Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne guzelmis neseli bir bebis olur seninki de :))) adiyla yaasasin.Kizlarrrrr esimle dusunduuuk dusunduuuk kuralar çektik en son iki isim arasinda kaldik inci ve neşe veee son bir kurayla prensesimin isminin NEŞE olmasina karar verdik :) insallah adi gibi olur yavrum benim...
Kızlar günaydın!!!günler geçiyor ve bebişlerimize kavuşmamıza az kaldı. İnşallah zamanında sğlıkla gelir meleklerimiz...kızlar mrk ettim hastane çantanızı hazırladınız mı? Ben hazırladım ama eksiklerim kalmıştı. Evde yatmak zorunda olduğumdan internetten sipariş verdim.aventin biberon setini aldım inşallah hemencik gelir. Tarak, tırnak makası,bebek yağı(sebamedin marketlerde bulamamıştım)
Annem benim için sabahlık ve pijama takım sipariş vermiş.gecelik almadık ama pijamayla zor olur dimi 1 tane gecelik şart. Bide kendiniz için hasta bezi koyun çantaya. Ben orkid kymayı düşünüyodum ama hastanede yattığımda gördümki hasta bezi kullanılıyormuş...eee 7. Ayı tamamladık Çanta hazır olmalı dimi??benim erken doğum riskim var diye heyecan yapıorum sanırım![]()
Kizlarrrrr esimle dusunduuuk dusunduuuk kuralar çektik en son iki isim arasinda kaldik inci ve neşe veee son bir kurayla prensesimin isminin NEŞE olmasina karar verdik :) insallah adi gibi olur yavrum benim...
Adiyla büyüsün minik kiz:) size neşe katsin insallahh.Kizlarrrrr esimle dusunduuuk dusunduuuk kuralar çektik en son iki isim arasinda kaldik inci ve neşe veee son bir kurayla prensesimin isminin NEŞE olmasina karar verdik :) insallah adi gibi olur yavrum benim...
Kızlar günaydın!!!günler geçiyor ve bebişlerimize kavuşmamıza az kaldı. İnşallah zamanında sğlıkla gelir meleklerimiz...kızlar mrk ettim hastane çantanızı hazırladınız mı? Ben hazırladım ama eksiklerim kalmıştı. Evde yatmak zorunda olduğumdan internetten sipariş verdim.aventin biberon setini aldım inşallah hemencik gelir. Tarak, tırnak makası,bebek yağı(sebamedin marketlerde bulamamıştım)
Annem benim için sabahlık ve pijama takım sipariş vermiş.gecelik almadık ama pijamayla zor olur dimi 1 tane gecelik şart. Bide kendiniz için hasta bezi koyun çantaya. Ben orkid kymayı düşünüyodum ama hastanede yattığımda gördümki hasta bezi kullanılıyormuş...eee 7. Ayı tamamladık Çanta hazır olmalı dimi??benim erken doğum riskim var diye heyecan yapıorum sanırım![]()
Adiyla büyüsün minik kiz:) size neşe katsin insallahh.
Ben çantayı hazirliyim diyorum erken diyolar biz çok heyecan yaptik heralde:) bugün gidip aventin biberon setini ve gögüs pompasini aldim. Malum 40günden sonra işe başlıycam. Ben niveanin atta cantasini almayi düsünüyorum hem canta hem icinde yag, ıslak mendil, sampuan falan var. Sanirim celiin de aynısından almisti yanlis hatirlamiyosam. Ben 2 gecelik götürmeyi düsünüyorum, pijama eger sezaryen olucaksa zor olur heralde. Daha çok alınmasi gereken seylerim varr son güne kadar tamamlayamicam ben heralde. İnsallah zamaninda ve saglikla gelir kuzularimiz:)
Ben bayagi bir onceden hazirlamistim cantayi gecmisteki yazilarima bakarsin bir ara.bebek icinn neler koydugumu kendim icin neller aldigimi yazmistim.boydan gecelik kaldi benimde. pijama zor oluyor diyorlar.
Canım aventin setini kaça aldın?ya göğüs pompası şartmı?sütüm gelmezse eşimi gönderip motorlu süt pompası aldırırım diye düşündüm. Annem geceliğe gerek yok falan diyo kafam karıştı benim. Ben sezeryan doğum düşünüyorum şahsen,kalp ve tansiyon sorunu yaşadım suni sancıyı kaldıramam,çok korkuyorum..
Kizlar bugunden itibaren 32.haftalik yasal dogum iznine cikmis bulunuyorum :)))) sabah aldim raporumu cok sukur.darisi hayirli dogumlara insallah.caglasammi senin durumuna inanki cok uzuluyorum,insallah allah guc kuvvet versinde son zamanlarin iyi gecsin bari.32. Haftaya girdiginde hic dusunme al raporunu derim gercekten zor cunku bu halde calismak.duygucugun dogum gununde kultlu olsun esilanla nice yaslara :) fotografci icin yorum yapan herkese cok tesekkurler ben de anlasacam uygun geldi paket icinde hersey bol :) zaten d.bakirda ondan baska fotografci da yok ben bu kadarina bile sasirmistim zaten.
kızlar bana öyle gelmiyormuş benimde sancım varmış meğer.doktora gittim daha ultrasona yatarken ilgilenen bayan senin sancın var dedi hani bebek bir yere toplanıyor diyoruz ya kasılmaymış onu görünce dedi.doktor baktı ultrasonda hemen ntsye yolladı sancıların var dedi .halimi görseniz panik oldum neyse sancım azmış çok değilmiş.bana buscopan nidilat verdi magnezyumu 2 ye çıkarttı ağrıların kasılmaların ilaçlara rağmen devam ederse haberim olsun dedi.dinlenicekmişim.1 haftadır ağrılarım vardı adet olucakmış gibi kasılmada vardı ama ben karnım büyüyo yok gaz falan diyodum.dün arkadaşım dedi sen bi git normal değil bu halin diye.yani kızlar en ufak endişenizde ihmal etmeyin gidin kontrole.önlemi alınsın.hatta doktorumda ne oluyo bizim bu hamilelere dedi sık yaşanmaya başlanmış bu durum.benim ilki geç bile doğmuştu sancım hiç olmadan sezeryan olmuştum.ama her hamilelik farklı oluyo işte.
geçmiş olsun canım..sancını daha doğrusu sertleşmeni muayene sırasında mı fark etti doktor ? daha sonra nst de mi sancın çıkınca mı kesinleşti ?
ben doktora gittiğimde kasılmalarım oluyo demiştim ultrasonda muayene etti ordan artık rahmi görüyo sanırım tabii o sırada karnım sert değildi,daha sonra yine de bir nst ye gir dedi orda da bir şey çıkmamıştı..benimkini olağan karşılamıştı doktor,hala var mı diye kasılman dersen arada oluyor ama doktor normal olabilir dedi diye önemsemiyorum açıkçası umarım bebişim erken gelmez![]()
kızlar bana öyle gelmiyormuş benimde sancım varmış meğer.doktora gittim daha ultrasona yatarken ilgilenen bayan senin sancın var dedi hani bebek bir yere toplanıyor diyoruz ya kasılmaymış onu görünce dedi.doktor baktı ultrasonda hemen ntsye yolladı sancıların var dedi .halimi görseniz panik oldum neyse sancım azmış çok değilmiş.bana buscopan nidilat verdi magnezyumu 2 ye çıkarttı ağrıların kasılmaların ilaçlara rağmen devam ederse haberim olsun dedi.dinlenicekmişim.1 haftadır ağrılarım vardı adet olucakmış gibi kasılmada vardı ama ben karnım büyüyo yok gaz falan diyodum.dün arkadaşım dedi sen bi git normal değil bu halin diye.yani kızlar en ufak endişenizde ihmal etmeyin gidin kontrole.önlemi alınsın.hatta doktorumda ne oluyo bizim bu hamilelere dedi sık yaşanmaya başlanmış bu durum.benim ilki geç bile doğmuştu sancım hiç olmadan sezeryan olmuştum.ama her hamilelik farklı oluyo işte.
Cnm ara sıra girdiğim için yazını kaçırmış olabilirim..okuduysamda hatırlamıyorum.ilaçlar inanılmaz unutkan yaptı beni.geçmişe gidip okuyayım bari mrk ettim :)
Canım aventin setini kaça aldın?ya göğüs pompası şartmı?sütüm gelmezse eşimi gönderip motorlu süt pompası aldırırım diye düşündüm. Annem geceliğe gerek yok falan diyo kafam karıştı benim. Ben sezeryan doğum düşünüyorum şahsen,kalp ve tansiyon sorunu yaşadım suni sancıyı kaldıramam,çok korkuyorum..