• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Market alışverişi yapmakda suç oldu:(

[h=2]Kayınvalidemin karısıyım[/h]
Merhaba arkadaşlar burada çok aktif değilim bi süredir takip ediyorum. Sizlerle bende dertleşmek istiyorum.
Derdim gerçekten çok büyük :2: kayınvalidemde beraber oturuyorum . Zaten kocamla değil kayınvalidemle evlenmişim. En ufak örnekle kuaföre giderken bile ondan izin ve harçlık alıyorum. Çünkü kocam işe gitmeden tembihliyo bu kadına sahip çık işi belli olmaz diye.küçük yaşta evlendim cahilde kaldım tabi. Pazara bile gidip kaybolmuşluğum var o yıllarda . Şimdi bakkala kuaföre hep tek gidebiliyorum aslında sorun olmuyor becerebiliyorum. Bazen kayınvalidemin beni takip ettiğini hissediyorum.bu benim özgüvenimi iyice yok ediyor çok yıpranıyorum. Kocamda bile dışarı çıkarken ondan izin alıyoruz .yani sırf ben değil kocam da benim gibi ezik. En azından onun annesi anlayabiliyorum ama bana niye bu kadar karışıyorlar . Sanki ne :14:

Düzenleyen: Gecmemisgunler1

bu konunuzu hatırlıyorum. yaşınız kaç sizin.
:53:
kocanda anneden izin alıyor,dışarı çıkarken.
siz neden evlendinizki. kocanızda sizde olgunlaşmamışsınız ..

yapacağınız tek şey ayrı eve çıkın. eşiniz çıkmıyorsa,evden ayrılın ,anne babanızın evine dönün,ben ayrı ev olmadan geri dönmem deyin..ayrıca özür dilenmeden.ültimatom çekmek zorundasınız. böyle hayat geçmez.
hırsızlıkla suçlanmak öyle kolay kaldırılacak bir şey değil.
bir sorum daha,eşiniz annesinin elinemi bakıyor. paramı alıyor ondan.

Yaşıda 22 filandı herhade öyle hatırlıyorum :ssz:

Konu sahibi inşallah bizimle dalga geçiyordur. İnşallah böyle acayip bir kayınvalidesi ve böyle ezik bir kocası yoktur. Böyle hayat mı olur ya?

Güzelim ablamın küçükkene bir kız arkadaşı vardı o da yaşiı kaynanası ile oturuyordu o vakit bu alzheimer hastalığı pek bilinmiyordu bu yaşlı kadında gelen akrabalara gelinin onu aç bıraktığını yemek vermediğini söylermiş gençkenke başka kötülükleri olmuş alt üst oturuyorlarmış bu gelen akrabalarda kaynanaya inanırmış oysaki yemek yediğini unuturmuş,
ve geline bu akrabalar dövmeye dahi kalkışmış diyeceğim kesin senin kaynanandada bunama vardır

Kaynanan seni cimdikliyor kocadan ses yok.

Yaptigin elisi yemeklere laf soyleyip satis yapman engelleniyor kocadan ses yok.

3 kurus icin hirsiz muamelesi goruyorsun kocadan ses yok.

Benim aklim hala almiyor boyle bir adama hala nasil bir es bir koca gozuyle bakabiliyorsuz hala? Daha da onemlisi boyle tiplerle neden evlenilir ki? En tuhafi ne biliyor musun? Senin tabiki inanacak inanmazsa gunah demen. Ya cok safsin yada psikolojin cidden bozulmus. Ve ayrica bu kadar neden bir insan taviz verir? Kendini hic mi sevmiyorsun hic mi deger vermiyorsun? Senin su yasadiklarini mantigim almiyor... almiyor...

ağzına sağlık sevgicim ,aynı şeyleri düşünüyorum.yani hangi insan kendini bu kadar değersiz görür bu kadar saf davranır mantığım almıyor..ne demek parayı sen aldın ya ne demek annesine inancak inanmazsa günah saçmalığın daniskası her açtığın konu .yaa gerçekten çok saftiriksin ya da boş vakitlerinde böyle senaryolar yazıp burda sunuyorsun...

Ya bu hatun kaçarak mı evlenmişti? Lise2 den falan terkti bir de galiba ben öyle bir şeyler hatırlıyorum. :26:

Diğer konularınızı biraz hatırlıyorum.
Böyle evlilik olmaz , eşiniz size güvenmiyor belliki, sizde annesine inanmaması günah gibi bir cümle kurmuşsunuz, size yapılan günah asıl. Kendinizden emin olun bu kadar ezdirmeyin. Eşinizede çok kızdım annesi bu kadar mükemmelse evlenmeseymiş ana kuzusu. Durumunuz çok zor, nasıl katlanabiliyorsunuz anlayabilmiş değilim.

kızlar size konu fake şaka gibi geliyor, keşke öyle olsa. bi ara hastaneye çok sık gidiyordum nerdeyse haftanın 3 günü hastanedeydim, bebek tedavisi görüyordum. o kadar çok şeye şahit oldum ki... sekreter ev adresi sorunca cevap veremeyip kocasının suratına bakan, karısı için "bu bişey anlatamaz, ben gireyim doktorun yanına " diyeni, ben burdan eve yalnız gidemem diyeni, geliniyle ultrason odasına girmeye çalışan kaynanayı neler neler artık sinir oluyordum.

bide seçimlerde görevliyken karısının yerine oy kullanmaya çalışan mı dersiniz yoksa oy kullanırken kocasına soran mı dersiniz :14:

Doğru var böyle kadınlarımız erkek tarafından sindirilmiş ve cahil bırakılmış koruma altında büyümüş
kızlar size konu fake şaka gibi geliyor, keşke öyle olsa. bi ara hastaneye çok sık gidiyordum nerdeyse haftanın 3 günü hastanedeydim, bebek tedavisi görüyordum. o kadar çok şeye şahit oldum ki... sekreter ev adresi sorunca cevap veremeyip kocasının suratına bakan, karısı için "bu bişey anlatamaz, ben gireyim doktorun yanına " diyeni, ben burdan eve yalnız gidemem diyeni, geliniyle ultrason odasına girmeye çalışan kaynanayı neler neler artık sinir oluyordum.

bide seçimlerde görevliyken karısının yerine oy kullanmaya çalışan mı dersiniz yoksa oy kullanırken kocasına soran mı dersiniz :14:

daha evliliğin sorumluluğunu almaktan, ayrı ev açmaktan, annesine karşı eşine destek olmaktan aciz adamcıkları adam diye koca yerine koyuyorsunuz ya ona şaşıyorum. nasıl saygı duyuyorsunuz allah aşkına böyle ezik, pısık tiplere. size gelince erkek taslıyor ama onun dışında her şey tırttt....

bunları böyle tepenize çıkarın sonra da gelin yakının. siz kendinize saygı duymuyorsunuz ki böyle bir adamı kendinize layık görerek
adam ve anası size niye saygı duysun. evlenmiş olmak için evlenen herkese bu sözüm.

İşte söyleyince kızıyolar ama bu kadınların oyu da sayılıyor. Aziz nesinin bahsettiği türkiye bu işte.

Iyi geceler arkadaşlar. Geçen Perşembe günü mutfak alışverişi için markete gitdim. Kayınvalidem liste hazırladı hepsini sırayla aldım eksiksiz bi şekilde ne istedinse aldım. Kasaya gittim ama sadece 50 ytl vardı ve yetmedi bir kısım erzagı çıkarmak zorumda kaldım. Eve gitdim. Erzakları yerleştiriyorum bana niye pirinç almadın niye margarimi almadın bu cips listede yoktu niye aldın diye tersledi. Bir tane cips aldım diye aklı çıktı.hakbuki benimde canım bişeyler isteyebiliyo ne yapabilirim ki:(Para yetmediğini az para verdiğini söyledim. Ama bana 2 tane 50 ytl verdiğini ve o kadar paraya böyle az erzak gelmiceğini parayı naptığımı sorup duruyo. Halbuki bi tane 50 ytl vardı ve bana inanmıyo. Yanında parayı aldığımda kontrole etseydim bana hırsız muamalesi yapamıcaktı. Ve akşam eşime ispiklemicekti. Eşimde koskaca kadın yalan atacak değil ya deyip ona inandı ben şimdi napmalıyım nasıl inandırayım. Çıkar o parayı ver diye tutturdu kayınvalidem ama yemin ederim 1 tane 50 ytl vardı,niçin çalıyım ki zaten :( o günden beri sabahtan akşama kadar parayı istiyor bana bi yol bulun:(

Eşin olacak şahıs bunu söylüyor,sonrada inanmadığı eşiyle aynı yatakta beraber olmaya çalışacak :31::31:
Tabi bundan ödün verilmez nasılsa..:51:

İşte söyleyince kızıyolar ama bu kadınların oyu da sayılıyor. Aziz nesinin bahsettiği türkiye bu işte.

karım bensiz kazak bile alamaz diyen tipleri tanıyorum ben.

açıkçası kadınlarında işine geldiğini düşünüyorum. lokma piş ağzıma düş, araştırma, öğrenme, gelsin yiyeyim, söylesin yapayım.

Iyi geceler arkadaşlar. Geçen Perşembe günü mutfak alışverişi için markete gitdim. Kayınvalidem liste hazırladı hepsini sırayla aldım eksiksiz bi şekilde ne istedinse aldım. Kasaya gittim ama sadece 50 ytl vardı ve yetmedi bir kısım erzagı çıkarmak zorumda kaldım. Eve gitdim. Erzakları yerleştiriyorum bana niye pirinç almadın niye margarimi almadın bu cips listede yoktu niye aldın diye tersledi. Bir tane cips aldım diye aklı çıktı.hakbuki benimde canım bişeyler isteyebiliyo ne yapabilirim ki:(Para yetmediğini az para verdiğini söyledim. Ama bana 2 tane 50 ytl verdiğini ve o kadar paraya böyle az erzak gelmiceğini parayı naptığımı sorup duruyo. Halbuki bi tane 50 ytl vardı ve bana inanmıyo. Yanında parayı aldığımda kontrole etseydim bana hırsız muamalesi yapamıcaktı. Ve akşam eşime ispiklemicekti. Eşimde koskaca kadın yalan atacak değil ya deyip ona inandı ben şimdi napmalıyım nasıl inandırayım. Çıkar o parayı ver diye tutturdu kayınvalidem ama yemin ederim 1 tane 50 ytl vardı,niçin çalıyım ki zaten :( o günden beri sabahtan akşama kadar parayı istiyor bana bi yol bulun:(

Bundan sonra market alışverişini sen yapma eşin yada eşinin annesi yapsın bu şekilde sana iftira atmamış olurlar.Ayrıca hayatını

paylaştığın adam sana inanmıyorsa(annesinin kahrını çektiğin halde) bu evlilik bitmiş demektir.Evlilikde güven en başta

gelir.Gerekirse sırf sana inanmadığı için evi terk et.Biraz diklenip kendini ezdirmemen gerekiyor yoksa bu şekilde eşin ve annesi sana

hayatı zindan edicek.

Son düzenleme:
Back
X