Gittim canim uzun uzun bakti docentmis ve benim daha once gittigim kardiologuda taniyormus.ben onun kadar sizi korkutmicam dedi cunku asil dogumdan sonrasi onemli dedi,takip cok onemli dedi.2 hafta sonra tekrar cagirdi.anne karninda gorulen alan sınırlı o yuzden dogumdan hemen sonrada gorecem dedi.ben kalp kasının bir kısmında yag gibi bir doku oldugunu dusunuyorum dedi.ben bundan cok daha buyuk rabdomyomlarin ameliyatıni yapip gayet iyi sonuc aldım,seninki tirnak kadar bise onlarin yaninda dedi.kalbe kan gonderen kanallarin girisini cikisini engellemiyor dedi.icim daha da rahatladı.minicik kalbi nasil da atiyordu yavrumun cok mutlu oldum duyunca :)))allahim hepimizin bebeklerini korusun dermansız dert vermesin.
çok şükür canım ya çok sevindim bende:) sen bilinçli çok iyi bir annesin onun senin gibi bir annesi olduktan sonra ona birşeycik olmaz.Allahın izni ile doğumdan sonrada kontrolde doktorun içini dahada rahatlatıcaktır.annelik bambaşka birşey işte en güzel duygu.kendine ve bebişine iyi bak canım.