Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu saydıklarını 200 liraya iyi bile almışsın. biz eşimle mutfağa çok düşkünüz yemek yapmaya bayılırım ben en fazla giderimiz mutfağa olur. şuan her şey inanılmaz pahalı 2 katına çıktı resmen. eşin gereksiz bir tepki vermiş acaba başka bir şeye mi canı sıkkın
Biraz cok tutmus ,100 -150 i gecmeliydi bu alinanlar ,sebze meyve icin semt pazarini tercih etseniz daha uygun olur ,Yarım kilo 35 lira tuttu
Dolmalık biber
Patlıcan
Kabak
Yeşillik
Pırasa
Yogurt
Pecete
Kahve
Su
Kaşar
Süt
Un
Yumurta
Domates
Bide yarımşar kilo meyve
Başkada bişey yok ☺ çokmu tutmuş gercekten ya
Ne kadar kolay soguyosunuz sevgililerinizden kocalarinizdan[/QUOTE]direkt soğuma sebebi.
Ben öyle yapıyorum,kendisi fiyatları bilince,bende harcayınca normal karşılıyor,bilsin piyasayı,sesi çıkmaz bir daha,onüne de her gün koyun makarna ceşitleriniBu aralar erkekler tam dengesizlesmeye basladi.
Siz en iyisi alisverisi esinize kitleyin o yapsin bakalim neler aliyor ne kadar harciyor karsilastirsin.
Zaten lafı diyen unutur,yiyen unutmaz,bu hep böyledir,arkadaşımın eşi de böyle demişti,şimdi ben sana laf söylerim,3 gün ağlarsın,benim hiiç haberim bile olmaz,ona göre davran diye...Ya zaten işte saçma durumda bu aslında karşındaki bi şekilde seni yaralıyo ve sen kadın olarak yine kendi yaranı kendin sarıyosun bizimki bugün belki ufak bi olaydı ama sonuçta olay değişsede roller hep aynı bizde
Yarayı açan bide bekliyo ki sen kendin sar yaranı diye
Yarın açsam bu konuyu o çoktan unutmuş olucak amannn diyip geçicek halbuki benim bütün gece sinirlerim bozulmuş hiç tanımadığım elimden bir bardak su bile içmemiş başka insanlar yanımda durmuş
Çok ilginç ya
Kesinlikle öyle yapıcam bi haftalık yemeklik aldım sonrasına karışmam be hali carsa görsün bune ya ezik gibi oldum iyicee , valla şimdi gidip tekme atıcam
fazla degilde belki maddi olarak kaıstlı imkanlar bu devirde cok pahalı cogu sey
Ne kadar cimri eşiniz var. İçten içe parayı bir tek o kazandığı için sizin parayı harcamanızı istemiyor olabilir.
Ben de sizinle aynı fikirdeyim zaten. Anlamadım?Cok alemsiniz kadin markete gitmis yahu. Butun maasi rimele elbiseye yatirmamis