Marmaris tatil deneyimleriniz..

dara

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2009
233
45
Merhabalar,

Mayıs ayı içerisinde Marmaris'e gitmek istiyoruz arkadaşımla, bu tatil benim için çok önemli olduğundan, özellikle hotel seçimi konusunda çok hassasım.. Benimle Marmaris'te yaptığınız tatiller hakkında deneyimlerinizi paylaşırsanız ayrıca hangi hotele gitmem gerektiği konusunda önerilerinizi de yazarsanız çok sevinirim...

Teşekkürler şimdiden vakit ayırdığınız için :)

Merhaba arkadasım :)
Balayımızı marmarıste gecırdık okadr guzeldıkı anlatamam sana okadar begendımkı oraları bırde esım Marmarıste unv okumustu heryerı bılıyordu cok sanslıydık o yonden cok rahat ve guzel bır tatıl gecırdık...
Oncelıkle soyle soylıyeyım o donemlerde bızım balayına gıtme ımkanımız bıle yoktu cunku yenı daıre aldık ve esım kısa donemlı askerdeydı 5 ay sonra gelemsıne ragmen ev taksıtlerını ben odedım ve kredı taksıtımız 2 bın tl :/ tatıl ımkansız gorunurken otel rezv. yapan sırketlerının brı sıtesınde '' NErgıs noa Beach '' otelını gordum fıyatı cok uygundu hemn rezv. yaptırdım.ıyıkı yaptırmısıımm havuzu acıkcası kucuktu hatta cok kucuktu aqua park falan yoktu ama bızım ıcın cok cok guzel ve uygundu yemeklerını begendık hızmet guzeldı ılgı alaka superdı valla gezılecek yerı coktu tam merkezdeydı sahıl dıbımızdekı yanı harıkaydı :)
Gecen yılda Bodruma gıttık ben acıkcası marmarısı daha da cok begendım Kesınlıkle cok mtlu olacaksınız sımdıden ıyı tatıller :)

Çooook mutlu olduk, çok beğendik, teşekkürler canım.. Nişanımızzzz var!!!

Arkadaşlar Çeşme için uhd veya hd Otel önerebilir misiniz? Denizi kumlu,derin olmayan,çocuk için uygun bir otel önerebilir misiniz acilen?bayram tatili için yer bakıyorum. Baska tatil fırsatımız yok da.

X