• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Marketteki adamın iltifatına verdiğim tepki fazla mı normal mi bilemedim ?

Arabesklik modern giyim veya dekolte konusunda acik goruslu olmaktan bagimsiz bir kavram. Bu durumda ben laubalilikten hoslanmadigimi belirtirim, siz bana sadece kocam iltifat edebilir dersiniz atiyorum. Zaten amacim size takilmakti, yorumlari nasil gergin okuyorsaniz benim yorumuma bile bi saldirdiniz gulunecek bi durum yok diyerek. Biraz sakin olun bence siz oncelikle. Arabesk olmak hakaret degil, kulturumuzde epeyce yaygin, ben de yapiyorum cogu zaman. Bu kadar gerilip insanlari terslemenize gerek yok. Sadece laubali bir esnaf var ortada. Zaten ona da boyle kizdiysaniz bi daha yaklasmaz size korkmayin, ben klavye basinda korktum tersliginizden :KK70:

Terslemedim yazdıklarınıza hak verdiğim kısımlar var. Yazıda böyle oluyor maalesef. Biraz da yazdıkça adamın gebeş sırıtışı gözümün önüne geliyor iğreti oluyorum onun etkisi olabilir.

Hanımlar yorumlarınız için teşekkür ederim. yazdıkça adamın o sırıtışı gözümün önünde geldi sinirlerim gerildi. yorumlara karşı değil tepkim. İnsan böyle şeyler yaşayınca kendini değersizleştiriilmiş tacize uğramış gibi hissediyor onun etkisi var. Aslında ortamın ambiyansını iyi ifade edemedim. Adamın gözlerimin içine kadar bakıp sırıtışı bekleyişi bunları yazdıkça gerildim . Kusura bakmayın . Kadınlar olarak hepimiz birbirimizle dayanışma içinde olmalıyız . Umarım hiçbirimiz bir daha "acaba bu taciz mi sarkıntılık mı" diyeceğimiz şeyler bile yaşamayız.

Terslemedim yazdıklarınıza hak verdiğim kısımlar var. Yazıda böyle oluyor maalesef. Biraz da yazdıkça adamın gebeş sırıtışı gözümün önüne geliyor iğreti oluyorum onun etkisi olabilir.
cok tatli anlatiyorsunuz ve ben engel olamadan yine guluyorum :D takilmayin hic, uzerine dusunmeyin. Taciz hayatimizin gercegi oldu malesef. Tepkiyi yersiz bulabilirdim bi 3 sene once olsa, tesekkur etseydiniz falan diyebilirdim. Fakat ne zaman oldugum gibi davransam sonu epey husranla bitti. Etraf bu tarz insanlarla dolu. Hepsinden tiksindigim icin bu adam iyi niyetliyse bile bir kadini bu sekilde rahatsiz edebilecegini ogrenmis olur diye dusunuyorum, acimiyorum hic. Bi de acikcasi insan anliyor ya. Misal bakkalimiz 40li yaslarinda biri, o bana iltifat etse tesekkur ederim. Ama isyerindeki guvenlik bunu yapsa pis bi adam oldugunu hissettigim icin taciz ediyor derim. Hislerinize guvenin bu tarz konularda.

cok tatli anlatiyorsunuz ve ben engel olamadan yine guluyorum :KK70: takilmayin hic, uzerine dusunmeyin. Taciz hayatimizin gercegi oldu malesef. Tepkiyi yersiz bulabilirdim bi 3 sene once olsa, tesekkur etseydiniz falan diyebilirdim. Fakat ne zaman oldugum gibi davransam sonu epey husranla bitti. Etraf bu tarz insanlarla dolu. Hepsinden tiksindigim icin bu adam iyi niyetliyse bile bir kadini bu sekilde rahatsiz edebilecegini ogrenmis olur diye dusunuyorum, acimiyorum hic. Bi de acikcasi insan anliyor ya. Misal bakkalimiz 40li yaslarinda biri, o bana iltifat etse tesekkur ederim. Ama isyerindeki guvenlik bunu yapsa pis bi adam oldugunu hissettigim icin taciz ediyor derim. Hislerinize guvenin bu tarz konularda.

Teşekkür ederim siz de beni güldürdünüz ilk cümlenizle :) hislerimde her zaman haklı çıktım ve hislerim bu adamın düzgün bir adam olmadığını söylüyor. Yaşlarımız da birbirine yakın bu adamla. Hani vardır ya milleti dikizleyen tipler, bir yerde bir olay olsa akla ilk gelen zanlı o olur falan , adamın bakışlar tavırlar öyle. Neyse lanet olsun gitmem mümkün değil bir daha.

Geçmiş olsun. Böyle şeyler her yerde oluyor ama sanırım kötüyü düşündükçe çekiyorum. çünkü istanbula ağlayarak geldim ben . bunları bekliyordum . Ankara'da aile gibi olmuştuk mahallemde.
ben de ankara'dan istanbul'a geldim,ama bu olayı ankara'da henüz LİSEDE iken yani 18 yaşın altında-çocukken- yaşamıştım.çok farkı yok inanın,gözünüzde büyütmeyin.zamanla alışırsınız

ben de ankara'dan istanbul'a geldim,ama bu olayı ankara'da henüz LİSEDE iken yani 18 yaşın altında-çocukken- yaşamıştım.çok farkı yok inanın,gözünüzde büyütmeyin.zamanla alışırsınız

Geçmiş olsun. Dediğiniz gibi her yerde oluyor. Dünyanın her yerinde. Eski mahallem aile gibiydi o yüzden belirttim. Yoksa insan her yerde çeşit çeşit

Geçmiş olsun. Dediğiniz gibi her yerde oluyor. Dünyanın her yerinde. Eski mahallem aile gibiydi o yüzden belirttim. Yoksa insan her yerde çeşit çeşit
istanbul'da iyi bir semtte oturuyorsanız dert edinmeyin. ancak öyle semtleri var ki öyle olsa ben de diken üstünde olurdum

Kocam yapabilir ne ya.
Siz bana bu iltifati yapacak samimiyeti nerden buluyorsunuz falan deseniz yeterdi
Hakkaten absurt bi cevap olmus

Tepki vermeniz iyi olmus ama "kocam yapabilir" gibi bir tepki?!?!!? Bilemedim birde kocani cocugunu alip markete giderek neyi kanitlamayi planliyorsun? Bu kadar sacmalamaya gerek yok bence. Gitmeyeceksende gitme bundan sonra. Adam pesine dusecek degil ya düşerse ozaman düşünürsün. Uzatmanin alemi yok sacin guzel olmus dedi diye. Bende hoslanmam bu tarz diyaloglara girmekten ama neyse...

Tepki vermeniz iyi olmus ama kocam yapabilir gibi bir tepki?!?!!? Bilemedim birde kocani cocugunu alip markete giderek neyi kanitlamayi planliyorsun? Bu kadar sacmalamaya gerek yok bence. Gitmeyeceksende gitme bundan sonra adam pesine dusecek degil ya düşerse ozaman düşünürsün. Uzatmanin alemi yok sacin guzel olmus dedi diye. Bende hoslanmam bu tarz diyaloglara girmekten ama neyse...

Saçmalamadan kastettiğiniz yaptığınız yorum ve üslup şekliniz sanırım. Tamam burada birbirimize danışıyoruz ama bu böyle bir uslüp kullanma hakkı vermiyor size. Uzatma, saçmalama deme hakkınız yok. Ben böyle bir adama bile cevap verirken acaba kabalık mı ettim diye düşünecek kadar ince bir insan olduğumu düşünüyorum. Siz şeytanın avukatlığını yapmayın !!!

Sadece kocam bana iltifat edebilir ne sekilde bir cumledir? Anlamsiz olmus. Cevap vermeyip duymamazliktan gelseniz daha iyi olurdu

Merhaba. İstanbul'a yeni geldik. Yine büyükşehirden geldik ama istanbul ayrı bir ülke gibi malum. Oturduğum mahalle nezih ama ben alışamadım sürekli diken üstünde gibiyim , mayın tarlasında gezer gibi işe gidiyorum alışverişe çıkıyorum. Mahalledeki hiç kimse ile muhabbetim yok. Mahallenin marketini işleten adam da her markete girişimde sanki ahbapmışız gibi tavırlarla cevap veriyor. Bu arada 39 yaşında evli çocuklu kadınım sadece yaşımı göstermiyorum gören en fazla 30 diyor. Adama mesafeli davranıyorum her yabancı adama olduğu gibi ama kendisi bunu ciddiye almıyor. başka kadınlara da böyle davrandığını gözlemledim yani adamın tabiatı bu. bugün saçımı örgü topuz yapmıştım iş dönüşü markete girdim bana saçınız çok güzel olmuş yakışmış dedi ben de böyle bir iltifatı bana ancak kocam yapabilir siz yapamazsınız dedim. yanlış anlamayın değişik gördüm sizi de ondan dedi. Hanımlar egoist veya aşırı tepkisel biri değilim diyaloga açığım ama mesafe koymak istediğimi belli ettiğim bir yabancı adamın böyle söylemesi beni ürküttü. hem kaç kere gördün beni de değişik gördüm diyorsun. Bir dahaki sefere eşim ve çocuğumla markete girip son gidişim olacak. Sizce fazla mı tepki verdim ?
Cok guzel demisin ama keske ilk boyle lacka davrandiginda alisverisi kesseymisin bence

Hanımlar eleştirel olan ve olmayan yorumlar için teşekkür ederim. Konunun yoruma kapatılmasını nasıl sağlıyoruz bilen var mı. Sürekli bildiri gelmemesi için soruyorum bunu. Kadınların özgürce yaşayabildiği bir dünya düzeni istiyorum hepimiz için.

Iyyyy sevmedigim adam tiplemeleri nedense guzel kadin gorunce gevsek gevsek konusuyorlar ya benim de tek kas kalkiyor direk.cok iyi yapmissiniz yuz vermeye gelmez.

Saçmalamadan kastettiğiniz yaptığınız yorum ve üslup şekliniz sanırım. Tamam burada birbirimize danışıyoruz ama bu böyle bir uslüp kullanma hakkı vermiyor size. Uzatma, saçmalama deme hakkınız yok. Ben böyle bir adama bile cevap verirken acaba kabalık mı ettim diye düşünecek kadar ince bir insan olduğumu düşünüyorum. Siz şeytanın avukatlığını yapmayın !!!

:KK70: Kalbi katran bağlamış, şeytanin avukatı dur bakalim daha neler duyacağim bu kk dan :KK70:
Saçma ama yani ne diyeyim buna? Uzatmaninda alemi yok dedim bunda ne var? Hepiniz bir lady oldunuz kk ya. Tamam devir kotu ama bir "saciniz guzel olmus" dedi diye biri colugu cocugu kocayi toplayip markete gitmeler filan cok mu mantikli? Rahatsiz olduysan bidaha ugramazsin. Kocayla markete gitmek istemek, kocam iltifat eder filan surekli bi Kocam var kocam var alt mesaji bekar olanlar ne yapacak acaba :(

:KK70: Kalbi katran bağlamış, şeytanin avukatı dur bakalim daha neler duyacağim bu kk dan :KK70:
Saçma ama yani ne diyeyim buna? Uzatmaninda alemi yok dedim bunda ne var? Hepiniz bir lady oldunuz kk ya. Tamam devir kotu ama bir saciniz guzel olmus dedi diye biri colugu cocugu kocayi toplayip markete gitmeler filan cok mu mantikli?

Gidelim de haddini bildirelim şeklinde söz etmedim, eşim çocuğum yanımda olursa kime asılmaya çalıştığını anlar. şimdi burada ayrıntılarına girmek istemiyorum ama uzak bir tanıdığımız bir kız çocuğuna tacizden ceza almıştı ben o vakitler genç kızdım. O günden beri yabancı bir erkeğin bakışı bile beni korkutuyor. Ben de otomatik olarak kendimi eşimle savundum. Yani korkularımın temeli olmasına rağmen yine de kibar kalmaya çalışmam istismar edilmeme sebep oluyor. bir arkadaşım daha dedi artık teşekkür etmekten korkuyorum diye. yani aslında bizim gibi korkan kadınlar çok fazla ve bunun sebebi var. tezgah arkasına alıp çocukları taciz eden var. müge anlıda adam diyor ki kadın çağırıyorum paramı alıyorlar gelmiyorlar ben de ne yapayım diye kız çocuğuna tecavüz edip öldürüyor. tesisatçı olarak geliyor evde tecavüz ediyor. yani bu adamlar kendilerinde herşeyi yapma haddi buluyorlar. fakat karşılarında erkek çıktığında bunu yapamıyorlar. sorgulamamız gereken kadınları bu konuları açmaya itecek sorunlar nedir, toplumsal bilinçaltımızda bu korkular sebepsiz olabilir mi. Kadınlar birbirine destek olmazsa nasıl başa çıkarız. Yorumunuz için teşekkür ederim.

Amıca kuaförlüğe meylediyormuşsun etme.
Bakkalliktan başka aman vermez bize. Etme:KK49:
Kız amca gece gece :KK70:

Back
X