mart 2011 dogum yapacaklarrr???

Kızlar benimde 24 mart ama daha erken olcak gibi hissediyorum şimdilik normal gözüküyo herşey ikinci doğum bu ilk normaldi ama sanki ilkmiş gibi korku ve heyecandan da uyuamıyorum allah hepimize yardım etsin yavrularımızı sağlıkla kucaklarız inşallah

banada hiç bakmadan normal gibi duruyo şimdilik dedi benımde bebiş çoktandır doğum pozisyonunu almış ama bakalım hayırlısı bazende diyorum sezeryan desede hemen alıverse amaa

maşallah senle benim herşeyimiz aynı gidiyor canım inşallah sağlıklada kucağımıza alırız bebişlerimizi

amin canım herşey normalse korkma Rabbim sağlıklı güzel doğumlar nasip etsin...

Kim ücretsiz doğum fotoğrafını çektirmek ister :) ben çanakkale 18 mart üniversitesi fotoğrafçılık bölümünden mezun oldum mesleğimi doğum fotoğrafçısı olarak devam ettirmek istiyorum en kısa zamanda doğum fotoğraflarını çekip portfolyo oluşturabileceğim gönüllü anne adayları lazım:) istanbul ve çanakkaledeki anne adayları bana ulaşsın lütfen :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…