• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Market alışverişim sorun oldu

Asıl siz bana çok iyi geldiniz gerçekten böyle ağlamak üzereydim sizinle konuşunca kafam dağıldı
Cidden teşekkür ederim ikinizede
Rica ederim canım benim
Sen boşver erkekler böyle
Takma hiç
Almayıp napcan ya
Al tabi ne istiyorsan
Kaşarı kafasında patlatcaksan da önceden haber et bize:))

Rica ederim canım benim
Sen boşver erkekler böyle
Takma hiç
Almayıp napcan ya
Al tabi ne istiyorsan
Kaşarı kafasında patlatcaksan da önceden haber et bize:))
He aynen bak bizsiz sakn bi ise kalkısayim deme:)))rica ederiz sen sıkma canını. Konussun dursun kocan. Evin ihtiyacını alıyorsun har vurup harman savurmuyorsun.

Şaka bi yana sıkma canını:)
Ya zaten işte saçma durumda bu aslında karşındaki bi şekilde seni yaralıyo ve sen kadın olarak yine kendi yaranı kendin sarıyosun bizimki bugün belki ufak bi olaydı ama sonuçta olay değişsede roller hep aynı bizde
Yarayı açan bide bekliyo ki sen kendin sar yaranı diye
Yarın açsam bu konuyu o çoktan unutmuş olucak amannn diyip geçicek halbuki benim bütün gece sinirlerim bozulmuş hiç tanımadığım elimden bir bardak su bile içmemiş başka insanlar yanımda durmuş
Çok ilginç ya

Ya zaten işte saçma durumda bu aslında karşındaki bi şekilde seni yaralıyo ve sen kadın olarak yine kendi yaranı kendin sarıyosun bizimki bugün belki ufak bi olaydı ama sonuçta olay değişsede roller hep aynı bizde
Yarın açsam bu konuyu o çoktan unutmuş olucak amannn diyip geçicek halbuki benim bütün gece sinirlerim bozulmuş hiç tanımadığım elimden bir bardak su bile içmemiş başka insanlar yanımda durmuş
Çok ilginç ya
Hayat böyle malesef ki:)

Çok ilginç ya
Ay canım benim bu hayatta birazda boşvereceksin
Yoksa çok üzülürsün
Konuşsun dursun yani
Çok istiyorsa tutuştur eline listeyi gitsin alsın
Değer mı kendini üzmeye

Karşına alıp konuşsan çok kırıldım.gereksiz şeyler almıyorum yine boğazimiz için alıyorum vs desen anlamaz mi
aslında bi kaç kez konuştuk bu konuyu aldıklarım belli fiyatlar belli dedim dinliyo hak veriyo ama bi müddet sonra tekrar yaşanıyo
Diyelimki o ay bi ödememiz var hemen bana biraz az markete git bu ay der
Yani daha öncede dedim evet ben tutumlu değilim ama gercekten aylık 1000 lira gidiyo ya mutfak masrafına

Poşetlere bakmak nedir ya:KK57:
Adama bak
Hem sipariş usulü yemek istiyor
Hem alışverişi sana yaptırıyor
Hemde aldıklarına laf mı ediyor :KK57:
Kaşar yani birde
Beni market çıkışı görse kalpten gider heralde :silah:
Valla 200 lira tutunca olay cıkaran adam bu sizin limit daha yüksekse kesin giderrr

Gittigin markete de bagli. Migros filan pahali bim en uygunu. Bazen fiyatlarin yarı yariya oynadigi bile oluyor

Back
X