- 20 Kasım 2016
- 10.907
- 93.988
- 598
İtina ile cinnet durumu önlenir giderilir:)))Asıl siz bana çok iyi geldiniz gerçekten böyle ağlamak üzereydim sizinle konuşunca kafam dağıldı
Cidden teşekkür ederim ikinizede
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İtina ile cinnet durumu önlenir giderilir:)))Asıl siz bana çok iyi geldiniz gerçekten böyle ağlamak üzereydim sizinle konuşunca kafam dağıldı
Şaka bi yana sıkma canını:)Asıl siz bana çok iyi geldiniz gerçekten böyle ağlamak üzereydim sizinle konuşunca kafam dağıldı
Rica ederim canım benimAsıl siz bana çok iyi geldiniz gerçekten böyle ağlamak üzereydim sizinle konuşunca kafam dağıldı
He aynen bak bizsiz sakn bi ise kalkısayim deme:)))rica ederiz sen sıkma canını. Konussun dursun kocan. Evin ihtiyacını alıyorsun har vurup harman savurmuyorsun.Rica ederim canım benim
Sen boşver erkekler böyle
Takma hiç
Almayıp napcan ya
Al tabi ne istiyorsan
Kaşarı kafasında patlatcaksan da önceden haber et bize:))
Ya zaten işte saçma durumda bu aslında karşındaki bi şekilde seni yaralıyo ve sen kadın olarak yine kendi yaranı kendin sarıyosun bizimki bugün belki ufak bi olaydı ama sonuçta olay değişsede roller hep aynı bizdeŞaka bi yana sıkma canını:)
Hayat böyle malesef ki:)Ya zaten işte saçma durumda bu aslında karşındaki bi şekilde seni yaralıyo ve sen kadın olarak yine kendi yaranı kendin sarıyosun bizimki bugün belki ufak bi olaydı ama sonuçta olay değişsede roller hep aynı bizde
Yarayı açan bide bekliyo ki sen kendin sar yaranı diye
Yarın açsam bu konuyu o çoktan unutmuş olucak amannn diyip geçicek halbuki benim bütün gece sinirlerim bozulmuş hiç tanımadığım elimden bir bardak su bile içmemiş başka insanlar yanımda durmuş
Çok ilginç ya
Ay canım benim bu hayatta birazda boşvereceksinYa zaten işte saçma durumda bu aslında karşındaki bi şekilde seni yaralıyo ve sen kadın olarak yine kendi yaranı kendin sarıyosun bizimki bugün belki ufak bi olaydı ama sonuçta olay değişsede roller hep aynı bizde
Yarayı açan bide bekliyo ki sen kendin sar yaranı diye
Yarın açsam bu konuyu o çoktan unutmuş olucak amannn diyip geçicek halbuki benim bütün gece sinirlerim bozulmuş hiç tanımadığım elimden bir bardak su bile içmemiş başka insanlar yanımda durmuş
Çok ilginç ya
Canım bence anlıyor zaten de işte illa laf diyecek...Karşına alıp konuşsan çok kırıldım.gereksiz şeyler almıyorum yine boğazimiz için alıyorum vs desen anlamaz mi
aslında bi kaç kez konuştuk bu konuyu aldıklarım belli fiyatlar belli dedim dinliyo hak veriyo ama bi müddet sonra tekrar yaşanıyoKarşına alıp konuşsan çok kırıldım.gereksiz şeyler almıyorum yine boğazimiz için alıyorum vs desen anlamaz mi
Zaten adam bu kadar zamandır anlamadiysa hala devam ediyorsa bundan sonra da çok anlayacağıni sanmam. Ama inşallah düzelir ne diyelim.hadi gidek mi ne yapsak:))Canım bence anlıyor zaten de işte illa laf diyecek...
Bende böyle düşünüyorum artık inanCanım bence anlıyor zaten de işte illa laf diyecek...
Gidek yaa ben 6da kalkıyorumZaten adam bu kadar zamandır anlamadiysa hala devam ediyorsa bundan sonra da çok anlayacağıni sanmam. Ama inşallah düzelir ne diyelim.hadi gidek mi ne yapsak:))
O zaman tekrar tekrar teşekkür ederim bajımlarZaten adam bu kadar zamandır anlamadiysa hala devam ediyorsa bundan sonra da çok anlayacağıni sanmam. Ama inşallah düzelir ne diyelim.hadi gidek mi ne yapsak:))
Valla 200 lira tutunca olay cıkaran adam bu sizin limit daha yüksekse kesin giderrrPoşetlere bakmak nedir ya
Adama bak
Hem sipariş usulü yemek istiyor
Hem alışverişi sana yaptırıyor
Hemde aldıklarına laf mı ediyor
Kaşar yani birde
Beni market çıkışı görse kalpten gider heralde![]()
Boşver işte konuşsun dursunBende böyle düşünüyorum artık inan
Gidek yaa ben 6da kalkıyorum(
De hayde gidek yine bende çocuk yok yatarım istediğim kadar:)O zaman tekrar tekrar teşekkür ederim bajımlar
Haydi bakalım gecemiz hayrakarşı olsun
O kesin alışverişe falan çıkmıyordurValla 200 lira tutunca olay cıkaran adam bu sizin limit daha yüksekse kesin giderrr