Allah daha fazla aratmasın canım. insallah tez zamanda bebeğine kavuşursun.
ben 38 yasındayım. 2,5 yıllık evliyim.tabi önceki evliliğimden 2 oğlum var.yanımdalar.
ama şimdi eşimin hiç çocugu yok. benim sıkıntımda o zaten. hani onunda baba olma hakkı var. çabalarım onun için.
bende sıkıntı yaşla ilgilide olarak rezerv azlıgı. doktorlar hep şans verdi bana. daha önce çocugum oldugu için. kendiliğindende kalabilirsin dediler ama
ben sıkıntı yaptıkca olmuyo. yaş geciyo.. 2011 yazzında kendiliğinden hamile kaldım. 2 aylıkken 5 gün önce gittiğim kontrolde herşey yolundayken,5gün sonra leke ve kasık agrıısyla gittiğim doktor kalbi atmadıgını söyledi ve 3-4 hastane gezip ikna olduktan sonra kürtaj oldum.ozaman içime daha çok bebek arzusu ve acısı işledi.3-5 ay hamile kalamayınca 2012 başlarında doktorlara gitmeye başladım. rezerv azlıgı ama kendiliğindende kalabilirsin. vakit kaybetmek istemiyorrsan tüp yapalım dediler.hastane, doktor arastırmasından sonra en uygunu diye medicineye karar verdim yaptırdım ve olmadı.maddi manevi sarstı tabi. bir yaz boyu ben kalırım die beklerken yiye hamile kalamadım ve sorun neki diye marmaraya gittim. özele gidecek durumum yok tabi

ordada aşılama yapalım dediler ve aşılama maceram başlamış oldu. dün kontrolum vardı.buay başlayacaktık ama benm adet hafta sonuna geldi dünde bittiği için aşılama tedavisi Şubata kaldı :)
hakkımızda hayırlısı olsun cnaım. bitkisel desteklere inanıyorum. en azından yıllardır hep gec gelen adetim an azından düznli hatta 3-4 gün erken geliyo. aslanpencesi, hayıt ve civanperçemi destek al derim :)