Market alısverişi ve anksiyete

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben böylelerine değil bunlara çanak tutanlara irrite oluyorum.

Ben 6 sene bebek tedavisi oldum nasip olmadı. Sonrasinda 3 sefer beyin ameliyatı oldum 1 ay vakıf gureba hastanesinde yattım. Sonrasinda evde 2 ay hic kalkmadan yattim. Tam ayağa kalktım hamile kalmişim aldırmak istemedim ve evde 7 ay yatarak kalkmadan 2 ayındada yüksek tansiyon ve şiddetli başağrısı nedeniyle hastaneye yattım ve preeklampsi olup 5 hafta erken doğum yaptım . Bunların hepsi son 2 yılda oldu. Elbetteki hastane vs gidiyorum ama uzun zamandir birebir markete gitmedim. Neyse inanmak istediginize inanabilirsiniz.

Arkadaşa doların 17 lira, euronun 19.5 lira olduğunu haber eden olmadiysa söylemeyin
Markete girmezsiniz anlarimda tv demi açmiyorsunuz.
Benim esim mesela her marketten geldiginde adamin bagirsakları bozulmuş oluyor.
Ben fiyatlarin zam oranini ordan anliyorum
Keske hic gitmeyip hayatiniza kaldiginiz yerden devam etseydiniz.

Son düzenleme:
Neden ürünlere 3 katı fiyat ödediğimiz önceki mesajlardan belli aslında. Bu kadar konuşmadan sonra vardığımız ana fikir neden haberleri takip etmedin, neden yagin fiyatını geç öğrendin gerçekten hasta mısın. Niye 3 katı ödüyoruz çözüm nedir diye sormuyor çoğumuz. Ben kiyip paraya alayim depresanimi zira dünya hassas kalpler için gerçekten cehennem

Dun izmirde yanlis hatirlamiyorsam 40 ton civariydi sanirim yag yakalandi bir depoda

Kızlar yalancı duruma düşmek istemem hastane raporlarini ekte ekledim tabi ismini kestim . Hastane yatış çıkış hepsi yazıyor. Insanlar cok vicdansız olmuş

Kimseye ispat yükümlülüğün yok yapma lütfen.

Ay sinir ettiler inanki insan niye kendine hastalık uydursun. Hasta olmak güzel birsey değilki. kasım ayında yağa 105 tl yazmişım sanki ben internetten alışveris yapmiyorum dedim yada diyet yapmiyorum dedim. kasında 105 tl olan bugün 150 olmuş az mı fark var demekki yag yeni bitmis ve %50 artmış. Hayat pahalanmış ama insanlık bedava olmuş haberimiz yok.

Hiç cevap vermeyecektin. Gerek yok.

Seni niye linçleyelimki ???

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…