- 20 Mart 2008
- 141.933
- 213.858
- 1.423
- 60
- Konu Sahibi Gecmemisgunler1
[h=2]Kayınvalidemin karısıyım[/h]Merhaba arkadaşlar burada çok aktif değilim bi süredir takip ediyorum. Sizlerle bende dertleşmek istiyorum.
Derdim gerçekten çok büyük :2: kayınvalidemde beraber oturuyorum . Zaten kocamla değil kayınvalidemle evlenmişim. En ufak örnekle kuaföre giderken bile ondan izin ve harçlık alıyorum. Çünkü kocam işe gitmeden tembihliyo bu kadına sahip çık işi belli olmaz diye.küçük yaşta evlendim cahilde kaldım tabi. Pazara bile gidip kaybolmuşluğum var o yıllarda . Şimdi bakkala kuaföre hep tek gidebiliyorum aslında sorun olmuyor becerebiliyorum. Bazen kayınvalidemin beni takip ettiğini hissediyorum.bu benim özgüvenimi iyice yok ediyor çok yıpranıyorum. Kocamda bile dışarı çıkarken ondan izin alıyoruz .yani sırf ben değil kocam da benim gibi ezik. En azından onun annesi anlayabiliyorum ama bana niye bu kadar karışıyorlar . Sanki ne
Düzenleyen: Gecmemisgunler1
bu konunuzu hatırlıyorum. yaşınız kaç sizin.
kocanda anneden izin alıyor,dışarı çıkarken.
siz neden evlendinizki. kocanızda sizde olgunlaşmamışsınız ..
yapacağınız tek şey ayrı eve çıkın. eşiniz çıkmıyorsa,evden ayrılın ,anne babanızın evine dönün,ben ayrı ev olmadan geri dönmem deyin..ayrıca özür dilenmeden.ültimatom çekmek zorundasınız. böyle hayat geçmez.
hırsızlıkla suçlanmak öyle kolay kaldırılacak bir şey değil.
bir sorum daha,eşiniz annesinin elinemi bakıyor. paramı alıyor ondan.
Yaşıda 22 filandı herhade öyle hatırlıyorum