• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Marketteki adamın iltifatına verdiğim tepki fazla mı normal mi bilemedim ?

Sertçe bakmanız, teşekkür etmemeniz, geçiştirmeniz yeterliydi bence, kocam muhabbeti çok arabesk durmuş.

Ne kadar doğru bi cümle kurmussunuz tebrik ederim sizi.bakkalda adam bana böyle dese şoke olurdum heralde ne derdim bilemiyorum. O muhitte öyle takılıyorlarsa da sizin sınırınız bu. Zan altında bırakacak bi durum yok sonuçta gidip kimseye anlatmadiniz

Eşime söylersem tepkisini iyi biliyorum celallidir. Söylemek istemiyorum başımız ağrımasın.

evli olduğumu bilsin diye bunu söyledim. gerçekten sert bakıyorum tavırlı duruyorum. geçenlerde meyve alacaktım vazgeçtim diyor ki ama cilde iyi gelir yiyin bence diye gülerek konuşuyor. bugün mecburen girdim ama bir daha girmem oraya. bu konuyu açtırdığı için bile girmem

Iyi de adam asiliyorsa evli olmaniz onu engellemez ki,
Neyse bosverin, bidaha gormezsiniz olur biter.

Tanıdık olursunuz, samimiyetiniz olur hadi bir nebze muhabbet olur da değişik gördüm nedir yani, beni mi inceliyor bu adam diye düşünürdüm ben de. Eşinizle filan bile gitmeyin bence bir daha oraya.

Başıma gelen bir olayı anlatayım;
Üniversite okurken, öğrenci evimizde kalıyorduk ablamla. Oradaki bakkal nasılsınız filan diye sorar ben de cevap verirdim. Birkaç yıllık bakklımız sonuçta, kötü bir şey düşünmedim hiç. Adamın iki çocuğu vardı bir de. Oradaki son senemde Haziran ayında bana "bu sene de bitiyor, artık yeni dönem başlayınca gelirsiniz tekrar" dedi. Ben de son senem olduğunu söyleyip artık çok şükür okul bitti dedim. Adamın yüzü değişti birden. Para üstünü verirken elimi yakalayıp lütfen gitme, burada kal, benimle kal filan dedi ama başımdan aşağı kaynar sular döküldü... Hemen elimi kurtarıp çıktım. (Elimde alyans vardı üstelik, söz yüzüğü takmıştık eşimle.) Son bir haftam filan kalmıştı okulun bitmesine, oranın önünden geçmemek için nerelerden dolanarak gittim okula...
Korkudan kimseye diyemedim o zaman, eşime bile oradan taşındıktan çok sonra anlattım. Evli, çoluklu çocuklu filan dememek lazım malesef.

benim başıma daha beteri geldi, okula giderken hep bir şeyler alıp giderdim. arabayla götürmeyi teklif etti,bayağı griptim kötüydüm. o yüzden bırakabilirmiş. bir daha da o markete girmedim. önceden bakışları da, gereksiz samimi senli benli konuşması da çok rahatsız ediyordu zaten

Sertçe bakmanız, teşekkür etmemeniz, geçiştirmeniz yeterliydi bence, kocam muhabbeti çok arabesk durmuş.

İnanın anlamıyor. Yani siz sınırlarınızı çektiğiniz halde sanki marketine girdiğimiz için bunu yapma hakkı varmış gibi lakayıt , şebek şebek gülüyor falan. Benim anlamadığım ben o markete en fazla dört beş kere girdim sen nasıl bu gözle baktın da beni hatırladın . Devir çok kötü biraz da bundan dolayı gardımı almış gibi geziyorum

Sonra insanlar neden tanımadıkları insanlara günaydın demiyor, sabahları herkesin surat 5 karış asık, kimse kimsenin yüzüne bakmıyor işte bu zihniyet yüzünden. Ayrıca devamlı evliyim evliyim yazmışsın da başka bir yerde çalışan bir kadın eşinize bugün çok şık olmuşsunuz dese eşiniz "bana yalnızca karım iltifat edebilir" der miydi yoksa teşekkür mü ederdi bunu da bi düşün

İnanın anlamıyor. Yani siz sınırlarınızı çektiğiniz halde sanki marketine girdiğimiz için bunu yapma hakkı varmış gibi lakayıt , şebek şebek gülüyor falan. Benim anlamadığım ben o markete en fazla dört beş kere girdim sen nasıl bu gözle baktın da beni hatırladın . Devir çok kötü biraz da bundan dolayı gardımı almış gibi geziyorum
O zaman bu lafınızdan sonra da bir şey derse niyeti bozuktur zaten. Bir daha o markete gitmezdim yerinizde olsam.

Bence de kocam falan hoş olmamış ama anlık bir tepki uzuun uzuuun düşünmemişsiniz ki o yüzden fazla üzerinde durmaya gerek yok tepkim fazla mıydı diye.

iyi yapmissiniz. bir sekilde muhabbet kurup ilerletmek isteyen cok var. ozellikle evlileri seciyorlar ki baslarina bela da olmasin. is arkadasi falan olsa hadi neyse. marketcinin amaci belli bence zarf atiyor.

benim başıma daha beteri geldi, okula giderken hep bir şeyler alıp giderdim. arabayla götürmeyi teklif etti,bayağı griptim kötüydüm. o yüzden bırakabilirmiş. bir daha da o markete girmedim. önceden bakışları da, gereksiz samimi senli benli konuşması da çok rahatsız ediyordu zaten

Geçmiş olsun. Böyle şeyler her yerde oluyor ama sanırım kötüyü düşündükçe çekiyorum. çünkü istanbula ağlayarak geldim ben . bunları bekliyordum . Ankara'da aile gibi olmuştuk mahallemde.

Bence iyi yapmışsınız.
40 yasında kadına sacın cok guzel olmuş bilmem ne ne demek ?
İltifatla müşterimi baglanır..

Sadece kocam diyebilir demek yerine,
Laubalilikten hoşlanmam felan deseydiniz daha iyi olurdu.

hiçbir erkek ahbaplığınız olsa bile birşeyler hissetmediği ummadığı kadına iltifat etmez. kadınlarla konuşmaktan flört etmekten hoşlanan bir tip demekki. evde kullanmak için (!) malzeme topluyor belli ki.

Iyi de adam asiliyorsa evli olmaniz onu engellemez ki,
Neyse bosverin, bidaha gormezsiniz olur biter.

bazılarının iki yüzlü ahlak değerleri vardır. evli kadınlara bulaşmazlar ama bekar olana hakları var sanırlar. böyle de ikiyüzlüdürler. o an bir de haddini sınırını iyice bilsin diye söyledim. toplumda yalnız dul veya bekar kadınlara bakış açısını biliyoruz. tabi ki ister evli olsun ister dul bekar ne farkeder.

hiçbir erkek ahbaplığınız olsa bile birşeyler hissetmediği ummadığı kadına iltifat etmez. kadınlarla konuşmaktan flört etmekten hoşlanan bir tip demekki. evde kullanmak için (!) malzeme topluyor belli ki.

tam benim düşündüğüm gibi düşünmüşsünüz. Sapıkça geliyor bu tavırlar bana. Evde kullanmak için ! bir kadının saçından bir kız çocuğunun bakışından , kendi dünyalarında neler yaşayıp neler yapıyorlar. Müge Anlı bu hikayelerle doluydu. Bir de genelde küçük esnafta böyle şeyler dönüyor. bu gibi adamlar başka bir erkeğin varlığı söz konusu olmadıkça sınırlarını bilmezler

Öyle birine kocam diye sopayı göstermeniz iyi olmuş abartı değil ne milletin karısına saç baş yorumu haddini bilsin.

kadınların saflıkları hiç bitmeyecek. ingilterede mi neydi erkeklere soruyorlar, hiç beraber olmayı düşünmediğiniz kadınla arkadaş olur musunuz diye? ve hepsi hayır diyor. aynı bizdeki gibi bazı saftirik kadınlara soruyorlar kesinlikle evet, misal john benim en iyi arkadaşım filan diyor. o yüzden tepkiniz gayet yerinde olmuş. bir daha da gitmezsiniz az yüz bulsa peşe takılır.

Back
X