mart 2013te hamis oldugunu ogrenenler

MELEĞİNİZİN CİNSİYETİ NE OLACAK GÜZEL ANNELER?

• İkiz;Prenseslerim geliyoooorr :)

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    109
kayınvalidemler dün gitti bugün sabah 3 kişi uyandık kızım şuan uyuyor cuma günü 1 aylık oluyoruz allahın izniyle doktora gidicez pazarteside aşı olcak cuma günü boyunu kilosunu yazarım asra teyzesi face açta ordan anlık msjlaşıyoruz kızlarla sende katıl diğerleride katılsın aramızaa güzel oluyor hemen bi foto yükleyim teyzeleri ;)Eki Görüntüle 907216 :nazar::nazar::nazar:
maşallah kocaman olmuş esila :nazar: bu arada beni de ekleyin faceye. gerçi eşimle beraber kullanıyoruz faceyi sorun olmazsa beni de ekleyin ya da ben ekleyim kızlarr

kayınvalidemler dün gitti bugün sabah 3 kişi uyandık kızım şuan uyuyor cuma günü 1 aylık oluyoruz allahın izniyle doktora gidicez pazarteside aşı olcak cuma günü boyunu kilosunu yazarım asra teyzesi face açta ordan anlık msjlaşıyoruz kızlarla sende katıl diğerleride katılsın aramızaa güzel oluyor hemen bi foto yükleyim teyzeleri ;)Eki Görüntüle 907216 :nazar::nazar::nazar:

ay maşallah tam yemelik yaww :nazar::nazar::nazar:

Canim sorma hic girmiyorum ben topige ya kizlarla faceten konusuyoruz ya mesaj yazinca hemen tele geliyor hemen cevap yazabiliyorum ya kolay geliyor heralde sen de acsan bi face hesabi canim :) sen nasilsin nasil gidiyor guzel haberlerin var mi bize :)) benim oglusum da buyuyor teyzesi yarin 2 aylik olacak asimiz var yarin gulmeye basladi konustukca guluyor capkin capkin :)

yok malesef :14: bunalım takılmaya başlıcam yavaş yavaş

maşallah ferit enese:nazar: kocaman olmuş

duygu maşallah canım.buraya giremiyoruz pek çünkü bilgisayarın başına oturmak zor oluyo.iyiki worldof kurmuş bu topiği iyiki buluşmuşuz ya herşeyimizi soruyoruz birbirimize kardeş gibi olduk artık :)
benim bebişin gazı var bu ara çok bende zinco damlayı aldım bugun rezene çayınıda aldım milupanın.3 4 gecedir uyumuyo gündüzde uyumuyo azar azar uyuyo.uykusunda bile ıkınıyo gazdan.akşamları memeyi çekiştirip söyleniyo aç sanıyorum mama yapıyorum hala emziğe saldırıyo demekki gazdan aslında aç oldugundan değil.bebekler herşeyin çözümü olarak memeyi görürmüş gazıda olsa birşeyden korksada memede kendini guvende hissettiğindenmiş.neyseki zamanla geçicek inşallah.

herkes de gaz sorunu var Allah kolaylık versin hepinize çabuk geçer inşallah

maşallah kocaman olmuş esila :nazar: bu arada beni de ekleyin faceye. gerçi eşimle beraber kullanıyoruz faceyi sorun olmazsa beni de ekleyin ya da ben ekleyim kızlarr

canım bende eşimle kullanıyorum bişey olmaz sen bana adını soyadını msj at özelden ekleyim seni beni herkes bulamıyor ortak arkadaş olması lazım sen yaz faceden konuşalım

canım bende eşimle kullanıyorum bişey olmaz sen bana adını soyadını msj at özelden ekleyim seni beni herkes bulamıyor ortak arkadaş olması lazım sen yaz faceden konuşalım

aynen bende bende buraya girmek daha zor takip etmek flan bende istiorum beni de ekleyinn =)))

selammm kıslarrr nasılsınızzz.. uykusuz herkes bizimde bir günümüz bir günümüzü tutmuyor .. gıdımda gün güne değişiyorr .. mantarlı pişik ve pamukçuk olmuştuk ama atlattık çok şükür .. duygucum kızınada maşallahhh büyümüşş minniğinn.. benimde facem yok iyice oralı oldunuz kıslarr en kısa zamanda face açıcam bende inşallahh

anammmm kimse girmiyor çocuklar doğalı bende giremiyorum düzene giremedimki bi türlü benim kızı kaynanam alıştırmışsınız diye kucağında sallıyor iyce alışıyor eşim zaten en başta kucaktan indirmiyor sallıyor sürekli sinir küpü durumundayım artık gece saat başı kalkar oldu gece herkes yatıyor ben kalkıyorum sinir doluyum anlıcanız asrasultanım sen nerelerdesin yazmamışsın bayadır iyi haberlerini bekliyoruz ona göreee

bendee aynı durumdayımm.. sinirimden çatlıyorum bazen. kv saolsun beni çıldırtıyor bazen .. kızımda kucakcı oldu iyice gündüz uyusada uyumasada kucakta tutuluyor .. gece bende kucağımda uyutuyorum .. sürekli dua ediyorum sabırlı olmak için kıslarr dertliyim bu konuda ilk günlerim ağlayarak geçti..

$P1090064.webp işte minikkk prensesimm

duygum çok tatlı bi bebek maşaallah :))) çok şeker tombik tombik yanaklara bak :)) öp benim için o tatlı nanaklardan :16:

kızlarrr topikdaşlarım doğurduk pek giremiyoruz 2014 hepimiz için en güzel en mutlu huzurlu sağlıklı para dolu aşk dolu yılların başlangıcı olur inşaallahhh iyiki varsın kadınlar kulübü.. bayan akıllı kızın çok güzel maşaallahhh hepofercim canım arkadaşım teşekkür ederim mutlu yıllar miniğinle..:kkk::29::7:

selam kıslarrrr yeni yılınınızz kutlu olsunnn.

masallah cok tatlı Allah bagıslasın

çok teşekkür ederim Allah hepimizin bebeklerini bağışlasın canım

kızlarrr topikdaşlarım doğurduk pek giremiyoruz 2014 hepimiz için en güzel en mutlu huzurlu sağlıklı para dolu aşk dolu yılların başlangıcı olur inşaallahhh iyiki varsın kadınlar kulübü.. bayan akıllı kızın çok güzel maşaallahhh hepofercim canım arkadaşım teşekkür ederim mutlu yıllar miniğinle..:kkk::29::7:

duygucum çok teşekkür ederim canım

duygucum face benıde eklermısın ordan görüşelim kımse girmez olmuş topiğe face ismini bana özelden atarmısın ben özelden mesaj yazamadım:( beceremedim

Kkizzzzlllaaarrrrrrr biz dogdukkk :))) dun sabah 9u 9gece doqum yaptim ama gelin bide bana sorun nasil yaptm smdi hala hastanedeyim anca firsatbuldum eve gittiqimde aciklayici bi sekilde tum detaylarini veririm smdilikbunlari yazabiliyorum biziyiyiz efemle beni caqariyo gitmem lazim :))

vay be zaman ne kadar da cabuk geçiyo nerdeyse 1 sene olmuş efe bu cuma sünnet olacak Allahn izniyle Allahm isteyen herkeze nasip etsin bu duyguyu anlatılmaz yasanır evlat candan öte canımdan kıymetli çok şükür rabbime bize bu duyguyu yaşattığı için :))

ayy evet kızlar yaa 27 sinde gircez 1 yaşına bizde Allahıma şükürler olsun bize mucizemizi gönderdi sağlıkla hayırla güzel ömürler nasip etsin hepsine inşaallahh güzel bi topiğimiz vardı güzel arkadaşlığıımız hepinize çook teşekkür ederim

Back
X