Mart 2011 de bebeğine kavuşacaklar

ggulday

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2009
123
0
96
İstanbul
:)) Allah kısmet ederse 2011 Mart ayının ilk haftası bende kızıma kavuşacağım...şimdiden deliler gibi heyecanlıyım sürekli alışveriş yapmak istiyorum ama sanki biraz daha beklemek gerekiyor gibime geliyor. Sizde durumlar nasıl ayrıca göbişiniz büyüdü dimi :) ellerim sürekli karnımda kızımı seviyorum hep :) Allahım herkese nasip etsin bu duyguları...

Son düzenleme:
kısmetse bende kızımı mart ayının ilk haftasında kucagıma alacagım inşallah benimde elim karnımda sürekli okşayıp konuşuyorum bende onun için bişeyler yapmak istiyorum ama erken gibi geliyor bana da kurban bayramından sonra başlayayım diyorum alışverişe hayırlısı artık bebişlerimiz sağlıklı olsun bizimle kalsınlarda gerisi kolay

20 haftalık hamileyim bu hafta doktora gittiğimde bebeğin kafasında kist gördü 20. haftalarda bazı bebeklerde görüldüğünü söyledi.26. haftaya kadar kistin küçülüp yok olacağını söylüyor dr. ama ben çok tedirginim bu konu hakkında bilginiz varmı?

Bende oğlumu Şubat sonu veya Mart başı alacağım kucağıma :) Dua ediyorum 3 Mart'ta doğsun diye, eşimle tanışma yıl dönümümüz :)

bende 20 haftalık hmileyim martın son haftalarında kızımı kucağıma alıcam inşallah...çok mutluyum bayılıorum ona...kızlar siz erken diyorsunuz ama ben kııyafet kısmını bitirdim bile oda takımı ve kozmetiği kaldı sadece hemde 4.ayda başladım almaya cinsiyeti belli olur olmaz babası ve ben heyecandan dayanamadık ve aldık cicilerini...

allah herkezin bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah hayırlı doumlar şimdiden...

:)bende beşiğini aldım sadece gecen gun. artık yavas yavas dıger esyalarıda almaya basarım

merhaba kızlar bende 23+2 günlük hamileyim 7 martta kızımı kucağıma alacağım inş. bende birşeyler almaya başladım siz neler aldınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…