S serenmmmm Aktif Üye Kayıtlı Üye 2 Temmuz 2017 245 17 98 35 7 Ağustos 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi serenmmmm #1 Bartholin apsem sonucu marsupializasyon yaptirdim ve kuruluk hissediyorum ilk defa yaşamıştım hemen bu ameliyata girmenin psikolojisini de atamıyorum
Bartholin apsem sonucu marsupializasyon yaptirdim ve kuruluk hissediyorum ilk defa yaşamıştım hemen bu ameliyata girmenin psikolojisini de atamıyorum
A asyacansuu Yeni Üye Kayıtlı Üye 24 Ağustos 2023 14 1 1 27 23 Eylül 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi serenmmmm #2 serenmmmm .!.: Bartholin apsem sonucu marsupializasyon yaptirdim ve kuruluk hissediyorum ilk defa yaşamıştım hemen bu ameliyata girmenin psikolojisini de atamıyorum Genişletmek için tıkla... Ameliyat sonrasi iliskiye girdiginde şişlik ve acı hissettin mi sonrasinda
serenmmmm .!.: Bartholin apsem sonucu marsupializasyon yaptirdim ve kuruluk hissediyorum ilk defa yaşamıştım hemen bu ameliyata girmenin psikolojisini de atamıyorum Genişletmek için tıkla... Ameliyat sonrasi iliskiye girdiginde şişlik ve acı hissettin mi sonrasinda
O opheliass Üye Kayıtlı Üye 25 Ağustos 2023 9 1 6 25 5 Ekim 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi serenmmmm #3 asyacansuu .!.: Ameliyat sonrasi iliskiye girdiginde şişlik ve acı hissettin mi sonrasinda Genişletmek için tıkla... Benim 1 ayı geçti hala tam iyileşmemiş sanırım hem ilişkide acıyor hem de sonrasında pembe akıntı geldi
asyacansuu .!.: Ameliyat sonrasi iliskiye girdiginde şişlik ve acı hissettin mi sonrasinda Genişletmek için tıkla... Benim 1 ayı geçti hala tam iyileşmemiş sanırım hem ilişkide acıyor hem de sonrasında pembe akıntı geldi