem gördüğün gibi Allah'ın kuluna minnetim yok.Hak edene cevap veririm.

Ya sen ekonomik kriz bilsen ne bilmesen ne senin kafa 1milyon olmuş. Sana heryer toz pembe . Sen daha eleştirmekle saldırmak arasındaki farkı bilmiyorsun.

Yoo akıllı ve hazırcevap biriyim.Ayrica devamlı hakaret edip mağduru oynamak alkışlanacak bir durum.Kapasiten varsa sende yaz.Hic ezilmem gördüğün gibi Allah'ın kuluna minnetim yok.Hak edene cevap veririm.

Birde kendine akıllı felan yazmışsın tüüü Allah seni ne yapsın kız güldürdün beni keyfim yerine geldi . Keşke konuyu daha erken açsaydım anksiyete falan kalmadı

Birde kendine akıllı felan yazmışsın tüüü Allah seni ne yapsın kız güldürdün beni keyfim yerine geldi . Keşke konuyu daha erken açsaydım anksiyete falan kalmadı
Yoktu zaten tatlım.O cahilligini örtmek için bahanendi.Dunyadan bi haber yaşayıp gerçekleri duyunca sığındığın palavraların senin.

Şu saydıklarınızın ederi max 40 para birim aslında.. Hatta 30 birim bile olabilir

Hadi haber izlemiyorsunuz da beyin ameliyatıyla ne alaka anlamadım da etkilenirsiniz diyeyse internete de girmemeniz lazım ama buradasınız sosyal medya zaten fahiş fiyatlardan yıkılıyor ee eşinizde mi hiç demedi size fiyatları? Evin parası nasıl tükeniyor merak etmediniz mi? İlginç..

Aaaa öyle demeyin lütfen ..Şimdi beddua seansı ve peşi sıra beğenmedim atan saksakcilar gelir

Bakın hanfendi ben zaten fiyatlardan artiştan haberim yok demedim. Evet evde haber izlemiyorum çünkü normal insanlardan çok daha fazla etkileniyorum heyecanlanıyorum. ama sosyal medya vs kullanıyorum. Fiyat artişlarindan haberim yok demedim sadece uzun süreden beri markete ilk defa kendim gittim ve evde durup dinlemekle kendimin gitmesi aynı olmadı daha fazla etkilendim strese girdim yazdım.

Ancak görmedim sadece uzun zamandan beri kendim çıkmadığım için bir anda farklı bir zamana uyanmiş gibi oldum. Ayrica mesela en son yaģı 100tl ye almistik bugün ben 150tl ye aldım
Büyük geçmiş olsun. Allah tekrarına uğratmasın.

Ama çok yakında 150 lirayı da aşacak. Ilk başta şaşırıyorsunuz. Sonra şaşkınlık yerini öfkeye bırakacak.. en son hic çaresizlik.

Allah yardımcımız olsun. Bari birbirimize dua edelim
Elden başka bir şey gelmiyor

Benim eşimde her yemeğin yanında patates kızartması yer. Bende yasakladım. O da diyor Tefal’in fritözü varmış. Çok az ayçiçek yağı ile kızartıyormuş. Onu aldırmaya çalışıyor.
Actifry istemez misiniz?
Çok güzel kanatta oluyor
Tavuk ette güzel yapıyor soslu
Patateste güzel oluyor

Siz insanları salak mı zannediyorsunuz inanmadığım için mesajlarınıza baktım burada beyin ameliyatı olduğum için 9 ay yattım hamileliğimde de son ay hastanedeydim palavrası attınız mesajlarınızda asla konusu yok gayet iyi geçirmişsiniz.. ne hastalık ne ameliyat var ortada!! Diyet sayfalarında gezmişsiniz maşallah tv izlemiyorsunuz aylarca buradaymışsınız..markete gitmedim dediniz kasım sonunda gitmişsiniz hatta yağ 105 tl olmuş yazmışsınız burada hiç gitmemiş gibi yazdınız..yazık utanmıyorsunuz haklı çıkmak için insanları kandırmaya!!!

Arkadaşlar tamam abartmayalım. Kadın hastayım etkileniyorum diyor. Daha fazla strese sokmayalım . Biz de stress yüklemeyelim.

Sevgili konu sahibi. Kimseyi inandirmak zorunda değilsiniz. Kendinizi bunaltmayın.

Arkadaşlar tamam abartmayalım. Kadın hastayım etkileniyorum diyor. Daha fazla strese sokmayalım . Biz de stress yüklemeyelim.

Sevgili konu sahibi. Kimseyi inandirmak zorunda değilsiniz. Kendinizi bunaltmayın.

Valla bende anlamadım . Çok teşekkür ederim. Herşey daha güzel olucak

Actifry istemez misiniz?
Çok güzel kanatta oluyor
Tavuk ette güzel yapıyor soslu
Patateste güzel oluyor
Araştırayım, isterim tabii. Kızartmalarda minumum yağ kullanmak lazım artık.
Heidi83 hanımefendi kimseyi inandırmak zorunda değilsiniz. Allah acil şifalar versin

Bir de sözde rapor yollamış.kesip yollamış bir de tek akıllı o ya nereden bulduysa sadece tanı var bir de ameliyat raporu yok isim yok.. bir insan diyet sayfalarında o kadar yazıp hamileliği ve doğımuyla alakalı yazıp hiç ameliyatından bahsetmez mi 9 ay yattığından hatta eşi hasta olmuş ben hasta olsaydım iyiydi mızmızlanıyor demiş hamileliği iyi geçmiş bana yazdığı cevapta bile markete uzun zamandır gitmediğini söylerken eski mesajlarda kasım sonu gittiğini yazmış falan filan..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…