mart 2013te hamis oldugunu ogrenenler

MELEĞİNİZİN CİNSİYETİ NE OLACAK GÜZEL ANNELER?

• İkiz;Prenseslerim geliyoooorr :)

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    109
ilk hikaye senden olacak gibi geliyor bana da
bende çok ağlarım izlerken sizin heyecan da var tabi Allah kolaycacık kurtarsın hepinizi inşallah

Yaaa supermis anne napiyor bize bakiyor :)))napsin gelmediniz dogurmaya calisiyor.valla diyom ya benim de icimden geciymiyor degil sankim yaklasti benimki diyorum.heyecanlaniyorum dusunsene yakin zamanda evede 3 kisi olacak o kadar hazirlik yaptik bakalim bizimki nadil olacak kesin komik dialoglar benimkinde de olur :)))biz ne zaman hastaneye gitsek biseler yasariz zaten.benimki heyecandan bayilir kesin goturemezde beni :))) bir kere sabah bir telefonla uyanmistik tamam geliyorum abi dedi basladi hazirlanmaya hayirdir nere6e sabah sabah dedim bekirin karisi doguruyorrrr bana ihtiyaci varmis dedi adam hic bise cuzdan falan almadan cikmis evden gelir gelmezde dogum olmus kiprayamamis sonradan ogreniyom.ben de sen mi dogurtacan nereye gidiyon diyorum ama yatak odasindan cikarken tisorttttuunnn dedim.duymadi gitti.tisortu ters giymisti :))))allahtan hastane karsimizda.eve geldii hastanenin tuvaletinde degistirdim dedi.yuhhh dedim.hatta hala diyorum baskasininkinde boyle heyecan yaptin benimkinde benim onu bebekli hamile tisortlerinden birini giymezsen iyidir diyorum :))))

yaa bana kilo deme duygu psikolojim bozuluyor hesap yapıyorum ama isin içinden cıkamıyorum dogum yapınca nasıl vericegim bu kiloları ben 83 olduuummmmm okdar dikkat ediorum ama sisyorum yaniii esim bile nasıl böle kilo alıyosun anlamıyorum diyo :1:
bende çok kilo alıyorum yaaa napcaz böyleee ;)

light değil de az yağlı içmemiz gerekiyormuş.light ların içinde katkı maddesi çokmuş çünkü.
az yağlı süt içemiyorum midem bulanıyor benim

duydunmu ya söyleyince aklıma geldi:28:

kızlar sitedeki doğum hikayelerini okuyor musunuz http://www.kadinlarkulubu.com/dogum-oykuleri-f504/

ben hamileyken çok okurdum en beğendiğim bir hikaye var hatta hastanede sıra beklerken eşime de okumuştum birlikte gülmüştük
sonra kürtaj haberi almıştık ama neyse geçti o günler yenisine sağlık diyorum size bu komik hikayeyle başbaşa bırakıyorum:1::1:
uzun ama pişman olmayacaksınız garanti veriyorumm

:emir_bebek:29 agustos 2011 de 40. haftam dolmasına ragmen gelmeyen kızım, 7 eylul sabahı gelmeye karar verince ;

6 eylul gunu annem ve erenle bırlıkte oglen 12 de evden cıkıp aksam 7 ye kadar avm, maltepe vs gezdıkten sonra 7 de eve gelıp 8 de tekrar yegenıme oturmaya gıttım.bende tık yok tabı :))

saat 10 da eve geldik. annem 15 gun bekledı bızım kız gelmeyınce bursaya donmeye karar verdı ( 3 saatlık yol ben hastaneye gıdıp dogurana kadar gerı gelır dıye dusunduk )

12 de annemı otobuse bındırdık eve geldık bende yıne tık yok :)

cay demledım vs esımle oturudk. gece 2 de eren uyudu.erenı yatırdım( eren hala oto koltugunda yatıo, uyuduktan sonra yataga yatırıyoruz :( , ve ben 9 ay boyunca erenı de tasıdım hergece erende 20 kg :))

bende yattım.eren 2-3 kez kalktı tabi.gıdıp onun yanına yattım. o dalınca yatagıma dondum. son yatagıma gecışten sonra tuvalete kalktım tekrar.( oylede uykum varkı saat 4,5)bu arada bıraz agrım var ama son bı haftadır ara ara oldugu ıcın onemsemedım.

evın ıcınde bıraz dolasıp su falan ıctıkten sonra agrım devam edıo annemı aradım

Tugba: anne gittin ama gerı gelıcen galıba :)) sancım var sankı

annem : tamam kızım yarım saat sonrakı otobuse bınıyorum ( otobusten ınelıde 1 saat oldu :)

tekrar tuvalete gıttım oda ne nısan gelmıs( erende nısandan 5 saat sonra dogum oldu )

özerı uyandırdım

tugba: özer kalk nişan geldi çok derın uyuma ben dus alımm 2 saat sonra cıkalım hastaneye

özer : tmm sen gır ben erenı uyandırayım, fılızı (yegenı) arayayım berkı alıp gelsın erenı oyalarız hastanede.

bu konusma sırasında ben kıyafet secerım :))

çantaları kontrol ederım makyaj cantamı dogum cantama koyarım :))

ben oyalana oyalana yarım saat sonra dusa gırerım. ama dusta bı sancı kaldım dusta :S

tugba: özerrrrrr özerrrrrr( özer duymaz :))

özer : soyle cnm

tugba: nerdesın sen bagırıyorum bagrıyorum duymuyosun

özer: kahve yapıodum :))

tugba : şimdi tam zamanıydı ( hahahaah) erenı kaldırdın mı

özer: kaldırcam şimdi

tugba: viladayla banyonun altını kurulayıver gulumm yapamıcam ben

özer banyoyu kurular :))

ben dustan cıktım ama yatak odasında kalakaldım kımıldayamıyorum.evın ıcınde kahkahalar ucuooo :)) özer kamerayı acmıs benım sancı gelıncekı halımı cekıoo.

tugba: kapat sunuuuu(1 hafta sonra dalga gececek bılıorum ) özerrrrrrrr dur bısey oluoo

özer: noluoo oglumm hadii gıyın hemen çıkalımm

ama ben gıyınemıyorum bıle ,komıdının ustunde camasırlarm var alamıyorum. ama bızde hala kahkahalarla gulutyoruz.

sutyenı taktımm tısortu gıydım bi sancı bornozu toplayıp ustune oturdum

o ne suyum geldi........ özer telefonu uzatır filizi ara der bı yandan da erenı gıydırır.

Filizi ararım kızz nerdesın sen suyum gel koşş . sizi beklıorum gecerken almıcanızmı benı der

Filiz o telasla a-bı ayagına sıyah bı ayagına beyaz ayakkabı gıyer , bide yolda gerı donup degıstırır.

Yıne bısey oluooooooooo bı sancı daha kuvetlı ve ıkınmam lazımmm ıkınmak gelıoo

Bı sertlık olutsu

Özerrrrrrrrrrrrrr yetısemıcez gelıooooooooo kafası cıkıcak sımdııı

Özer: dur oglum tamam bişey yok

Tugba: valla geldı yetısemıcez yaa geldı geldııı

Özer elımden tutar yataga yatırır

Tugba: Cabuk ambulansı ara kıbar ablayı (ust komsum)cagır

Özer: ambulansın numarası kaççççç :)

Ambulansı arar

Özer: hemen bı ambulans gonderın esım dogum yapıoo

112: durumu ne

Özer: ne durumu cocugun saclarını goruyorummm :S

112: adresı verın sakin olun

Kibar abla gelır gözler yerınden cıkacak, gıder hemen ellerını yıkar.(saçları goren şoka giriooo :) erende yanımda oturuyoooo hahahahaha

Tekrar 112 aranır bu arada filizde geldi tabi oda şokta :) filizin olguyla eren salonda oyuna basladılar :)

Ben ıkınma gelsede ıkınmıyorum ambulansı beklıyorum :) hala hastaneye yetısırız dıye :)

Filiz alır telefonu 112yle konusmaya başlar, sancı var cocugun sacları gozkuo vs,

112: anne napıo şuan

Filiz: bize bakıoo kendini kasıyoo galiba

Ben : dogurayım mı ambulans gelmeden sor

Filiz : dogursun mu ?

112: napıyo kı dogurmuyo mu :))))

TUTUYORUMMMMMMM

112: DOGURSNN TABİ COCUK SIKISIP KALICAK

BİR IKINMAYLA KUZUM DOGDU :)

Kibar abla panıkledı 3 kez kordon dolanmış kordonu actı

2dk sonra ambulans geldi 2 ambulans 6 saglık gorevlısı gobegını kestıler, benı sedyeye alıcaklar yatak matak heryer battı tabi.

Ben : filiz şimdi benı kadıracaklar ya hemen carsafları kaldırın ıyıce yataga gecmesın :)

Odada yıne kahkahalarrr

Hastaneye gıttık yırtıgım cokmus , dikişlerım atıldı

Berbat bı hastane oldugu ıcın 24 saat kalmak istemedim imza atıp cıktık:emir_bebek:
süpermiş asracım yaaa hayırlısıyla bizde kolayca atlatalım darısıda sana sende şu doktorunu bi an önce değiştir diyorum

Eşim gitti İstanbul a ben gitmedim şimdiden çok mutsuzum kendinimi yalnız hissediyorum ve özledim :(((
canımmmm ben neler çekiyorum anla işte :9: çok özlüyorum eşimiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

bugün konntrolümüz vardı,kızım kıpır kıpırdı maaşallah.900 gr. olmuş.şeker yüklememde gizli şeker çıktı,ailemde olduğu için gelecekte de risk grubundaymışım.diyetisyene gönderdi doktorumuz,10 kilo almışsın ,fazla dedi,o da diyet verdi.
calsiyum kullanan var mı aranızda?calcimax-d verdi doktor ayrıca kan hapımı değiştirdi.calcimax çok fazla kullanınca yan etkileri varmış,reçetede okudum. ben düzenli olarak yoğurt,süt alan biriyim.yarın tekrar gidip soracağım doktora her gün içmek iyi değil diye biliyorum.

bu arada sezeryan olacak,tüp bebek olduğu için.18 kasım doğum tarihimiz...(ayy artık gün saymaya başlayacağız nerden nereyeeee,çok heyecanlıyım ,özledim güzel kokulum seni,sağlıkla gel güzel yavrucuğum:))

Son düzenleme:
Yaaa supermis anne napiyor bize bakiyor :)))napsin gelmediniz dogurmaya calisiyor.valla diyom ya benim de icimden geciymiyor degil sankim yaklasti benimki diyorum.heyecanlaniyorum dusunsene yakin zamanda evede 3 kisi olacak o kadar hazirlik yaptik bakalim bizimki nadil olacak kesin komik dialoglar benimkinde de olur :)))biz ne zaman hastaneye gitsek biseler yasariz zaten.benimki heyecandan bayilir kesin goturemezde beni :))) bir kere sabah bir telefonla uyanmistik tamam geliyorum abi dedi basladi hazirlanmaya hayirdir nere6e sabah sabah dedim bekirin karisi doguruyorrrr bana ihtiyaci varmis dedi adam hic bise cuzdan falan almadan cikmis evden gelir gelmezde dogum olmus kiprayamamis sonradan ogreniyom.ben de sen mi dogurtacan nereye gidiyon diyorum ama yatak odasindan cikarken tisorttttuunnn dedim.duymadi gitti.tisortu ters giymisti :))))allahtan hastane karsimizda.eve geldii hastanenin tuvaletinde degistirdim dedi.yuhhh dedim.hatta hala diyorum baskasininkinde boyle heyecan yaptin benimkinde benim onu bebekli hamile tisortlerinden birini giymezsen iyidir diyorum :))))

öyleyse yandın sen kesinlikle doğumdan önce yanında birini bulundur annen filan gelsin nasılsa sezeryan tarih belli olacak
ve ben sizden de kesin bu tarz bir hikaye çıkar diyorum maşallah şen şakrak komik bir çiftsiniz komik bir aile olacağınız kesin:nazar::nazar:

süpermiş asracım yaaa hayırlısıyla bizde kolayca atlatalım darısıda sana sende şu doktorunu bi an önce değiştir diyorum

canımmmm ben neler çekiyorum anla işte :9: çok özlüyorum eşimiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

kanamam hala bitmedi doktorumu değiştirdim ilk defa gidicem p.tesi yada salı kısmetse umarım kötü bişey çıkmaz

bugün konntrolümüz vardı,kızım kıpır kıpırdı maaşallah.900 gr. olmuş.şeker yüklememde gizli şeker çıktı,ailemde olduğu için gelecekte de risk grubundaymışım.diyetisyene gönderdi doktorumuz,o da diyet verdi.
calsiyum kullanan var mı aranızda?calcimax-d verdi doktor ayrıca kan hapımı değiştirdi.calcimax çok fazla kullanınca yan etkileri varmış,reçetede okudum. ben düzenli olarak yoğurt,süt alan biriyim.yarın tekrar gidip soracağım doktora her gün içmek iyi değil diye biliyorum.

bu arada sezeryan olacak,tüp bebek olduğu için.18 kasım doğum tarihimiz...(ayy artık gün saymaya başlayacağız nerden nereyeeee,çok heyecanlıyım ,özledim güzel kokulum seni,sağlıkla gel güzel yavrucuğum:))
gözün aydın canım hadi yavaş yavaş tarihler belli oluyor sezaryende heycanlar tavan yapıyor geçmiş olsun gizli şeker için dikkat et kendine

kanamam hala bitmedi doktorumu değiştirdim ilk defa gidicem p.tesi yada salı kısmetse umarım kötü bişey çıkmaz
canım bu nasıl bi şey ya nasıl bitmedi hayırlısı olsun doktorunda sana iyi gelir inşaallahh hamiş kalırsın en kısa zamanda yeni doktorlar iyi oluyor bütün kağıtlarını göster anlat bak gör herşey güzel olcak özgür beyde benim 2. doktorumdu şükürler olsun çok iyi inşaallahh sanada en az özgür bey gibi bi doktor denk gelir

öyleyse yandın sen kesinlikle doğumdan önce yanında birini bulundur annen filan gelsin nasılsa sezeryan tarih belli olacak
ve ben sizden de kesin bu tarz bir hikaye çıkar diyorum maşallah şen şakrak komik bir çiftsiniz komik bir aile olacağınız kesin:nazar::nazar:

Kayinvalide gelecek bakalim gezmekten firsat bulabilirse o oglundan da saskin :))) cok bise beklemiyorum zaten.aksine benden o halimle biseler bekliyecegini tahmin ediyorum.bakalim neler olacak yattigim yerden caktirmadan yazarim artik soyle oldu falan diye :)))

yaa kizlar su haftalarda ishal yasayan var mi afedersiniz iki gundur oyleyim bebege zarar verir mi diye endisrlenyrm dr.u arayacagim yarin tahlil isterse giderim agir seyler de yemedim oyle vitamini falan da tok karnina aliyorum ama anlamadim

ay sorma aynı sorun bende de var millet kabız olur ben ikide bir midemi bozuyorum kahve içiyorum bende yararı olur diye canım.

hakkaten çok komik ya :)
canım seni endileşelendiricek birşey olmasın erken doğurmıycaksın bence 38.hafta ya kadar yolun var :)

bugün konntrolümüz vardı,kızım kıpır kıpırdı maaşallah.900 gr. olmuş.şeker yüklememde gizli şeker çıktı,ailemde olduğu için gelecekte de risk grubundaymışım.diyetisyene gönderdi doktorumuz,10 kilo almışsın ,fazla dedi,o da diyet verdi.

geçmiş olsun.banada verdi kalsiyum ama ben içemedim doktorumda onun yerine 2 bardak süt iç dedi öyle yapıyorum.

sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasib etsin Allahım hepimizin.

canım bu nasıl bi şey ya nasıl bitmedi hayırlısı olsun doktorunda sana iyi gelir inşaallahh hamiş kalırsın en kısa zamanda yeni doktorlar iyi oluyor bütün kağıtlarını göster anlat bak gör herşey güzel olcak özgür beyde benim 2. doktorumdu şükürler olsun çok iyi inşaallahh sanada en az özgür bey gibi bi doktor denk gelir

inşallah canım bu doktor torpilli olacak inşallah iyi ilgilenir 3 ortak tanıdığım var
biri o hastanede kadın doğumda baş hemşire
biri kadın doğumda hostes (kendi de hamile ve benim gideceğim doktora gidiyor)
diğeri aynı hastanede farklı bir bölümde hemşire....

hepsinden iyi şeyler duydum umarım frekanslarımız da tutar
çok seçici olmamama rağmen hiçbir doktora ısınamamıştım çünkü

Kayinvalide gelecek bakalim gezmekten firsat bulabilirse o oglundan da saskin :))) cok bise beklemiyorum zaten.aksine benden o halimle biseler bekliyecegini tahmin ediyorum.bakalim neler olacak yattigim yerden caktirmadan yazarim artik soyle oldu falan diye :)))

evet yazarsın canım an be an takipte olalım
eşine de bir çanta mı hazırlasan acaba o telaşla bişeyleri eksik giyer cüzdanını unutur ufak bişeyler hazırla ona daaaaaa:1::1:

inşallah canım bu doktor torpilli olacak inşallah iyi ilgilenir 3 ortak tanıdığım var
biri o hastanede kadın doğumda baş hemşire
biri kadın doğumda hostes (kendi de hamile ve benim gideceğim doktora gidiyor)
diğeri aynı hastanede farklı bir bölümde hemşire....

hepsinden iyi şeyler duydum umarım frekanslarımız da tutar
çok seçici olmamama rağmen hiçbir doktora ısınamamıştım çünkü
hadi inşaallah canım pazartesi gittiğinde bize de yaz bakalım ne dicek doktorun

Ya çok zormuş Allah yardımcınız olsun

evet yazarsın canım an be an takipte olalım
eşine de bir çanta mı hazırlasan acaba o telaşla bişeyleri eksik giyer cüzdanını unutur ufak bişeyler hazırla ona daaaaaa:1::1:

O bir benim yanimda kendini atsin hastaneye baska bise istemen,saka bir yana dıs goreve gonderdikleri olurda yalniz olurum diye tirsiyorum.gezi parki eylemi icin burdan giden polislerin eslerinden biri esi istanbuldayken dogum yapti.ambulansla kaldirildi.adam gorev donusu gorebildi bebisi.insallah oyle bise yasamayiz allahtan hastane evimin karsisinda sayilir cok yakinda gitmede sorun olmuyor.

Kızlar nasılsınız? Ben iyiyim çok şükür. Gerçi bi kaç gündür bayılıyorum. Erken doğumu engellemek için içtiğim ilaçlar ağır geliyor. İnşallah sonuna kadar dayanabiliriz oğluşumla. Şuanda serum takılı koluma artık evdeyim hastane ortamı kasılmalarımı arttırıyor. Evde devam ediyoruz tedaviye. İnternetim yok siteye giriş yapamıyorum beni mrk etmeyin

Kızlar nasılsınız? Ben iyiyim çok şükür. Gerçi bi kaç gündür bayılıyorum. Erken doğumu engellemek için içtiğim ilaçlar ağır geliyor. İnşallah sonuna kadar dayanabiliriz oğluşumla. Şuanda serum takılı koluma artık evdeyim hastane ortamı kasılmalarımı arttırıyor. Evde devam ediyoruz tedaviye. İnternetim yok siteye giriş yapamıyorum beni mrk etmeyin
canım tekrar geçmiş olsun hayırlısıyla atlatırsın inşaallahhh kendine iyi bak netin gelince bize durumunu bildir

Back
X