Mart 2012 Annelerinin Tercih Ettiği Doktorlar ve Hastaneler

endokrine kime gidiyosun..ben başkent üniv.hast.de aslı doğruk die bi dr var ona gidiyorum..bıcır bıcır bi kadın..herşeyine bakıyo..hamile kaldıktan sonra gittiğimde 4 sayfa dolusu test verdi bana:)) idrar kan bilmemne..vitamin depolarının doluluğuna kadar yaptırdı..

yaaa endokrın bulmk okdr zorkı hamıle kalmdn once nrml dahılıye gıdıodm hamıle oldgumu ogrenınce ıcernkoyde bayknt hastanesı var orda buldm bı bayan oda cok seker ılgılı bı dr ona gıttım bu baskent unv dedıgn altunızadede arada var bıtane onumu dıosun? eger oyleyse oraya gıderm bana daha yakn:)

evet orası ana bina..şimdi bikaç ay önce endokrin çok talep gördüğü için başka binaya taşıdılar..oda hemen biraz yukarda.. orda diyetisyeninden tutta diabet bölümüne kadar herşey var..aslı hn.da iyi bi kadın..tavsiye ederim yani

Teskkuer ederım canım bakıcam bana daha yakın cok ıyı oldu bu hatta:)) otr otr kaba yerlerlerım uyustu sekerm ben bıraz gıdım utumu yapım pılatesmı yapım ne yapım karar veremedm:)) havada okdr guzelkı admın ıcını acıo:)) Tekrar gorsmek uzere o dedıgn dr hastaneye gıdersen yaz bana yıne

oohhh evhanımı olmak bi ayrıcalık tabiii:))) benim gibi ofiste çalışıyo olsan toton falan uyuşmaz hiç:)))) hadi sen bi dolaş..çok oturma:)

oohhh evhanımı olmak bi ayrıcalık tabiii:))) benim gibi ofiste çalışıyo olsan toton falan uyuşmaz hiç:)))) hadi sen bi dolaş..çok oturma:)

Kolay gelsın sana sekerım ben ıs konusunda cok rahatm aıle sırketı ıstersm gıderım ıstersm yatarım forsum cok buyuk cok sukr:))) hadı gorusurz yıne kendıne ıyı bak:80:

Merhaba,

Oncelikle hamilelik surecinde size cok kolayliklar diliyorum. Insallah saglik, sihhat, afiyetle bebeginizi kucaklar hep gule gule buyutursunuz. Sizi emaille rahatsiz etmemin sebebi Dr. Feriha Uygur Hn. hakkinda internetten bilgi bulmaya calisirken sizin bu sitedeki yazismanizi gormem oldu, orda Feriha Hn'dan memnun kalmadiginiza deginmissiniz ama sayet sizin icin ozel degilse ve bir mahsuru yoksa ne acidan memnun kalmadiginiza deginebilir misiniz? Ben hamile degilim, kendisine bir kadin hastaligi dolayisiyla tedavi oluyorum; sizin boyle yazdiginizi gorunce icime bir kusku dustu, merak ettim. Tekrar cok kolayliklar ve hayirli dogumlar dilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…