Şu sıralar her şey pahalı ya, ben yalnız yaşıyorum yine de 100 liradan aşağı çıkamıyorum marketten. Fişinizi atmadıysanız fazla aldığınız kaşarı iade edin ben öyle yapıyorum fazladan aldığım ya da iyi çıkmayan ürünleri. Yerine başka bir şey alıyorum bazen nakit iadesi yapıyorlar.
Gerçekten inanılmaz pahalı herşey
Ben eşime o konuda hak veriyorum geldin beraber sövelim zamlarada yahu benim suçum ne ☺
Hani baksa poşetlere ne bi aburcubur var nede kendim için bişey gıda işte yani
Kaşarı iade et parasınıda gel eşine ver bakalm napıcak.. ay yani illaki yenilecek dimi oturup hepsini sen tek başınamı yiyorsun ev bu. Alışverişe çıkmıyormu eşiniz hiç? Hani fiyatlardan haberi yok desem.. ? Bilemedim
Ya o kadar güzel dedinki bende hata zaten sanane de geç içeri demi ama yani gercekten o kadar çok tepki verdi ki buraya konu açma gereği hissettim düşünün çokta zoruma gitti zatenMarkete girip iki parça bişey alsan 100 150 liraya dönülüyor zaten
Sana tavsiyem daha küçük çaplı yerel marketler oluyor. Onları tercih edebilirsin. Bu "m"alum market iyidir güzeldir diye diye çürüttü milletin iliğini kemiğini.
İkincisi de erkekleri bu konuda ezin, baya bildiğin "sen karışma bilmediğin yardımcı olmadığın işlere. Yemek yapmak için ne gerektiğini sen ne bilirsin" diyin. Bir şeye hayırları yok konuşur dururlar. Kaşar niyeymiş, kaşar en önemli besinlerden biri çünkü kahvaltılık. Niyesi mi var.
Ben kendim de gitmem asla alışverişe tek ayrıca. Onu gönderirim bunları erkek yapsın beni ilgilendirmez.
Yani tavrı yanlış eve alınan yiyecekler bunlar. Keyfi giysi miysi alsan (ona da bu şekilde denmez) hadi yine diyeceğim. Kendin çalışıyor musun?
Yap canm bunu iade et bakalm ne diycek sonrada uzun bi süre kaşar alma eve.. illaki eşinde bir gün gereksiz bişey alacaktır eve sende ona küs çokmu gereklii diyeHay ağzını sağlık ama bak aynen yapıcam dediğini o kaşarın parasını vericem ya hadi ilk anda sinirlendinde bütün gece suratıma bakmadı ya sanki pavyona gidip maaşını harcadım adamın
Ya o kadar güzel dedinki bende hata zaten sanane de geç içeri demi ama yani gercekten o kadar çok tepki verdi ki buraya konu açma gereği hissettim düşünün çokta zoruma gitti zaten
Ne demek bütün gece konuşmamak iyigeceler bile demedi gidip yattı ilginç ya
Ya o kadar güzel dedinki bende hata zaten sanane de geç içeri demi ama yani gercekten o kadar çok tepki verdi ki buraya konu açma gereği hissettim düşünün çokta zoruma gitti zaten
Ne demek bütün gece konuşmamak iyigeceler bile demedi gidip yattı ilginç ya
Malesef çalışmıyorum ben
Ama işin garibi kendisi gidip cok gereksiz hediyeler alır bana cok saçma rakamlar ödeyerek ama şimdi bu yaptığı hiç olmadı hiç
Yani süper bi hayatımız yok ama kötüde sayılmayız çok kırıldım ya cevap bile veremedimDurumunuz kötü degilse,ben esinizin bu davranışını cok abartılı ve onur kırıcı olduğunu düşünüyorum. Birde haklıymış gibi konuşmuyor.cok sinir bozucu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?