• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Market alışverişim sorun oldu

aman zaten bu zamanda markete girip 100 liranın altına çıkmak mümkün değil ki.
haftalık alışveriş yaptığımız halde her gün süt vs için markete girip en az tl verip çıkıyorum ki abur cubur vs yok bunda.

Güveci etsiz yap, sebze yemeğini de sebzesiz o zaman anlasın canım :) .Ama varsa kaşarı iade et bence de zaten et vs pahalı canım tutar o kadar normal pazara bile gidince azcık bişey bi sürü para tutuyo

Esinizle birlikte gitmeyi denediniz mi ?
Yahut liste yapip eline tutusturun o gitsin onune 1 tabak yemek geldigi icin 3 poset orduya gore muamele yapmis olabilir

Bundan sonra eşinizin eline verin listeyi alışverişi o yapsın, hiç strese girmeyin çok para gidecek şunu almıyım bu ne kadar bilmem ne diye. Kendi alsın getirsin.
Ben kendim alacağım zaman fiyatlara bir bakıyorum alacagim çoğu şeyi almadan çıkıyorum çok tutacak diye, eşime yazıyorum mesaj şunu şunu al diye oh alıyor geliyor, ne diye strese gireyim :)

yaw yiyecek bu kardesim esin neyin pesinde kasar dolapta kapali dursun yarim olan bitince digerini acarsin kullanirsin elbet alinacak seyler bunlar...

aklima geldi 2-3 gun önce öylesine markete girdik ve 419 tl 5-6 poset toplasan aldik ciktik birde öylesine idi güya, markete girdin mi eksik bitmez eşin çok boş yapmış bence...

bu saydıklarını 200 liraya iyi bile almışsın. biz eşimle mutfağa çok düşkünüz yemek yapmaya bayılırım ben en fazla giderimiz mutfağa olur. şuan her şey inanılmaz pahalı 2 katına çıktı resmen. eşin gereksiz bir tepki vermiş acaba başka bir şeye mi canı sıkkın

bu saydıklarını 200 liraya iyi bile almışsın. biz eşimle mutfağa çok düşkünüz yemek yapmaya bayılırım ben en fazla giderimiz mutfağa olur. şuan her şey inanılmaz pahalı 2 katına çıktı resmen. eşin gereksiz bir tepki vermiş acaba başka bir şeye mi canı sıkkın

2 mi :) Cok iyimsersin

Yarım kilo 35 lira tuttu
Dolmalık biber
Patlıcan
Kabak
Yeşillik
Pırasa
Yogurt
Pecete
Kahve
Su
Kaşar
Süt
Un
Yumurta
Domates
Bide yarımşar kilo meyve
Başkada bişey yok ☺ çokmu tutmuş gercekten ya
Biraz cok tutmus ,100 -150 i gecmeliydi bu alinanlar ,sebze meyve icin semt pazarini tercih etseniz daha uygun olur ,
Birde bazi donemlerde bazi sebzeler cok pahali yerine baska bir yemek yapin ,
Yarim kilo et icin o para cok ,ben istanbulda luks sayilkacak biur semte oturuyorum,migrosta etin kilosu 45 lira ,marketiniz biraz kazikci galiba ;)
Esiniz biraz fevri davranmis amacev gecindirmek kolay degil kendini baski altinda hissetmistir ,bundan sonra onuda goturun beraber alin

Ben alışverişe çıkıp da hiç o streslere girmiyorum, listeyi ver eşine kurtul:halay:

direkt soğuma sebebi.
Ne kadar kolay soguyosunuz sevgililerinizden kocalarinizdan[/QUOTE]

sizin soğumanız için daha büyük şeyler gerekebilir ama 10 liralık kaşarın hesbaını yapıp olay çıkaran adamdan soğurum ben.

Bu aralar erkekler tam dengesizlesmeye basladi.
Siz en iyisi alisverisi esinize kitleyin o yapsin bakalim neler aliyor ne kadar harciyor karsilastirsin.
Ben öyle yapıyorum,kendisi fiyatları bilince,bende harcayınca normal karşılıyor,bilsin piyasayı,sesi çıkmaz bir daha,onüne de her gün koyun makarna ceşitlerini:sus:hemde sossuz,malum o da para,pesetmezse ben de bir şey bilmiyorum:spor:

fazla degilde belki maddi olarak kaıstlı imkanlar bu devirde cok pahalı cogu sey

Ya zaten işte saçma durumda bu aslında karşındaki bi şekilde seni yaralıyo ve sen kadın olarak yine kendi yaranı kendin sarıyosun bizimki bugün belki ufak bi olaydı ama sonuçta olay değişsede roller hep aynı bizde
Yarayı açan bide bekliyo ki sen kendin sar yaranı diye
Yarın açsam bu konuyu o çoktan unutmuş olucak amannn diyip geçicek halbuki benim bütün gece sinirlerim bozulmuş hiç tanımadığım elimden bir bardak su bile içmemiş başka insanlar yanımda durmuş
Çok ilginç ya
Zaten lafı diyen unutur,yiyen unutmaz,bu hep böyledir,arkadaşımın eşi de böyle demişti,şimdi ben sana laf söylerim,3 gün ağlarsın,benim hiiç haberim bile olmaz,ona göre davran diye...
Oda bundan ders çıkardı,demek öyle,umrunda olmayacak ha diyerek şimdi kaale bile almıyor,o söylenirken,gülerek bakıp geçiyor...
Halbuki adamın niyeti bu değildi,baltayı ayağına vurdu:KK73:

fazla degilde belki maddi olarak kaıstlı imkanlar bu devirde cok pahalı cogu sey

Bu aldiklarini 1 hafta kullanicak . Hatta unu belki aylarca ( kac kilo bilmiyorum ) peceteyide oyle kasarda varmis bi sonraki haftaya kalicak .

Maddi durum kisitlitsa guvec kek istemiycek istemesede 200 lira ne ki ? 1 ayda 800 yapar suanda aylik 800 mutfak cok cok iyi bi tutar.

Esi gitse 200 mu tutucakti ? Bence gereksiz nevarsa doldurucakti 400e eve gelicekti

Ne kadar cimri eşiniz var. İçten içe parayı bir tek o kazandığı için sizin parayı harcamanızı istemiyor olabilir.

Back
X