Market Macerası

gittim. paramı vericek kişi yerinde yoktu.. 100lira bile tutar mı bilmiyorum ama kapılarını sürekli aşındırarak iyice düşücem gibi geliyo.. üstelik market sahibinin eşi de gördü beni uzaktan o tavrı görmeniz lazım..
yarın tekrar gidersiniz hiç utanmayın paranızı istemekten patronun karısınıda takmayın paranızı vermemek için öyle triplere girmiş o para sizin hakkınız kimseye yedirtmeyin

Senin 4 günlük emeğin var kadının bakışlarını hiç umursama bile tabiki alacaksın parani

Düşününce, böyle bi durumda ben de vicdan yapabilirdim gibi geldi.
Çözüm olarak, önceden haber vermediğim bir güne karşılık 4 yerine 3 günlük ödeme almayı teklif ederdim.

Ben de bir yerde bir gün çalışıp bırakmıştım. Aynı senin gibi mağaza görevlisi diye girdim bana her şeyi yaptırdılar. Üstelik çıkmam gereken saatte de çıkarmadılar. Hiç haber vermedim aradım böyle böyle çok ağır geldi gelemicem dedim gitmedim.. Paranı almaya gidebilirsin tabi hatta gitmelisin de. Çünkü sen kendi hayatından saatler ayırıp onlar için emek harcadın. Kadınlar hep böyledir zaten vır vır. Erkeklerin sorun edeceğini sanmıyorum. Ben de bir kadın yüzünden çıkmıştım. Yaptığımız hiçbirşeyi beğenmiyor sanki mağaza muduru. Aynı seviyede bize etmediğini bırakmamıştı..

yarın tekrar gidersiniz hiç utanmayın paranızı istemekten patronun karısınıda takmayın paranızı vermemek için öyle triplere girmiş o para sizin hakkınız kimseye yedirtmeyin
kadının para açısından değil de bugün işi bıraktığım için tepkili olduğu kanaatindeyim. bana güvenip 2elemana da aynı gün izin vermeselerdi keşke. ya da ben bi gün idare edebilseydim..kendimi suclu hissetmek istemiyorum bilmiyorum karışığım hala

Senin 4 günlük emeğin var kadının bakışlarını hiç umursama bile tabiki alacaksın parani
valla abartmak istemiyorum da parmaklarım yara bere o soda kapaklarından ötürü.soğukta ya ayaklarım ya kollarım bi yerlerim dondu üzerimde 3 kazakla durdum akşama kadar. hiç bi şekilde alışkın değildim bu şartlara. bi yanlısım olmasın diye cabaladım.ama illa ki çıkıyor bişeyler işte böyle..

Düşününce, böyle bi durumda ben de vicdan yapabilirdim gibi geldi.
Çözüm olarak, önceden haber vermediğim bir güne karşılık 4 yerine 3 günlük ödeme almayı teklif ederdim.
zaten bende bu sabah tam emin olabildim tarif edemediğim bi şekilde hislerim karıştı. Belki bugün idare edebilirdim dedim kendime, ama 1gün daha hiçbi şekilde duramazdım ki.. onları da anlıyorum ama... ama... ne zormuş valla kararlı başlayıp sonun böyle olması :KK43:

Ben de bir yerde bir gün çalışıp bırakmıştım. Aynı senin gibi mağaza görevlisi diye girdim bana her şeyi yaptırdılar. Üstelik çıkmam gereken saatte de çıkarmadılar. Hiç haber vermedim aradım böyle böyle çok ağır geldi gelemicem dedim gitmedim.. Paranı almaya gidebilirsin tabi hatta gitmelisin de. Çünkü sen kendi hayatından saatler ayırıp onlar için emek harcadın. Kadınlar hep böyledir zaten vır vır. Erkeklerin sorun edeceğini sanmıyorum. Ben de bir kadın yüzünden çıkmıştım. Yaptığımız hiçbirşeyi beğenmiyor sanki mağaza muduru. Aynı seviyede bize etmediğini bırakmamıştı..

işte beşeri faktörler ne kadar dikkat edilse de bi yerden patlak veriyor..

Bi de benim zoruma giden ordaki erkeklerin, 2 kızın( içinde ben de varım) cips ve kola poşetlerini,baklagil çuvallarını vs.taşırken yardım dahi etmemeleri. Herkesin ayrı görev alanı yok bi kişi boşsa her işi yapıbiliyordu. yer paspaslamasından çiğköfte işine kadar. onlarda boş durmak yerine yardım edebilirdi mesela.. böyle böyle katlanılmaz oluyor işte

Back
X