Market alışverişim sorun oldu

Sanirim biraz fazla tepki gostermis esiniz. Durumunuz iyi olmasaydi bile sonucta abur cubur degil ihtiyac aldim diyorsunuz. Yemek koymasaniz onune yine kabahatli olursunuz. Boyle de sacma bir durum iste.
Su siralar sebze meyve olayini pazara cektim ben. Pazarda hareket edemiyorum,sevmiyorum ama marketlerden daha taze ve güzel. Hem daha ekonomik.deneyin derim.

Yani bu ne bu diyor bir de iş yerine yemek kek falan istiyor. E zaten etin fiyatı ortada. Çok abartmış.

Başka bişey vardır canı sıkkındır o zaman belli ki adam normalde cimriyse. Boğazdan kısılmaz ki.

Aslında bu ilk değil market kavgamız bir iki kez daha olmuştu
Kendine istediğini al karışmam diyo ama eve harcanınınca kızıyo
İyide temiz ev için trmizlik malzemesi lazım yemek için malzeme lazım
Ki daha önce kızdığında biraz haklıydı ben eskiden biraz fazla temizlik yapardım dolayısla çok harcardım malzemeyi ona tamam ama gıda konusunda yapıcak bişeyim varmıki bilemedim
Etin sebzenin kilosu belli sonuçta napim kasiyerle pazarlık mı yapıyım be adam ☺ tövbesiii

O aldiklarini birden degil de kisim kisim gunlere bolseydin goze carpmazdi

Ya bende öyle olmak istiyorum bajımm ya parti kur oy vereyim Allah aşkına anlat biraz akıl ver napıyım ben nasıl takılıyım bu adama karşı ki böyle yapamasın
Çok ciddiyim bak benim akıl almam lazım

Vazgeçtim sen hiç kısma. Alışsın öğrensin hayatın ne kadar pahalı olduğunu. Bu tip konularda taviz verilmez yani.

Gerçekten çok saçma yani o an beni görmenizi isterdim koştur koştur yaptım alışverişi eve geldim kek istedi onu yapıcam diye abooovvv babasını kestin sanki bi surat ki sormayın gercekten öylece kala kaldım tepki bile vermedim

tek poşet bile yapsan bu sene herşey cok pahalı...
kahve türk kahvesi ise 3-4 tl arası
kaşar zaten 8-12 tl arası
nescefa clasic - 13 tl
makarna - 1-3 tl arası
peynir koyunsa 17-20-22 / inek se 8-15 arası
pecete 1.5 - 3 tl arası
et 40 tl.
su - 5 tl mi bilmiyorum ben damacana alıyorum 7.5 veriyorum.
meyve sebzede cok pahalı.ç
200 tl normal. eşin olayı abartmış

Ya bende öyle olmak istiyorum bajımm ya parti kur oy vereyim Allah aşkına anlat biraz akıl ver napıyım ben nasıl takılıyım bu adama karşı ki böyle yapamasın
Çok ciddiyim bak benim akıl almam lazım

Ne bileyim karakterim bu heralde böyle basit şeyler için laf söyleyemez bana kimse çalışmıyorum parayı eşim kazanıyor bana böyle birşey söylese o evden 1 lokma yemem herşeyi iade ederim parayıda yüzüne fırlatırım bak bakalım yapabiliyor mu

Ya işte enflasyondan 2017 de en çok ben etkilendim galiba ☺

Ya işte ben cidden söylüyorum çok salak bi kadınım ya gerçekten
Benim yerimde başka kadın olsa ona ağzını açttırmaz malum kocam hatalar silsilesi bi adam ama işte ben tam vur ensesine al lokması bi tipim hatta enseye vurmayada gerek yok
Niye böyleyim ben ya

Kac kilo et aldiniz ki ,sasnki biraz fazla gibi geldi bana ,fisi gormek lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…