mart 2011 dogum yapacaklarrr???

benimde beklenen tarih 22 mart ama hep içimde daha erken gelcekmiş gibi bi his war. Bi yandan bi an önce gelsin istiyorum bi yandanda doğumdan o kadar çok korkuyorumki ne kadar uzarsa o kadar iyi diyorum resmen fobi haline geldi doğum bende

8 Mart görünüyor.Ama normal dogum olacagı için heran olabilir

sanırım en son benim bebeğim doğacak
martın sonuna doğru inşallah
normal doğum istiyorum ,sezeryan gerçekten çok çok gerekli olursa olur hiç istemiyorum
ne heyecan var ne korku belki daha zaman olduğundandır
ama zamanı gelince biraz canım yanar bağırırım olur biter

benim de 15 ile 20 mart arası dedi doktor inş daha erken olmaz gerçi sezeyan olcam zaten ilki sezeryan olduğu için buda öyle olcak

bizim beklenen tarihimiz 13 marttı ama sanırım sezeryan olacagı icin gelecek hafta icine gün verilecek
cumartesi belli olacak son durumumuz cok heyecanlı ve sabırsızım bana kalsa hemen haftasonu alsınlar istiyorum ameliyata kuzuma kavusayım istiyorum bi an evvel:)

ayy benımde 16mart ama bakalım 2marta çatı muayenesi için gün verdi eğer sezeryan derse aldıracağiz hemen heyecan dorukda zman geçmıyo yahuuu

benimde 2 martta muayenem var şimdiye kadar doktorum hep normal olacak seninki dedi zaten epeydir başaşağı duruyor ama bakalım çatı muayenesinde ne çıkacak hakkımızda hayırlısı

benimde beklenen doğum tarihim 8 marttı ama 24 şubat da sezeryanla doğum yapacağım çoook heycanlıyım

canım senin de 1 günün kalmış bebişine kavuşamana. benim sata göre 27 mart en sonlara kalanlardan biri de benim herhalde.benim doğumun nasıl olacağı belli değil. hayırlısı olsun.

Sat 22 Mart ama sezaryan olacağı için henüz belli bişey yok 36. haftamdayım 38. haftada konuşuruz dedi doktorum..Nasip Kısmet artık =))

Heyecan dorukda

benimde 2 martta muayenem var şimdiye kadar doktorum hep normal olacak seninki dedi zaten epeydir başaşağı duruyor ama bakalım çatı muayenesinde ne çıkacak hakkımızda hayırlısı

banada hiç bakmadan normal gibi duruyo şimdilik dedi benımde bebiş çoktandır doğum pozisyonunu almış ama bakalım hayırlısı bazende diyorum sezeryan desede hemen alıverse amaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…