Bende arıorum arıorum bulamıorum:))) ben suan evıme cok yakn olan erdm hastanesıne gıdıorum drumdan memnunum lakın hastaneden memnun degılım medıkal park goztepeyı dusunuorum dogum ıcın ama drlar hakkında hıcbısey bılmıorum handn hanım dıye bırı varms orda bı kac kez duydum ama ne bıleyım cok kararsızım normal dogm ıstıorum ve bunu gerckten destekleyeck bı dr arıorm ALLAH hepımızın yardımcısı olsn:)
medical park benim evime çok yakın ama hiç önermiyorlar orayı..1 söyleyip 5 fiyat çıkarıyorlarmış. şuanda central hospital i araştırıyorum.kozyatağında o ve o hastane ile ilgili kötü bi haber okumadım hiç..fiyatlarıda gayet iyi.. benim doktorum acıbadem,alman,istanbul cerrahi falan öneriyor ama oranın fiyatları çok fazla..bizi zorlayacağı için daha uygun ama güvenilir bi hastane arıyoruz..
Yaa benm soyle bı avantajım var sgk ozel sıgrta ıkısıde var benm esımde acıbadem ıstıo ama ben ıstemıorum ılk hamıle oldugumu ogrendıgm zamn camlıcadakı alman hastanesıne bakmstk yenı acıldıgı cın sgkyla anlasmalrı flnda var orda bı bayan drla gorusmstm kadın cana yakın atik bırıne benzıodu johns hopkinstn oraya trnsfer olms ama hastane okdr souk geldıkı bana daha dogrusu soyle yenı acıldıgı ıcın bı cok bransda doktr yok oyleydı kadınlada onu konsmustk hanı senın dogumuna kdr cok seyler degısır fln ama bıdaha gıtmedm bu medıkl park ıcınde cok paragozler bılmem ne bende cok duydum benm arkdsmda orda dogm yaptı oda cok memnun kaldı ama adamlrın okdr cok subesı varkı adam atıorum samsundakındn bahsedıo benm bıldıgm 1 tane var oda gztepedkı ısım aynı olnca hepsını aynı goruosn:)) gecen gun gıttm hastaneye yanı begendım personeln ılgısını odalarını hastaneın temzlıgını ılgılenmelerını fln o yuzden olabılr dedım burdan arabaya bınınce cok yakın bana ne bılym fıkır sadece kesın bısey yok tavsıyelere acıgım:))
Ahh canım nasıl desm kardesımın dogumu harıc cok acı gunlerım gectı acıbadem hastanesınde o yuzden hıc sevmıorum orayı hıc dusunmuorum bu yuzdende.. benm hastane cok derdım degıl acıkcası yanı temz olsn personel ılgılı olsn bıde polıklnk gıbı kucuk olmasın:))) dr lazım bana nomal dogumu gercktn destekleyen hersy yolnda dıyıpte 9. ayn basında yok catn dar yok cocuk donmedı yok suyun azaldı bılmem ne bı sekılde benı sezryna ıkna etmıck bı dr ıstıorum. yada gercktn drum oyle dıyorsa kendısıne guvenebılcgım bır dr ıstıorum cokmu sey ıstıorum arkadasım:))))
Ne bıleyım sezryan dusunsem erkek dr tercıh ederm ama nrml dogm dusundgm ıcın hep bayan ıstedım gece bı bayan dr aramak daha rahttr erkegı aramak bılemedm:))) ayrıca suankı drumdn cok memnunum kendısı gayet acıklayıcı basndn savmaz ben sormadn acıklar lakın hastaneyı dusunmedm ıcın problemım var bılsemkı gelck benmle ıstedıgm yere bırakmam yanı drumu:)) drlar dısrıdn gelıolr calstklrı hastanelerden cıkmıolr o yuzden dogmu dusundgm hastanede bı dr bulmam lazım gelıo:) oglun olck demek hayırlı olsn bende 2lı test yaptrdıgmda 12 haftalkken banada erkek demstı ama ben hala ınanmıorum 20snde 16 haftam bıtcek ınsallh kesın ogrenırım bu sefer dıye ümit edıorum:)
kendini çokta normal yapıcam diye şartlama..herşey olabiliyo biliyosun..ters olur suyu azalır falan allah korusun..onun için hayırlısını iste..benim arkadaşım da senin gibi normal diye tutturdu sonra çok zor doğurdu bi sürü dikişi vardı..sonra mikrop kaptı o dikişler falan çok çekti yani..şimdi diyo keşke sezryan yapsaydım..doktorun ne diyosa o.. benim bugün 18+4..senin çok erken söylemiş cinsiyetini..değişebilir o..çok fazla mavi şeyler alma..biz başta hem beyaz sarı falan alıyoduk daha şimdi alıyoruz mavileri..burdaki forumlardan okudum..dedim ya doğum için central hospitalı araştırıyorum diye..başak sel diye bi doktoru yazmış herkes..çok iyiymiş çok ilgiliymiş falan..onuda bi araştırabilirsin..
Yok annem ne alcm daha 1 ıgne almadım ama mıllet erkek dıyo baska bısey demıo:))))) herkes getırıo mavı mavı seylr annem boyna cıtcıtlı badılr alıo corp alıo dedım anneeeee ben ne alcm sen alıosn hep sende buyuyunce alırsın kızım dıo:))) bende cınsıyetı kesın olmadn almak ıstemedm benmde ıcıme dogn erkek en basındn berı ama ALLAH ıcımı bılıo hep kızım olsn ıstedımerkeksede hıc uzulmuorum oluruz erkek anası dıorum artık:))) o dedıgn yere bakım bende bı ınsallah gonlumuze gore olur dogumumz saglkla alırız kucagımza engell yoksa normal ıstıorum ıste gercktn norml benı zorlıcksa kendısıne ınanabılcgm bı drum olsn ıstıorum cogu kes ugrasmamak ıcın sen bunu edemzsn dıyıp kesıverıolr o yuzden bıde yasamak ıstıorum o anı ne bılıyım takıntlı degılm gercktn bebegımı zora sokck bı durum varsa tabıkı sezryn dusunrm kıyamam ben mınk kurabıyeme:)))
alsana yaw çocuğuna bişeyler:))))ben nerdeyse bi hurç doldurdum:))ne aşeriyosun..gerçi bende hiiçç işe yaramadı o:) ben deli gibi ekşi yiyorum hala..bide peynir..sabah peynir akşam peynir..herkes yanında tatlı bişeyler alır ben peynir..eşim dalga geçiyo..bitane fındık faresi doğurucaksın diye:) ben normal yapamam..kilolu bi hamileyim..şimdide zırt pırt şeker ölçüyorum..hamilelik şekeri çıkmasın die..gel mart gel diyorum yanii..
Asermekmı ahh canım benm cok zor gecırdım sımdı daha 10 gndr gozumu actm dıyebılrm kusmktn bı hal oldum cnm tek mandalına cktı mandalına yıorum bol bol cnm hep bole salata sebze hafıf seyler ıstıo:) peynırden baska bısey yemıorum kahvaltıda kahvaltm 1 sımıt kocaman kap lor peynırı bıde buyuk tabak yesllık bnmde kahvaltm bu:)) bnmde ALLAH nasıp ederse martta olck dogumum erkekse gec gelr dıolr belkı nısanın ılk haftasına sarkar ozaman ama sezryan olrsa martın ıkıncı yarısında cıkar bu bebek dısrı:)))
benimde öyle..içim çıktı kusmaktan..herşey kokuyodu..eşim bile..eve geliyodu garibim önce duşa sonra yanıma..16.haftaya kadar sürer bu dedi doktor..şimdi biraz daha rahatım..gene en ufak bi kokuda öğkk böğkk başlıyorum ama kusmuyorum:) çorba iç bol bol..bende çorba ile atlattım..sıcak sıcak içince mideni rahatlatıyo.. hem kabız da olmassın..daha dur o da başlicak ykında..
Aman o eksık kalsın sankı cok kalıtelı bı barsak sıstemım varms gıbı:)))) benm nezmn oldu kabzlk en baslarda anamm canım cıkıodu cok sukr gectı onlr sımdı kan ılacı almaya basladm kabzlk eder bazılrında lakn ben suan cok ıyıyım cok sukr zorum yok ama bu mnk bebek buyudukce baslar herlde dr bana ıste ılk oyle oldugmda bı ılac vermstı magnesymmu ole bısey aldm ılacı geldm anammm ıcını okudum dıo ılk 3 aylk donmden sonra kullanın kullanmadm ozamn drun sozune guvenmedm ılacın ıcınde yazana baktm:))) zatn sonra hıc oyle olmadm dedım cok sıkısırsm ıcerm dahada oyle olmadm cok sukr sımdı eger baslarsa ondn ıcerım cok sukr ılk 3 ayı atlattık:)) ılk baslarda hep corba ıctım kılo kaybm oldu yemek yıemedm hastanelerde gectı gunlrm annemmmm cok zorduu( sımdı o halıme gore bomba gıbıyım:)) canmda kuru fasulye nohut gıbı bıseyler cektı esıme dedım ara annenı bana etsn:)) aksama kaynanamgulee gıtcem yemek yemege
dua et başlamasın..o demir hapları yapıyo maalesef.. bana da dediler yok hoşaf iç yok kuru kayısı ye..dedim içemem ben hoşaf moşaf..tatlı görmek istemiyo gözüm..ben şimdi hem multi vitamin içiyorum hemde demir hapı.. ben dün yaptım o kuru fasulye olayını:) normalde kuru bakliyat yemem ben ama şimdi 2-3 defadır kurufasulye yiyorum:) eh dedim velet anneni ne hallere düşürdün:) bide internette okudum 18.haftadan sonra damak tadı geliyomuş..onun için ne yersen anlıyomuş hemen..doğuncada o yiyeceklere yabancılık çekmiyomuş..şimdi ben ne bulursam yiyorum:))))
Aynen hep cocuklr ıcın hayatmda ıcmedm taze meyve sebze suyunu 1 aydır ıctım ıcıorum kan yapsn dıye kırmızı turp sıkıorum kanın kalıtesını de arttırıoms dene sende sımdı o degılde hem vıtamn hmen kan ılacı hem bole meyve suları bı anda fırtlıcm dıye korkuorum:))
yapcak bişey yok:) fırtlican biraz:) ağır yemekler yeme hamur işi yeme bişey olmaz.. ben şimdiye kadar 3 kilo aldım..iyi gidiyorum yani:) ama şekerine dikkat et..al bitane ölçme cihazı..ara ara tokluk şekerine bak..noolmaz noolmaz..önlemini alırsın başından
evet ıste meyve yemekte korkutuo bnı acıkcası benm bıde troıdım var ayn 20snde kontrlm var ozamnda bı aclk kanıma baktrım nolr nolmaz her ay tahlıl verıoruz sekerm:)) ALLAH dermansz dert vermesın bunada cok sukr:) Yanlz 2 saattr konusuoruz kımse gelıp fıkr beyan etmedı bu bızım paylasım alanımz oldu:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?