mart 2013te hamis oldugunu ogrenenler

MELEĞİNİZİN CİNSİYETİ NE OLACAK GÜZEL ANNELER?

• İkiz;Prenseslerim geliyoooorr :)

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    109
Kızlar dişlerimle başım acayip dertte. Dün yirmilki dişimi aldırmıştım. Bi tane de kanal tedavisi olmam gereken normal bir dişim varmış. Biran önce üniversite hastanesinde yaptırmam lazımmış. YAptırsam ya bebeğe zarar verirse diyorum en azından ister istemez kendimi çok kasıyorum nefret ediyorum dişçiden, yaptırmasam kadın enfeksiyona çevirip bebeğe zarar verebilir dedi. Napcam bilemedim :2:

çok geçmiş olsun kadın doğumcun ne diyosa onu yap ama zaten dun çektirdin bir tane şimdi çok hassastır randevu al haftaya bence ama özelde daha iyi olur üniverste hastanesinde yaptırırsan asistanlara yaptırma daha beter olmasın.tavsiyeyle iyi bir dişçi bul derim ben.enfeksiyon tehlikeli gerçekten.bizi haberdar et.

çok geçmiş olsun kadın doğumcun ne diyosa onu yap ama zaten dun çektirdin bir tane şimdi çok hassastır randevu al haftaya bence ama özelde daha iyi olur üniverste hastanesinde yaptırırsan asistanlara yaptırma daha beter olmasın.tavsiyeyle iyi bir dişçi bul derim ben.enfeksiyon tehlikeli gerçekten.bizi haberdar et.

başkent üniversitesi hastanesinden bi doçentten randevu aldım bakalım yarına. Kadın doğumcuma ulaşamıyorum gene sinirlerim tepeme çıktı :47: ya ben özele gidiyorum güyya ama bu kadın hep çok yoğun ve hep ulaşamıyorum. Nolcak böyle acaba :44:

başkent üniversitesi hastanesinden bi doçentten randevu aldım bakalım yarına. Kadın doğumcuma ulaşamıyorum gene sinirlerim tepeme çıktı :47: ya ben özele gidiyorum güyya ama bu kadın hep çok yoğun ve hep ulaşamıyorum. Nolcak böyle acaba :44:

sabır canım.cebi varsa mesaj at o ulaşsın sana.muayenehanesindekilere tembihle aratsınlar seni.gerçi sen bunların hepsini yapmışsındır.insan sinir oluyo haklısın.yarın öbürgün doğum sancın tutsa ne yapıcaksın ulaşamazsan benim ilk hamilelğimi 8 ay kadın doktor takip etti son ay değiştirdim düşün nasıl gıcık olmuşum son ayda gittiğim doktor erkekti çok memnun kaldım doğumu onda yaptım şimdide ona gidiyorum.

sabır canım.cebi varsa mesaj at o ulaşsın sana.muayenehanesindekilere tembihle aratsınlar seni.gerçi sen bunların hepsini yapmışsındır.insan sinir oluyo haklısın.yarın öbürgün doğum sancın tutsa ne yapıcaksın ulaşamazsan benim ilk hamilelğimi 8 ay kadın doktor takip etti son ay değiştirdim düşün nasıl gıcık olmuşum son ayda gittiğim doktor erkekti çok memnun kaldım doğumu onda yaptım şimdide ona gidiyorum.

valla biz de böyle giderse bi ayrılık yaşicaz gibi bakalım. Hayır düşünüyorum yani ben ulaşamıyosam, her gittiğimde sıra bekliyosam, en ufak bi soru sormak için bile muayene ücreti veriyosam neden özele gidiyorum ki....

Merhaba.
Sanırım Ankara dasın,ben de öyleyim.Sen hangi doktora gidiyorsun?
Geçmiş olsun bu arada.

ohh bende carsamba istanbula annemin yanına gidiyorum bayramdan sonra donucem evime :)) insallah yormaz cnm cok ara verince zor oluyormus zaten 1,5 senede yaptık naz ımı kolay olucagıını sanmıyorum acıkcası o yuzden 1 sene sonra calısmalara baslayayım diyorum :)))) kısmet hayırlısı olsun canım sana iyi tatiller canım bugun girdim detaylıya doktor hiçbişe demedi bizimle sohbet etti kilosunu faln bile sölemedi yanii :))))cok guzel hersey yolunda korkulacak hiçbişe yok dedi sadece sonucu doktorundan alırsın dediler aksam üstü dedi doktorumun sekreteeri de ama ben uyuya kaldım arayamadım saat gecmişti anlıcagın hiç bekledigim gibi olmadı zaten doktorumun baktıgı gibi baktı ekstra bişe anlamadım bununla diger ultrasonun ne farkı var simdi dedim ben radyoloji uzmanıyım bnm alanım bu dedi :1: :1: bebegim iyi cok sükür bunuda atlattık sıra seker yüklemesine geldi :)))
canım güle güle git ben kayınvalidenin ordaydım giremedim kaç gündür bende evimi özledim vallahi duygusallaşıyorum bazen eşime stres yapmak istemiyorum iş konusunda bakalım hayırlısı olsun güzelce dinlen annenin yemeklerini ye tosununu büyüt:9:

Ya benim yazdiklarim niye diger yazilanlarla karisarak cikiyor ayri ayri cevap yazmak ya da ayirmak nasil oluyor sanirim anlatamadim cunku bende anlamadim yazdigimdan :)))) nasil yapiyorsunuz bir kisi bana 2 cevap yazdiysa 2 side cikiyor bolunmeden altta benim yazdigim cikiyor karisiyor cunku biri bana anlatsın kafam karisti ;)
canım öncelikle kuzun 1 kilo olmuş maşaallahhhh:nazar: sonrada dirayetin için tebrik ediyorum parmaklarını öpüyorummm özledim seni kendine de tosunumada iyi bak
Kızlar dişlerimle başım acayip dertte. Dün yirmilki dişimi aldırmıştım. Bi tane de kanal tedavisi olmam gereken normal bir dişim varmış. Biran önce üniversite hastanesinde yaptırmam lazımmış. YAptırsam ya bebeğe zarar verirse diyorum en azından ister istemez kendimi çok kasıyorum nefret ediyorum dişçiden, yaptırmasam kadın enfeksiyona çevirip bebeğe zarar verebilir dedi. Napcam bilemedim :2:
canım geçmiş olsun dişlerde benimde ağrı var dayanıyorum bakalım diş etinde kanama çok oluyor diş fırçalayamıyorum. ankaraya geleli bi kez doktora gittim kendi doktorumu özledim vallahi burda ultrasona ayrı doktora ayrı para veriyorsun özkaya tıp merkezinde gitmiştim ayrıntılı bile değildi 39 tl ultrason 12 tlde doktora ödemiştim ilk geldiğim gün 26. haftada şeker yüklemesi yaptırmam gerek sen hangi doktora gidiyordum bana doktor söyleyin ankaralılar :9:

canım güle güle git ben kayınvalidenin ordaydım giremedim kaç gündür bende evimi özledim vallahi duygusallaşıyorum bazen eşime stres yapmak istemiyorum iş konusunda bakalım hayırlısı olsun güzelce dinlen annenin yemeklerini ye tosununu büyüt:9:

canım öncelikle kuzun 1 kilo olmuş maşaallahhhh:nazar: sonrada dirayetin için tebrik ediyorum parmaklarını öpüyorummm özledim seni kendine de tosunumada iyi bak

canım geçmiş olsun dişlerde benimde ağrı var dayanıyorum bakalım diş etinde kanama çok oluyor diş fırçalayamıyorum. ankaraya geleli bi kez doktora gittim kendi doktorumu özledim vallahi burda ultrasona ayrı doktora ayrı para veriyorsun özkaya tıp merkezinde gitmiştim ayrıntılı bile değildi 39 tl ultrason 12 tlde doktora ödemiştim ilk geldiğim gün 26. haftada şeker yüklemesi yaptırmam gerek sen hangi doktora gidiyordum bana doktor söyleyin ankaralılar :9:

çağ hast. güler hanım ama valla benimkine gitme bence devlet hastanesinden farkı kalmadı ben de yeni doktor arayışı içerisindeyim. Sen Ankarada ne taraftasın şimdi?

çağ hast. güler hanım ama valla benimkine gitme bence devlet hastanesinden farkı kalmadı ben de yeni doktor arayışı içerisindeyim. Sen Ankarada ne taraftasın şimdi?
canım ben etlik aşağıeğlencedeyim annemler burda oturuyor sen güzel bi tane bulursan banada bildir ya vallahi tuhaftı özkaya bidaha gitmem oraya

canım ben etlik aşağıeğlencedeyim annemler burda oturuyor sen güzel bi tane bulursan banada bildir ya vallahi tuhaftı özkaya bidaha gitmem oraya

mrb duygucum nasilsin bn de giremedim ne zamandr internetim yoktu merak ettim sixi hep ben de keciorendeyim ozel kecioren de gul hnma gidiyrm dr iyi gayet ilgili hastane dersen cok cok iyi diyemicem hatta ben bu hastaneye bi daha gitmem demistim ama daha iyi bi dr bulamm icin gul hnma gidyrm persembe randrvum var seker yuklemesi icin 22tl muayene normal dogum 750 tl ben gerci sen burda yapmayacaksin da :)) bebisn de iyidr umarim

E etlikteyse n lokman hekimi bi denesene fiyatları uygun sanırım
canım işte sizden gidipte memnun kaldığınız yerleri ilk önce öğrenmek istedim şeker yüklemesi için giderim araştırır hangi doktoru iyise

mrb duygucum nasilsin bn de giremedim ne zamandr internetim yoktu merak ettim sixi hep ben de keciorendeyim ozel kecioren de gul hnma gidiyrm dr iyi gayet ilgili hastane dersen cok cok iyi diyemicem hatta ben bu hastaneye bi daha gitmem demistim ama daha iyi bi dr bulamm icin gul hnma gidyrm persembe randrvum var seker yuklemesi icin 22tl muayene normal dogum 750 tl ben gerci sen burda yapmayacaksin da :)) bebisn de iyidr umarim
iyim canım sen nasılsın bebişim de iyi şükür olsun valla hiç belli olmaz burda da doğurabilirim ;) daha gideceğe benzemiyoruz hayırlısı bakalım canım biliyorum o hastaneyi dolmuştan inip biraz yürüyorsun hatta burdan gittiğinde bakalım oraya da gelebilirim burda lokman hekimi de deneyebilirm bilmiyorum vallahi sen iyisin inşaalahh kendine iyi bak bebişinedeee..

Eminim baskent hastanesi digerleri gibi degildir.doktorları cok iyi oluyor cunku.kız kardesim zamaninda adana baskent kadin dogumda calısıyord,anlatirdi ankaraya cok dogumcu hocamız gitti diye.ilgi alaka daha iyi oluyor genel olarak o hastanede.

Ayyy dis agrısı cok kotudur bilirim :( uzuldum durumuna.tam da gebelikte cıkmıs,zaten kimseden duymadım gebeligim agrısız sızısız super gecti diyen.allah yardımcın olsun enfeksiyon olup bebege zarar gelmesindense yaptır artık guvenilir bir yerde napacan.gecmis olsun simdiden.

çok sıcak bir geceydi dimi başım ağırdı sabaha kadar birazdan tetanozumu yaptırmaya gidicem inşallah geçer başım ağrı kesici içtim.ne yapıcaz bu sıcaklarda.Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Allah rahmet eylesin gunahlarını affetsin rabbim.ne deyim guzel gunlerde ölmüs,allah herkese hayırlı ölüm nasip etsin.

canım geçmiş olsun bol su iç yoğurt ve ayran tüket. 20 lik çekildiğinde çabuk iyileşiyor merak etme bizim içebileceğimiz düz minoset içebilirsin 1 tane.

günaydın.başınız sağolsun.Allah ailesine sabır versin.

teşekkür ederim inşallah çektikleri günahlarına kefaret olur

Back
X