hangi market yani bim a101 gibimi yoksa migros carrfour gibi miHiç çalışan, tecrübe eden var mı arkadaşlar? Üniversite mezunuyum ama ciddi maddi sıkıntılar yaşıyoruz. Kpss ye girdim alım yok. Başvuru yaptım yarın görüşmeye gideceğim. Yapabilir miyim zor olur mu fikri olan bilgi verirse sevinirim
Biraz daha Migros carrfoura yakın bir markethangi market yani bim a101 gibimi yoksa migros carrfour gibi mi
Üsteki tarzım değil zaten ama dayanıklı miyim bilmiyorum bu konuda tecrübem yok. Yaptığım işi elimden ne gelirse düzgün yapmaya çalışırım sadeceEger musteriyi birakıp akrabanla sohbet edersen ve müsteri sesini cıkarınca da 'ne diyon l..n sen' der gibi bakarsan hic girme.Zira cogu böyle.
Yok eğer dayanıklıyım,inatcıyım,hırslıyım dersen yolun acık olsun.
ben büyük iki firmada çalışan şuan ki mağaza da en büyük market zinciri sabrin ve insan sevgin yoksa hiç girme çoğu çalışan zaten üni. Mezunu zor bir iş saatleri esnek yüzde yüz musteri memnuniyeti veriyorsa her turlu aşağılanmaya laf duymayı göze al 1tl lik alışverişe sizi satın aldığını düşünen musteriler çok ama insanları sevuyorsan ve biraz rahstsan zevkli işçocuk doğurmak çok olağanüstü bir durum mu
bir başarı belgesi mi
neden kıskansın ki?
benım yazdıgım seyle bu konu ne alaka?ben büyük iki firmada çalışan şuan ki mağaza da en büyük market zinciri sabrin ve insan sevgin yoksa hiç girme çoğu çalışan zaten üni. Mezunu zor bir iş saatleri esnek yüzde yüz musteri memnuniyeti veriyorsa her turlu aşağılanmaya laf duymayı göze al 1tl lik alışverişe sizi satın aldığını düşünen musteriler çok ama insanları sevuyorsan ve biraz rahstsan zevkli iş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?