mart 2013te hamis oldugunu ogrenenler

MELEĞİNİZİN CİNSİYETİ NE OLACAK GÜZEL ANNELER?

• İkiz;Prenseslerim geliyoooorr :)

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    109
ana ekran çıktısı vermişti doktor bana orda yazıyodu ama vermediği de oluyo doğrudur canım. ben eskiden çıt sesine uyanırdım, şimdi çok derinleşti uykum, umarım bebek olunca değişir yoksa yandı benim kız:1: ilk dönemlerde bende de olmuştu uykusuzluk sonra tersine döndü işte :44: bende hala çok iştah yok, yanlız kahvaltı etmekten nefret ediyorum, eşimde erken çıktığı için birlikte edemiyoruz kahvaltıyı, bu saat oldu hala kalkıp kahvaltı hazırlıycam yazık benim prensese ya :31:

ozmn uyanrsın simdi uyku olması normal bence bnm de uykum agırdır bebek uyayınca getirsin memeyi verirsin emsin sonra yatırırsın diyorum olur diyo imkanım olsa ben emziririm :1: :1: bnm teyzem öyleymiş uykusu agrıdır hala öyle yani eniştem uyanırmıs teyzem hiç kalkamazmıs cıkarırmıs enistem memesini verirmiş kuzenime sonra yerine yatırırmıs :1: ben kahvaltı konusunda fln rahatım esimin dukkanı evimize cok yakın sabah kalktıgımda hazırlarım ararım gelir kahvaltı ederiz gider cnm ac bırakma kendini acıkınca oynamıyomu kızın bana öle tekmeler atıokii hbr veriyo sanki :1: :1: kalk bişeler yee anneeeeee diyor :1:

Günaydııııın bugün çabuk bitsin lütfen lütfeeeen çalışmak istemiyorummmm :(

Kızım gene hareketsiz öğlen 12ye kadar böyleyiz anasına çekmiş uykuyu seviyo sanırım :) Gece tam uyuyacam başlıyo vurmaya. Bakalım doğunca nasıl olacak huyu suyu. Onu görmeyi çok istiyorum ama daha bir hafta var sıkıcaz dişimizi artık. Bu arada azaldı mı artık ya zaman sanki bana daha çoook var gibi geliyo :50:

gunaydin caniim son gun bugun guzel bi h.sonu seni bekliyor :)) benim de misafirlerim gelcek yine bugun birazdan bence hairliga baslayacagim kosturmaca yine..ben de sali gunu gorcem oglusumu seker yuklemesi icin gidicem hamileyken nasilsa dogduktan sonra da bebislerin uykusu oyle oluyor ya bnm oglusum da 1 2 den sonra uyuyor aksama kadar cok fazla hareket etmiyor sabahlari cok hareketli hatta deli gibi donuyordu az once biraz bi seyler yedim de sakinlesti :) az kaldi artik yaa zaman o kadar hizli geciyor ki yakinda dogum hikayelerimizi yazcaz buraya ins :))

gunaydin caniim son gun bugun guzel bi h.sonu seni bekliyor :)) benim de misafirlerim gelcek yine bugun birazdan bence hairliga baslayacagim kosturmaca yine..ben de sali gunu gorcem oglusumu seker yuklemesi icin gidicem hamileyken nasilsa dogduktan sonra da bebislerin uykusu oyle oluyor ya bnm oglusum da 1 2 den sonra uyuyor aksama kadar cok fazla hareket etmiyor sabahlari cok hareketli hatta deli gibi donuyordu az once biraz bi seyler yedim de sakinlesti :) az kaldi artik yaa zaman o kadar hizli geciyor ki yakinda dogum hikayelerimizi yazcaz buraya ins :))

yahu senin de ne kadar çok misafirin geliyo maşşallah Allah kolaylık versin :) haftaya ben de şeker yüklemesi yaptırcam inşallah bi sorun çıkmaz hepimizde.

arkadaslar ben cok onceden yaptırdığım için soyleme ihtiyacı duyuyorum.bılıyorsunuzdur gece 12den sonra hıc bıse yemıyeceksınız su içilebiliyor bır tek.seker yuklemesı sırasında su bıle ıcmıyorsunuz içinız cok yanacak maalesef.eczaneden konsantre limonlu olanlardan alırsanız cok cok ıyı olur sadece cok sekerli bir limonata içmiş gibi olursunuz, diğer sade sekerli suyun tadı cok kotu cunku, birde 10 dk da içilmesi gerekiyor.ben lımonluda bile kac defa cıkaracak gibi oldum zor tuttum kendımı.ha bu arada yanınızda bırını götürmeyi kesinlikle unutmayın,ben goturmemıstım hastane evıme yakın diye zor geldim eve.belki de bende gebelik şekeri cıktıgı için bu kadar kotu oldum degerım de 300 e yakındı cunku.birde 1.saat 2. ve 3. saat alındı kan.bır taraftan aclık bır taraftan garip bır uyusukluk hali,gozlerım kapanıyordu,dilim dönmüyordu.allah hepinizin yardımcısı olsun. inşallah hiçbirinizde cıkmaz cıksa bıle insulıne gerek kalmadan diyetle halledersiniz,hadi kolay gelsin bilgilendirim istedim sızleri:))))))

arkadaslar ben cok onceden yaptırdığım için soyleme ihtiyacı duyuyorum.bılıyorsunuzdur gece 12den sonra hıc bıse yemıyeceksınız su içilebiliyor bır tek.seker yuklemesı sırasında su bıle ıcmıyorsunuz içinız cok yanacak maalesef.eczaneden konsantre limonlu olanlardan alırsanız cok cok ıyı olur sadece cok sekerli bir limonata içmiş gibi olursunuz, diğer sade sekerli suyun tadı cok kotu cunku, birde 10 dk da içilmesi gerekiyor.ben lımonluda bile kac defa cıkaracak gibi oldum zor tuttum kendımı.ha bu arada yanınızda bırını götürmeyi kesinlikle unutmayın,ben goturmemıstım hastane evıme yakın diye zor geldim eve.belki de bende gebelik şekeri cıktıgı için bu kadar kotu oldum degerım de 300 e yakındı cunku.birde 1.saat 2. ve 3. saat alındı kan.bır taraftan aclık bır taraftan garip bır uyusukluk hali,gozlerım kapanıyordu,dilim dönmüyordu.allah hepinizin yardımcısı olsun. inşallah hiçbirinizde cıkmaz cıksa bıle insulıne gerek kalmadan diyetle halledersiniz,hadi kolay gelsin bilgilendirim istedim sızleri:))))))

Saol canım teşekkür ederiz bilgilendirdiğin için. Benim hala mide bulantılarım bile doğru dürüst geçmedi nasıl içicem onu düşünüyorum :((

ozmn uyanrsın simdi uyku olması normal bence bnm de uykum agırdır bebek uyayınca getirsin memeyi verirsin emsin sonra yatırırsın diyorum olur diyo imkanım olsa ben emziririm :1: :1: bnm teyzem öyleymiş uykusu agrıdır hala öyle yani eniştem uyanırmıs teyzem hiç kalkamazmıs cıkarırmıs enistem memesini verirmiş kuzenime sonra yerine yatırırmıs :1: ben kahvaltı konusunda fln rahatım esimin dukkanı evimize cok yakın sabah kalktıgımda hazırlarım ararım gelir kahvaltı ederiz gider cnm ac bırakma kendini acıkınca oynamıyomu kızın bana öle tekmeler atıokii hbr veriyo sanki :1: :1: kalk bişeler yee anneeeeee diyor :1:

aynen, açken öyle bi tekmeliyo ki hemen, "tamam yarum, kalktım" diye fırlıyorum yerimden :1: çok iyimiş yaa, valla süper fikirmiş uyanmadan emzirme olayı, benim eşimde yapar herhalde :9: bana da 2 gündür ablam geliyo sağolsun yaptırıyo kahvaltımı, çocuk gibi :1: hamilelikte süper şımardım, ne kadar keyifliymiş :49: sen çatlaklar için bişey kullanıyo musun canım? ben çatlak kremine başlayamadım henüz, şu lierac kremden alayım bugün bari, iyice şişmeye başladım :18:

günaydınnnn
akşam girmedim nete misafir vardı sonrada yorgunluktan erken yattım.ama şimdi bi girdim topiğe kimse yazmamış.nasılsınız?
bebişler açken de oynuyo gerçekten kahvaltı yaptım rahatladı bebişim:)
ramazanda bitiyor bayram geliyor az kaldı o zaman 6 ayımızı doldurmuş olucaz.inşallah ekimde kasımda bebişlerin en güzel haberlerini duymaya başlıycaz :)sonrada bu günleri unutup uykusuz ama mutlu mutlu yaşıycaz bakalım bizleri neler bekliyor.inşallah emen gaz problemi olmayan ve mışıl mışıl uyuyan bebişler olurlar.

aynen, açken öyle bi tekmeliyo ki hemen, "tamam yarum, kalktım" diye fırlıyorum yerimden :1: çok iyimiş yaa, valla süper fikirmiş uyanmadan emzirme olayı, benim eşimde yapar herhalde :9: bana da 2 gündür ablam geliyo sağolsun yaptırıyo kahvaltımı, çocuk gibi :1: hamilelikte süper şımardım, ne kadar keyifliymiş :49: sen çatlaklar için bişey kullanıyo musun canım? ben çatlak kremine başlayamadım henüz, şu lierac kremden alayım bugün bari, iyice şişmeye başladım :18:[/QUOTE

istersen normalde bomba atsalar duymayan biri ol en uykusuz halinde en derin uykunda bile bebişin ağlamasa en ufak bir ses çıkarsa bile hemen duyuyosun :)
ben bepanthol aldım pek yağlı değil kullanımı güzel ama benim ilk gebeliğimden zaten çatlaklarım var bol miktarda.o zaman sürekli sürüyodum badem yağı falan ama genetik sanırım bazılarınınki hiç çatlamayabiliyor.

Kizlar iyi haftasonlari diliyorum. Benim dogum sekli belli oldu sezeryan :( dun bayin cerrahimla gorustum bel fitiklarimin cok ciddi oldugunu ve kesinlikle normal dogum onermedigini soyledi :(

Kizlar iyi haftasonlari diliyorum. Benim dogum sekli belli oldu sezeryan :( dun bayin cerrahimla gorustum bel fitiklarimin cok ciddi oldugunu ve kesinlikle normal dogum onermedigini soyledi :(

Hayırlisı olsun canım.onemli olan saglıgın.bebislerimiz yeterki saglikla dogsunnlar.benimki de sezeryan olacak,en azından normal dogumda beklemeden kaynaklanan kordon dolanması,oksijensiz kalma,kanalda kalma gibi durumlar yasamicaz.benim doktorum artık sezeryanlarin eskisi gibi olmadigini cok az dikis ve estetikle hallettiklerini soyledi.bana arada arakadaslar takılıyorlar "yavv senin doktor 63 yasında gözu goruyormu bari ":)))bende diyorum ki "etrafımdakiler adama vajinal estetik yaptırıp cok memnun kaldıklarına gore demekki goruyor ":)))) coooook fenayım dimiii :))

doğru tabi fıtık olunca öyle oluyo.ama inan korkulucak birşey yok sadece ilk 2 gün biraz ağrın oluyo özellikle ilk gün ama bebişin yanında olması gözlerini dikip sana bakması unutturuyo herşeyi:) hepimize kolay doğumlar inşallah :)

istersen normalde bomba atsalar duymayan biri ol en uykusuz halinde en derin uykunda bile bebişin ağlamasa en ufak bir ses çıkarsa bile hemen duyuyosun :)
ben bepanthol aldım pek yağlı değil kullanımı güzel ama benim ilk gebeliğimden zaten çatlaklarım var bol miktarda.o zaman sürekli sürüyodum badem yağı falan ama genetik sanırım bazılarınınki hiç çatlamayabiliyor.[/QUOTE]

ben ablamdan biliyorum, onunda çok ağırdı uykusu, çocuk olunca çıt sesine fırlar olmuştu :1: benim annemde yok gibi ama ablamda çok fazla oluştu çatlak, çokta kilo almıştı ablam tabi. bende şimdiden 8,5 kilo almış oldum, suylada aram çok yok. yoğun koruması olan bi krem almam şart sanırım :18:

aynen, açken öyle bi tekmeliyo ki hemen, "tamam yarum, kalktım" diye fırlıyorum yerimden :1: çok iyimiş yaa, valla süper fikirmiş uyanmadan emzirme olayı, benim eşimde yapar herhalde :9: bana da 2 gündür ablam geliyo sağolsun yaptırıyo kahvaltımı, çocuk gibi :1: hamilelikte süper şımardım, ne kadar keyifliymiş :49: sen çatlaklar için bişey kullanıyo musun canım? ben çatlak kremine başlayamadım henüz, şu lierac kremden alayım bugün bari, iyice şişmeye başladım :18:

eee hayatımızda yasayacagımız en özel zamanımız canım bnm eltim diyo seni böle görünce bendemi yapsam 1 tane daha 3 tane var onda yap dıyorum göze alamam valla artık hamilelilk güzel ama bakması yok diyor :)))) cnm ben lierac aldım netten sonra arkadaslar bana almanyada vichy nin catlak önleyici kremini getirmişler bi ondan bi ondan sürüyorum :)) bnm göbegimde catlak yok suan ama kalcalarımda falan oldu hep gögüslerde birde indirimdeydi nette ben aldıgım zmn

mustela çatlak kremi aldım,1 aydır kullanıyorum.ondan önce kakao yağı kullanmıştım 1 ay kadar.şimdilik sorun yok ama asıl kilo7-8-9.aylarda alınıyormuş,şimdiden 7 kilo aldım bile:)))ama olsun çatlarsam çatlarım bebeğim sağlıklı olsun da,ne yapalım?

Son düzenleme:

hayırlısı olsun doktoruna güveniyorsan hiç düşünme bile.... ikiniz de sağlıklı olun inşallah:nazar:

kızlar benim 3. ay sonunda bitmiş olan bulantılarım yine ortaya çıktı.anneme sordum "bebek saçlanıyor,ondandır"dedi.sizde de benim durumumu yaşayan var mı?

bebeğin ve senin sağlığın önemli,hayırlısı olsun.
benim de eşi tam yukarı çıkmamış henüz ,çıkmazsa sezeryanla doğacak kızım...

eee hayatımızda yasayacagımız en özel zamanımız canım bnm eltim diyo seni böle görünce bendemi yapsam 1 tane daha 3 tane var onda yap dıyorum göze alamam valla artık hamilelilk güzel ama bakması yok diyor :)))) cnm ben lierac aldım netten sonra arkadaslar bana almanyada vichy nin catlak önleyici kremini getirmişler bi ondan bi ondan sürüyorum :)) bnm göbegimde catlak yok suan ama kalcalarımda falan oldu hep gögüslerde birde indirimdeydi nette ben aldıgım zmn

internette de çok sahte ürün varmış cnm bende dün vercektm sipariş eşim izin vermedi, eczaneden alıcaz bugün. bende henüz yok çatlak çok şükür ama ne olcağı belli olmaz. kullanmaya başlayım yine de. valla eltin yapmış 3 tane, biz daha ilkini yapcaz, ben 2.yi yapabilir miyim acaba diye düşünüyorum. bu zamnda çocuk büyük sorumluluk, Rabbim hayırlısı ile büyütmeyi nasip etsin :16:

ben bepanthol aldım pek yağlı değil kullanımı güzel ama benim ilk gebeliğimden zaten çatlaklarım var bol miktarda.o zaman sürekli sürüyodum badem yağı falan ama genetik sanırım bazılarınınki hiç çatlamayabiliyor.

ben ablamdan biliyorum, onunda çok ağırdı uykusu, çocuk olunca çıt sesine fırlar olmuştu :1: benim annemde yok gibi ama ablamda çok fazla oluştu çatlak, çokta kilo almıştı ablam tabi. bende şimdiden 8,5 kilo almış oldum, suylada aram çok yok. yoğun koruması olan bi krem almam şart sanırım :18:[/QUOTE]

aman canım ya suyu iç bol bol ben hamileliğimin başında midem bulanırken hiç içemiyodum sonra soğuk içmeye başladım halada ılık içemiyorum.şimdi bol bol içiyorum.bende ilkinde 20 ye yakın aldım şimdilik sadece 2 kilo aldım.bundan sonra alırım heralde ama almıyım fazla 78 im zaten :)

kızlar benim 3. ay sonunda bitmiş olan bulantılarım yine ortaya çıktı.anneme sordum "bebek saçlanıyor,ondandır"dedi.sizde de benim durumumu yaşayan var mı?

canım öyle derler ama doktorlar alakası yok diyor.bence başka birşeydendir başın ağırıyormu benim migrenim tutunca midem bulanıyor.yediğin birşeyden de olabilir.yada içtiğin bi ilaçtan.devam ederse doktoruna danış.geçmiş olsun.

Back
X