Bugun o kadar yoruldum ki heran bi surpriz ben yapmam inşallah![]()
neden yoruldun bu kadar cnm dikkat et kendine misafirin fln mi vardi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bugun o kadar yoruldum ki heran bi surpriz ben yapmam inşallah![]()
kızlar bugünlerde karnımda geçici ağrısız kasılmalar oluyor..haftalarımız yakın sizde de bu tarz durumlar var mı ? artık 27. hafta bitti 3-4 güne 28. hafta olucam yalancı kasılma ve sertleşmeler bu haftalarda oluyor mu acaba ?
neden yoruldun bu kadar cnm dikkat et kendine misafirin fln mi vardi?
Aaaaa demek onlarda sut saklaniyormus ebatina gore pahalima gitmisti hatta,ama ben sadece mama yada bebegin yemegi saklaniyor sanmistim.hatta sirf yemek saklamak icinde bu kadar titizlenmeyim cam saklama kabi olduktan sonra cam sagliklidir onu kullanirim demistim.sut saklandigini bilmiyordum.iste bak herkes birbirinden neler ogreniyor.tesekkurler verdigin bilgi icin.bu arada nasil bisey ya 40 gun zaten lohusalik nasil bir yermis orasi 40 gunde izinmi biter hayretler yaaaa.saglikcikimisin cnm sen.birde çindi sanirim senin bulundugun ulke.
Allah yardımcın olsun canım ya.bu arada bende yoktum yorumlardan bazılarına göz gezdirdim.bebişin kordondan çıkmış çok sevindim.
inşallah düzene girer.kansızda kalmış olabilirsin kan sayımıda yaptır.
Yok cnm alttan bakilmiyor ayni kalp grafisindeki gibi kucuk biseler karnina koyup kusak gibi biseyle bagliyorlar karnini.kalp sesleri dinliyorlar yaklasik 20 dk bakiyorlar oncesinde biseler yiyorsun.kipirdamadan yatiyorsun sadece ama son haftalarda elle tuşe denilen muayene yapiliyor.ozelliklede normal dogumda dogumun olacagi gun ve saatlerde ebeler acikliga bakmak icin yapiyormus onu.ben bir hafta icinde gidecem eger nst yaparlarsa anlatirim gordum sadece yapilirken baskasinda.
anladım cnm bende sna yazdıktan sonnra netten baktım bıraz 37-38.haftalar da yapılıyormus hatta dedim kendi kendime kıza soruyosun yoruyosun baksana netten bazen kafa calısmıyor![]()
Abimin esi hep onlara sagdi sütünü, bana da o önerdi. Bizde devlet 40 gün dogum öncesi, 40 gün de doğum sonrası izni veriyo. 40 gün sonra başlamak zorundayimsizde ne güzel 3ay sanırım. Ben kıbrıstayim canim daha önce geldin mi bilmiyorum. Beklerim mutlaka gezdiririm buralari gelmediysen daha önce, kuzun biraz büyüyünce hayirlisiyla :)
Canim ben aslinda öğretmenim ama 2.5yıl sözleşmeli olarak yaptim. Fakat sizin kpssden daha kötü bi sistem var burda. Kaç yıl bekliycem boş boş diye emniyet mensubu olduk. Ne alaka diceksin ama işte mecbur kalinca.simdi de kuzumdan ayri gecicek günlere yaniyorum...
Ban gecenlerde 30 32de baslayabilir demislerdi acaba yanlismi anladim belki acil durumlarda ole istiyorda olabilirler.o kafa gitme olayini hepim8z yasiyoruz zaten.gecen duydunmuyla da konustuk hatta bu durumu ben de ayni durumdayim dedi dedim ayni seyi bende yasiyorum.esim arada gulup bebek senin zekanida aldi goturdu diyor.bayagi oldu catlaklar diye baslik acip kendi catlaklarimi yazmistim,bir cok kisi sizlere catlaklar dedigimi sanmisti :)))sonra gecen gun ruya anlattim balon sisirmeyle ilgili duydunmu sisirmeeeee yazmis ben de diyorum ki yalan soyledigimimi sandi acaba hani atmaaaaa mi demek istedi :)))) yani allah aklimiza daha fazla zeval vermesin ama b12 denen bise kalmadi sanirim hepimizde :)))))
haftasonu gezince temizlik haftaiçine kaldı. e malum bi de işe gidiyorum. Kayınvalidemler geldi bugün sabah. Yarın İstanbula geçecekler eşimle beraber sünnet var da ben de gitsem mi gitmesem mi bilemedim :26:
Anamm nedir senin bu kaynanadan cektigin bir kuser bir cikar gelir.kendi gelebiliyormus madem sizi ne demeye cagiriyormus onca yola,nasil bencil oluyor bazen insanlar.sen simdi gitmesen evde tek kalamican esin annesiyle gitse istabula.gitsen bir hafta sonun daha olecek birde calisiyon artik agirlasmayada basladik,yol da zor gelecek.gercekten ikilem bir durum.kendini iyi hissedeceksen git yoksa hic gitme derim.
ya valla sorma napsam bilemiyorum. Bi taraftan eşimi yolda yalnız bırakmak istemiyorum çünkü dönerken yalnız olacak ve gelmemi istiyo. Gitsem de rahat edemicem orda. Aman bunaldım valla![]()
Kızlar bi de mide yanması olan var mı ya çok fenayım iki gündür![]()
sen yoktun canım yazmıştım
bayramda parça düşürmüştüm acilde kan tahlili yaptırdım kürtajdan kalan parça yok hamile de değilsin şuan bir sorun yok kanın da normal demişlerdi
haftaiçi normal poliklinikten doktora muayene ol demişlerdi
o zamandan beri gitmedim sonra adet oldum bugün 9. gün hala var kanamam normalde 1 hafta sürerdi
o yüzden gitmek istiyorum yarına yetişmezse önümümüzdeki hafta gidicem inşallah
ya valla sorma napsam bilemiyorum. Bi taraftan eşimi yolda yalnız bırakmak istemiyorum çünkü dönerken yalnız olacak ve gelmemi istiyo. Gitsem de rahat edemicem orda. Aman bunaldım valla![]()
Ban gecenlerde 30 32de baslayabilir demislerdi acaba yanlismi anladim belki acil durumlarda ole istiyorda olabilirler.o kafa gitme olayini hepim8z yasiyoruz zaten.gecen duydunmuyla da konustuk hatta bu durumu ben de ayni durumdayim dedi dedim ayni seyi bende yasiyorum.esim arada gulup bebek senin zekanida aldi goturdu diyor.bayagi oldu catlaklar diye baslik acip kendi catlaklarimi yazmistim,bir cok kisi sizlere catlaklar dedigimi sanmisti :)))sonra gecen gun ruya anlattim balon sisirmeyle ilgili duydunmu sisirmeeeee yazmis ben de diyorum ki yalan soyledigimimi sandi acaba hani atmaaaaa mi demek istedi :)))) yani allah aklimiza daha fazla zeval vermesin ama b12 denen bise kalmadi sanirim hepimizde :)))))
Sen 1.den tecrubelisin bu jeton olayi dogumdan sonra geciyor dimiii :)))evet acil durumlarda ve artık zamanın geldiğinde istiyolar bebek hareketlerini takip edebilmek için.kimsenin zekasının gittiği yok arkadaşım.sadece biraz fazla alınganız. tansiyonumuz falan düşük jeton geç düşüyo bazen :)
Sen 1.den tecrubelisin bu jeton olayi dogumdan sonra geciyor dimiii :)))
Kızlar bi de mide yanması olan var mı ya çok fenayım iki gündür![]()