Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
maşallah canım maşallah herkeste olmuyormus sanırım kızlar ben daha doktora gitmedim ama folik asite baslasammı acaba:44:
maşalah canım Allah hayırlısıyla dogurmayıda nasip etsin bendehala farkında değilim ya rüya gibi sanki sanırım bende ultrasonda gorunce farkına varırım
3 tane ıcme canım 1 ıc. gerı kalanı folık asıt ıceren dıger yıyeceklerden almalısın
canım benim kullandığım FOLİK pulus, kullanma talimatın da 3 tablet alınız yazıyor
canım benimki folbiol 5mg bana 1 iç dedi.canım içinde de şöyle diyor 4ay boyunca günde 1 ama besin emiliminde bozukluk varsa günde 3 öğüne çıkılabilir sen bi danış onu bence çok içiyorsun.
maşallah canım maşallah herkeste olmuyormus sanırım kızlar ben daha doktora gitmedim ama folik asite baslasammı acaba:44:
maşalah canım Allah hayırlısıyla dogurmayıda nasip etsin bendehala farkında değilim ya rüya gibi sanki sanırım bende ultrasonda gorunce farkına varırım
kızlar bugün ilk kez doktora gittim ultrasona girdim. masaya ağlaya ağlaya yattım. yan tarafta ne o adı? vajinal muayene masası duruyordu. korktum. bi de geçen hamileliğimde kürtaj olmak zorunda kaldığım için çok heyecanlıydım. karnım da çok yağlı olduğu için görünmeyecek diye endişeliydim. sonra doktor beni teselli etti. karnıma bi bastırdı hoop kese göründü. ama içi boş gibiydi. zaten o masaya yatmadan kese belki görünür ama kalp atışlarından emin değilim, hemen duymayabiliriz demişti. ama iyicene bastırınca kesenin dibinde karınca gibi yatan bebeği gördük. ben bu sefer gülmeye başladım. karnım hop hop hopluyordu. güme kız dedi doktor. sonra güpgüp sesler gelmeye başladı. o anki mutluluğu Allah bebek isteyen herkese yaşatsın...
Henüz doktora gitmeyeceksin alda kullan bence canım, ben planlı hamilelik düşşündüğüm için öncesinden kullandım, hamile kalmadan üç ay öncesinden baŞLANIYOR normalde,toplam iki ay kullanmış oldum eğer emin olmak istiyorsan bir eczaneye git ve sor, vereceklerdir sana
haftaya gitmeyi düşünüyorum tatlım ozamana kadar baslıyım dıyosun yanı ne kadar acaba fiyatları
canım ben 1.5 tl ye aldım.tomrsin dediği gibi zaten bebek isteyenler 3ay öncesinden başlıyorlar.
Henüz doktora gitmeyeceksin alda kullan bence canım, ben planlı hamilelik düşşündüğüm için öncesinden kullandım, hamile kalmadan üç ay öncesinden baŞLANIYOR normalde,toplam iki ay kullanmış oldum eğer emin olmak istiyorsan bir eczaneye git ve sor, vereceklerdir sana
tatlım beni folik asit 20 tl![]()
merhaba kızlar, sabahları inanılmaz midem bulanıyor ve kusma olmasa da safra çıkartıyorum ama bugün bir parça kan geldi ağzımdançok korktum böyle bi durumla karşılaşan var mı acaba
![]()
ya ben anlamadım neden bukadar ucuza aldım ki? folbiol 5mg günde 1 alıyorum.
bugün doktor bana dediki artık folik asit kullanmana gerek yok. gebelik öncesi daha önemli kullanmak dedi. ben de içmiyorum artık. size bişey dediler mi?
cnm doktor yazdıysa ssk vermiştir diycem ama bilemiyorum..benimki de solgarın ürünü.o yüzden pahalı..
bugün doktor bana dediki artık folik asit kullanmana gerek yok. gebelik öncesi daha önemli kullanmak dedi. ben de içmiyorum artık. size bişey dediler mi?