mart 2013te hamis oldugunu ogrenenler

MELEĞİNİZİN CİNSİYETİ NE OLACAK GÜZEL ANNELER?

• İkiz;Prenseslerim geliyoooorr :)

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    109
Gittim canim uzun uzun bakti docentmis ve benim daha once gittigim kardiologuda taniyormus.ben onun kadar sizi korkutmicam dedi cunku asil dogumdan sonrasi onemli dedi,takip cok onemli dedi.2 hafta sonra tekrar cagirdi.anne karninda gorulen alan sınırlı o yuzden dogumdan hemen sonrada gorecem dedi.ben kalp kasının bir kısmında yag gibi bir doku oldugunu dusunuyorum dedi.ben bundan cok daha buyuk rabdomyomlarin ameliyatıni yapip gayet iyi sonuc aldım,seninki tirnak kadar bise onlarin yaninda dedi.kalbe kan gonderen kanallarin girisini cikisini engellemiyor dedi.icim daha da rahatladı.minicik kalbi nasil da atiyordu yavrumun cok mutlu oldum duyunca :)))allahim hepimizin bebeklerini korusun dermansız dert vermesin.

çok şükür canım ya çok sevindim bende:) sen bilinçli çok iyi bir annesin onun senin gibi bir annesi olduktan sonra ona birşeycik olmaz.Allahın izni ile doğumdan sonrada kontrolde doktorun içini dahada rahatlatıcaktır.annelik bambaşka birşey işte en güzel duygu.kendine ve bebişine iyi bak canım.

çok şükür canım ya çok sevindim bende:) sen bilinçli çok iyi bir annesin onun senin gibi bir annesi olduktan sonra ona birşeycik olmaz.Allahın izni ile doğumdan sonrada kontrolde doktorun içini dahada rahatlatıcaktır.annelik bambaşka birşey işte en güzel duygu.kendine ve bebişine iyi bak canım.

Saol cnm guzel sozlerin icin.ben onu kac yıl bıkmadan usanmadan,yıllarımı vererek umutla bekledim.allahim cok sukur bana verdi,olmayanlara da versin.dogumdan bir hafta sonra bebegi gorecem dedi ama bir haftayı beklemem hastaneden cıkınca goturecem.butun varımı yogumu harcarım onun icin,nicin calısıyorum ki degil mi?

nasıl gectı kuzunla bulusmanz ınsALLAh hersey yolundadır canım duygusallık normal yaa ben aslında cok sulu gozumdur ama hamile oldugumdan beri pek öyle değilim normal cnm hormonlarımız tamamen degişmiş durumda senin kilon iyi ben 79 um suan bu hafta ilk defa kilo almadım baya dikkat ediyorum artık bakalım gelişimi nasıl olucak bebegimin detaylıda kilo fln söylüyomu acaba ordan tahmin edebilirm bu ayı almadan gecirebilirsem harika olur :)))

gittik teyzesi, kocaman olmuş, 465 gr kuzum :1: sorma ben çok duygusallaştım ama idare edicem artık. valla ben hiç takılmıyorum kilo olayına, onlar bizden besleniyorum. 2 kilo doğanlar bile dağ gibi büyüyor, ki biz bu kadar dikkat ediyoruz. canım doktor muaynesinde de detaylıda da kilo söyleniyor, boy söylemiyolar sadece, ama ben onu da öğrendim :1: ultrason kağıdının sol tarafında yazan değerlerden FL ( HADLOCK ) değerini 7 ile çarpınca bebeğin mm bazında boyunu buluyomuşuz. benim cadım 27 cm çıktı :16:

Gittim canim uzun uzun bakti docentmis ve benim daha once gittigim kardiologuda taniyormus.ben onun kadar sizi korkutmicam dedi cunku asil dogumdan sonrasi onemli dedi,takip cok onemli dedi.2 hafta sonra tekrar cagirdi.anne karninda gorulen alan sınırlı o yuzden dogumdan hemen sonrada gorecem dedi.ben kalp kasının bir kısmında yag gibi bir doku oldugunu dusunuyorum dedi.ben bundan cok daha buyuk rabdomyomlarin ameliyatıni yapip gayet iyi sonuc aldım,seninki tirnak kadar bise onlarin yaninda dedi.kalbe kan gonderen kanallarin girisini cikisini engellemiyor dedi.icim daha da rahatladı.minicik kalbi nasil da atiyordu yavrumun cok mutlu oldum duyunca :)))allahim hepimizin bebeklerini korusun dermansız dert vermesin.

çooook geçmiş olsun anasına da, kuzusuna da. tüm kalbimle diliyorum, doğana kadar hiç bişeyciği kalmıycak inşAllahhh :16:en azından stresten kurtuldun :)

Saol cnm guzel sozlerin icin.ben onu kac yıl bıkmadan usanmadan,yıllarımı vererek umutla bekledim.allahim cok sukur bana verdi,olmayanlara da versin.dogumdan bir hafta sonra bebegi gorecem dedi ama bir haftayı beklemem hastaneden cıkınca goturecem.butun varımı yogumu harcarım onun icin,nicin calısıyorum ki degil mi?

Gecmis olsun cok sevindim insallah sonra da sıkıntımız olmicak da ne dicem ya sen de calisiyosun beni simdiden kızımı nasıl bırakıp işe gidicem uzuntusu sardi :(

öyle tabi herşey onlar için.

Gecmis olsun cok sevindim insallah sonra da sıkıntımız olmicak da ne dicem ya sen de calisiyosun beni simdiden kızımı nasıl bırakıp işe gidicem uzuntusu sardi :(

canım o duygu bambaşka ben ebekken çalışmadım ama 2 yaşından sonra çalıştım dönem dönem insan bebekte olsa 7 yaşındada olsa yinede üzülüyor yanında olamadığı için.geçen yıl ben az üzülmezdim onu bırakıp giderken işe.herşey onların geleceği için

gittik teyzesi, kocaman olmuş, 465 gr kuzum :1: sorma ben çok duygusallaştım ama idare edicem artık. valla ben hiç takılmıyorum kilo olayına, onlar bizden besleniyorum. 2 kilo doğanlar bile dağ gibi büyüyor, ki biz bu kadar dikkat ediyoruz. canım doktor muaynesinde de detaylıda da kilo söyleniyor, boy söylemiyolar sadece, ama ben onu da öğrendim :1: ultrason kağıdının sol tarafında yazan değerlerden FL ( HADLOCK ) değerini 7 ile çarpınca bebeğin mm bazında boyunu buluyomuşuz. benim cadım 27 cm çıktı :16:

oyy masallah canım :nazar: aynen boyu bana da sölemediler bkıcam ultrason kagıdına bnm bebegım benı cok sakınlestırdı umursamaz bi tip oldum :1: p.tesi bende görücem insallah naz'ımı :))

kızlar tetenozumu oldummmmmmm bugün yarın eşim manisaya gidiyor bu oluyorki diyarbakır sezonu kapandı evimiz eylule kadar orda kalcak eylülde manisa turgutluya taşıcaz bende o sırada annemde kalıcam eşimden yine ayrı kalıcam hayırlısı olsun yeterki işi olsun ankarada iş hiç istemiyordum zaten hayırlı değilmiş demekki bu arada kayınvalidemin yaptıklarını sonra anlatıcam canlarım neyssee canımızı hiç sıkmayalımmm

canım esinin işini halletmenize cok sevindim Allah gönlüne göre vermiş hayırlı olsun yeni sehir yeni ev yeni hayat bebeginizle süper :))) diger olumsuzlukları salla gitsin ne de olsa uzakta olucaksın ;)

cnm gecmiş olsun içini ferah tut hiç bişecik olmucak allahın izniyle

çooook geçmiş olsun anasına da, kuzusuna da. tüm kalbimle diliyorum, doğana kadar hiç bişeyciği kalmıycak inşAllahhh :16:en azından stresten kurtuldun :)

Evet buyuk bir stersti benim icin tedavo doneminden de zor geldi artık tedavi gorup uzulenlere nolur uzulmeyin olunca en ufak bise bile kafanizi karistiriyor doktor doktor dolasiyordunuz hayirlisini dileyin diyorum.

cnm gecmiş olsun içini ferah tut hiç bişecik olmucak allahın izniyle

Cok sagol cnm.hepinize destekleriniz icin minnetarım.allah hepinizden razı olsun.

kizlarrr nasilsinizz giremedim bi suredir 2 3 gundur yogun geciyor misafir flb yoruldum iyice simdi soyle bi uzandim tv karsisina duygucum allah kabul etsin hava ne kadar serin ankarada ya sanki bahar havasi asracim guzel haberleri vermeye az kalmis gibi geliyor bana rahim kendini hazirliyor demek ki kuzuna hayirlisiyla gelsin ins melegimiz artik....

inşallah canım yakın zamanda gelir meleğimmm

amin herşeyin iyi çıkmasına sevindim deneyimli doktorun hali başka oluyor canım :1:

kızlar tetenozumu oldummmmmmm bugün yarın eşim manisaya gidiyor bu oluyorki diyarbakır sezonu kapandı evimiz eylule kadar orda kalcak eylülde manisa turgutluya taşıcaz bende o sırada annemde kalıcam eşimden yine ayrı kalıcam hayırlısı olsun yeterki işi olsun ankarada iş hiç istemiyordum zaten hayırlı değilmiş demekki bu arada kayınvalidemin yaptıklarını sonra anlatıcam canlarım neyssee canımızı hiç sıkmayalımmm

kızın kısmetiyle geliyor hakkınızda hayırlısı böyleymiş canımm kayınvaliden ankarada olmanızı istediği için mi sorun çıkardı ki.... ama senin istediğin olmuş çok sevindim sen canını sıkma istersen anlatırsın bi ara....

öyle tabi herşey onlar için.

canım o duygu bambaşka ben ebekken çalışmadım ama 2 yaşından sonra çalıştım dönem dönem insan bebekte olsa 7 yaşındada olsa yinede üzülüyor yanında olamadığı için.geçen yıl ben az üzülmezdim onu bırakıp giderken işe.herşey onların geleceği için

evet çok zor ama benim çalışmamam da imkansız. Kamudayım zaten bilgisayar mühendisiyim işimden de vazgeçemem. Bi taraftan da annem ben büyüdükten sonra çalışmaya başlamıştı ve ben okul zamanı çok zorluk çekmiştim. Alıştıkça ayrılmak daha zor oluyor. Ücretsiz izne ayrılsam bi de ev aldık şimdi onun borcu var. Mecbur bi sene sonra annanemle anneme bırakıp gelicem işe. Zaten biraz da kızımın annenin işe gitmesi bilincini öğrenmesini istiyorum. Yoksa her kapıdan çıkışımızda benim gibi ağlar :)

ayyy ne tatlı benim kızımı da pazatesi kontrolde 479gr., 27 cm. olarak söyledi doktor.

bizim doktor emekli oluyormuş,şimdi aynı hastaneden başka bir doktor beğeneceğiz,özel hastaneye gidiyoruz ama işte talihsizlik.alışmıştık,tecrübeli bir doktordu,üzüldük ama işte hayırlısı ne diyelim?

bir de kızımın eşinin aşağıda olmasına da biraz takıldık,ama hemşire şöyle dedi:"demek ki çok aşağıda değil,yoksa kanama yapardı." sizin plasenta (eş) yukarıda mıymış?aman yukarıda olsun da.gerçi zamanla yukarı çıkabilirmiş.

duygu Turgutlu harika bir yer,bence çok şanslısın.ben çok beğenirim Turgutluyu.ama yazları sıcak olur malum ege bölgesi.sen ne zaman taşınacaksın turgutluya.

evet çok zor ama benim çalışmamam da imkansız. Kamudayım zaten bilgisayar mühendisiyim işimden de vazgeçemem. Bi taraftan da annem ben büyüdükten sonra çalışmaya başlamıştı ve ben okul zamanı çok zorluk çekmiştim. Alıştıkça ayrılmak daha zor oluyor. Ücretsiz izne ayrılsam bi de ev aldık şimdi onun borcu var. Mecbur bi sene sonra annanemle anneme bırakıp gelicem işe. Zaten biraz da kızımın annenin işe gitmesi bilincini öğrenmesini istiyorum. Yoksa her kapıdan çıkışımızda benim gibi ağlar :)

olsun canım ilerde bebişin seni anlıycak onun geleceği için çalıştığını bilicek hem emin ellerde olucak aklın kalmıycak en azından.işini severek yapmak çok güzel birşey işte mutlu olunca evede yansıyor.evinizde de güle güle oturun.Allah borcunuzuda kolaylıkla ödemenizi nasib etsin

bugün benim kontrol günüm inşallah iyi haberlerle gelirim.bebişlerinize kendinize iyi bakın.ordan anneme gideceğim akşam dönünde mutlaka yazıcam :)

Ben de cok dusunuyorum o durumu nasıl bırakıp gidecez bebisleri.4aylık dogum iznim eylule denk geliyor 1.egitim donemini dogum izniyle kapatip sonra da 1 temmuza kadar 6 ay ucretsiz izin almayı planlıyorum.sonra da eylule kadar 2ay da yaz tatili ile gecirip seneye eylulde ise baslamayı dusunuyorum.ise dondugumde 11 aylık olmus olacak ama hala kucuk olmus olacak beni dusunduruyor.annem rahatsiz bakamaz zaten,annem ve kayınvalidemle aynı sehirde de degiliz.mecbur bakıcı olacak burdaki bakicilarda eve gelmiyorlar cunku biliyorsun diyarbakir olunca cocuk potansiyeli de cok.evlerinde bakiyorlar evlerinde de bir suru cocuk zaten baskasinin evine de guvenemiyorum.arkadaslarimdan bakiciyi eve cagiranlar var onlarda kendi cocuklarıyla geliyorlar eve.hele en son eve gelen bir bakıcının ortaokula giden cocugunun baķılan bebege yaptıgını duyunca mahvoldum zaten.gunlerce etkisinden kurtulamadım.bebegin anne memesini tam almamasından suphelenilip eve anne baba kamera taktırmıs.acaba bakıcı iyi besleyemiyormu cocuk niye bu kadar huysuz sut emmemeye basladı diye ve gordükleri karsisinda sokk olmuslar.bakici mutfakta is yapmaya dalınca bakıcının ortaokula giden cocugu gunahsız minicik melegin emme reflexsini kullanıp dusunmesi bile korkunc olan seyi yapıyormus.yaziķ zavalli bebek o yuzden anne sutunu alamiyormus.ben bunu duydudugumda gunlerce dusundum dusundum durdum.nasıl bir sapıklık nasil bir zihniyet kime guvenecez dedim durdum.nasıl yapacagimizi bilmiyorum.cok uzuluyorum boyle seyleri duyunca.allahim hepimizi iyi insanlarla karsilastirsin.

olsun canım ilerde bebişin seni anlıycak onun geleceği için çalıştığını bilicek hem emin ellerde olucak aklın kalmıycak en azından.işini severek yapmak çok güzel birşey işte mutlu olunca evede yansıyor.evinizde de güle güle oturun.Allah borcunuzuda kolaylıkla ödemenizi nasib etsin

çok saol canım çok teşekkür ederim güzel dileklerin için. Sen de bugün iyi haberlerle dönersin inşallah oğluşuna doya doya bak görüşürüz :3:

Back
X