Gerçekten inanılmaz pahalı herşey
Ben eşime o konuda hak veriyorum geldin beraber sövelim zamlarada yahu benim suçum ne ☺
Hani baksa poşetlere ne bi aburcubur var nede kendim için bişey gıda işte yani
Abur cubur olsa ne olacak ki
Canınız abur cubur isteyemez mi?
Siz bu adamın kölesi misiniz?
Tercihleriniz olamaz mı?
Google'a "ekonomik şiddet" yazıp aratır mısınız lütfen?
Eşinizin size uyguladığı şeyin adı ŞİDDET çünkü
Hiç bir İNSAN alışveriş yaptığı için suçluluk duymamalı (50 ayakkabısı varken 51. alan hariç tabi). Maddi durumumuz da orta demişsiniz.
Eşiniz size merhamet etse, size güvense bu hareketi yapmazdı. Kaşar denen şey zaten uzun süre son kullanma tarihi olan şey. Siz koskoca kadınsınız, onun hayat arkadaşısınız, o evin hanımısınız. Size 10 yaşında çocuk muamelesi yapması, "parayı verdim gene çarçur etmişsin" BASKIsı yapması çok merhametsizce.
Eşinizi alın karşınıza konuşun.
Aylık belli bir miktar size market için versin. Atıyorum 1200 tl. Artık siz onu sonuna kadar harcar mısınız, arttırıp biriktirir misiniz ona karışmasın.
Temizlik malzemelerine de KARIŞMASIN. Evin kadını gibi davranmasın. Eve hangi temizlik malzemesi alınacağına kadın karar verir. Farzedelim ki veremiyorsunuz, kendinizi kaybediyorsunuz, çok alıyorsunuz. Bu da onun sorunu değil. Size bu şekilde davranmasının sebebi değil. Ucunda ölüm yok ya. 3 yerine 6 deterjan almak gerçek KARI-KOCAlar arasında asla sorun olmaz, olmamalı.
Konu kaşar değil, eşinizin bakış açısı. Bugün kaşar, dün deterjan, yarın kimbilir ne
Eşinizle konuşun, haddini bilsin.