mart 2013te hamis oldugunu ogrenenler

MELEĞİNİZİN CİNSİYETİ NE OLACAK GÜZEL ANNELER?

• İkiz;Prenseslerim geliyoooorr :)

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    109
bide bizden önce süpriz diyip doğururmuşsun olur mu olur :) inşallah canım bizimkiler birer birer doğduğunda seninde güzel haberini alıp seviniriz hep birlikte.sen bizi bırakmadın hep dualarımızdasın.inşallah sağlıklı çok güzel bir hamilelik yaşarsın ve bebeğine kavuşursun.

amin canım inşallah ilaçlar iyi geldi şükür enfeksiyonum azalmış ama hala kanamalarım var doktor bu süre içinde hamile kalma dedi inşallah artık bitsin de sağlıklı şekilde kalayım canım:49:

bir uyuşumuşuuuum bir uyumuşummmmm akşam 9'a geliyordu sanırım saat akşam bi yattım sabah zor uyandım. Kaç gündür ağrılardan uyuyamıyodum artık dün bayılmışım sanırım. Uyuyalım kızlar ya milletin dediği doğruysa uzun ve uykusuz günler bizi bekliyomuşşşşş :37:

hemde ne uykusuz geceler bizi bekliyor bir bilsen.sen hiç oturarak uyudunmu ama oda oluyo :) benimki gece hiç uyumazdı.sürekli emerdi.zor günlerdi uykusuzluk baya zorluyodu.birde 2 3 aylık olunca gecelere çok ağlıyolar o aylarda olurmuş.ama olsun sağlıkla zamanında gelsinler yeterki. inşallah bol uykulu olurlar.

ben şu an bile ayakta oturarak her şekilde uyurum o zaman ne yaparım bilmem eşim de uykucudur
gece kalkıp eşime ben emzirirken uyucam bebeğe bak filan dermişim haha o da uyur gerçi naparız bilmem
belki o zamanlar da uyku tutmaz hahaha

duygucum Allah kavuştursun.hiç sıkma canını inşallah doğumdan sonra hayırlısıyla herşey rayına oturur.üçünüz birlikte olursunuz.
amin canım teşekkür ederim hayırlısı neyse o olsun elbet vardır bi yerde kısmetimiz..
ben de doğurmadım :64::64:

herkese günaydınlarrr
az kaldı az sen bizden tecrübeleri alcan öyle doğurcan Allahın izniyleeee bu ayda nadasa kalcan gibi kanamalardan anlaşılan o neyse öbür aya tarlayı sürdürürsün artıkk :1: hahahahhahaha vallahi benzetmelerime ben bile güldüm :9:

Buyumustur annesi :)))kemikleri gelistikce 1 hafta bile farkediyor tekmelerden bile anlasiliyor.catlaklari sorma benim sadece gobekte ama sanki biri 10 tane parmagiyla asagi kadar tirmalamis gibi :)))))

hahaha :) hic o gozle bakmamistim catlaklarima aynen oule duruyor ben de alev gibi diyodum hani bi ara cok moda kapriler vardi paca kisimlarindan yukari dogru alevler cikiyor aynen ona benziyor benimkeler de kirmiziydi artik mor bakalim ne zamanbeyazlayacak

evt cnm gobegımde sıkışma gibi oluyo dedim normal artık dedi olması gereken seyler dedi doktorum bizler biraz evham yapıyoruz sanırım dogal olarak cunlku biz anneyizzz :)) git gor bakalım kuzunu ne zmn gitmiştin en son kac haftalıktı cnmm özlenmezmi daha hiç kucagımıza almadık koklamadık ama kokusuanu tahmin edebiliyorum nasıl birsey sanki aslında yanımdaymıs gibi off yaa :)))

haklısın canım bizler anneyiz, ama birazımız acemi anneleriz sanırım :9: bugün gitmeyi düşünüyorum ama az önce kalktım söylemesi ayıptır. bi arayım da müsait mi diye. merak ediyom bende kuzumu, kaç gram oldu acepp :) 28 ağustosta gitmiştim canım, daha 15 gün oldu. ahh ah hem zamn hemen geçsin istiyorum, hem de biraz korkuyorum, nasıl duygularmış bunlar ya :1: görmeden hayatının anlamı oluveriyolar :16:

amin canım teşekkür ederim hayırlısı neyse o olsun elbet vardır bi yerde kısmetimiz..

az kaldı az sen bizden tecrübeleri alcan öyle doğurcan Allahın izniyleeee bu ayda nadasa kalcan gibi kanamalardan anlaşılan o neyse öbür aya tarlayı sürdürürsün artıkk :1: hahahahhahaha vallahi benzetmelerime ben bile güldüm :9:

alemsin duyguuuuuuu ne benzetme öyle.....

aslında nadasa filan bırakmak istemiyoruz ama hava şartları uygun değil güneşin çıkmasını bekliyoruz :1::1:

Ben de ilk gittim baktim yatakta kemer var alip kenara koyup uzandim ebe geldi guldu ik defami girecen nstye dedi evet dedim kemerin ustune yatacan kaldirmican dedi :)))) gulduk hatta himm dedim.bak bu dialogu yazmayi unutmustum sen yazinca aklima geldi.sizinde aklinizda bulunsun.sizlerde boyle burda 10 tane doguran teyzeler gibi tecrubeyle girersiniz artik nstye :)))

hehehe :1: bende kaldırırdım kemeri büyük ihtimal. aynen canım, sayenizde tecrübe kazanıyorum :) yaptığım en iyi şeylerden biriydi kadınlar klubüne üye olmak :16: bu arada şekerin yükselmiş, çok geçmiş olsun, dikkat et kendine amanın...

haklısın canım bizler anneyiz, ama birazımız acemi anneleriz sanırım :9: bugün gitmeyi düşünüyorum ama az önce kalktım söylemesi ayıptır. bi arayım da müsait mi diye. merak ediyom bende kuzumu, kaç gram oldu acepp :) 28 ağustosta gitmiştim canım, daha 15 gün oldu. ahh ah hem zamn hemen geçsin istiyorum, hem de biraz korkuyorum, nasıl duygularmış bunlar ya :1: görmeden hayatının anlamı oluveriyolar :16:

hadi git bakalım öğren bebişinin kilosunu boyunu :) aynı sayılırız bakalım ne kadar olmuş yaz mutlaka.bende pazartesi gidicem kısmet olursa.ve aynen çok merak ediyorum geçen hafta gittiğimde 10 saniye falan baktı doktor sancım var diye hemen nts ye yollamıştı hiçbirşey anlamadım o görüşmeden.ama verdiği ultrason kagıdın da 1250 yazıyodu doğru olucağını sanmıyorum.çünkü ondan 2 hafta önce 115o gr dı.yinede bu dinlendiğim süreçte çok iyi beslenmeye çalışıyorumki bebiş kilo alsın.

Kızlar benim aşağı doğru çok baskım var ya yürürken falan dayanılmaz oluyo. Sizlerde de aynı mı :26:

evet oluyo canım ayakta kalamıyorum.

hehehe :1: bende kaldırırdım kemeri büyük ihtimal. aynen canım, sayenizde tecrübe kazanıyorum :) yaptığım en iyi şeylerden biriydi kadınlar klubüne üye olmak :16: bu arada şekerin yükselmiş, çok geçmiş olsun, dikkat et kendine amanın...

Hersey bir tecrubeymis iste demek ;) saol cnm yukseldi birden anlamadim ama son1 aylik oranim iyi cikti normal sinirlar arasinda.bu oran brbege zarar vermez dedi.ona cok sevindim en azindan ara ara dalgalanmalar olacak demekki.

Kızlar benim aşağı doğru çok baskım var ya yürürken falan dayanılmaz oluyo. Sizlerde de aynı mı :26:

Benim de öyle canim yaa yatarken bile oluyo dayanilmaz gercekten aha heralde geliyo diyorum bazen :)
Bi de bende sag tarafimda dayanilmaz agri oluyo zaman zaman acidan agliyorum 5 dk sürüp geciyo kendiliginden bacaklarimi bile oynatamiyorum ama dra söyleyince normaldir normal diyo anlamadim gitti..

Senin de kafasi asagidadir o zan bendede oluyor ve mesaneye cok baski yapiyor,tuvaletim cok varmis gibi gidiyorum ama az oluyor afedersin.nereye gitsek çişim geldiiiii :))) deyip kosuyom valla.e seninkininde kilosu zaten 2yi gecmis mutlaka baski olacaktir.firsat buldukca uzan o rahatlatiyor.

hemde ne uykusuz geceler bizi bekliyor bir bilsen.sen hiç oturarak uyudunmu ama oda oluyo :) benimki gece hiç uyumazdı.sürekli emerdi.zor günlerdi uykusuzluk baya zorluyodu.birde 2 3 aylık olunca gecelere çok ağlıyolar o aylarda olurmuş.ama olsun sağlıkla zamanında gelsinler yeterki. inşallah bol uykulu olurlar.

Yaa o kadarr mi uykusuz kalicaz?? Ben o kısmını pek hesaba katmamisim demek:) Yandim ben yandim. Nöbetten gelip uykusuz nasil dayanicam kii cok uykucuyum bide. Esim de nöbetlii üstelik!! Bizim cocuk aglayip durucak biz bayilicaz heraldee uykusuzluktan :)

hadi git bakalım öğren bebişinin kilosunu boyunu :) aynı sayılırız bakalım ne kadar olmuş yaz mutlaka.bende pazartesi gidicem kısmet olursa.ve aynen çok merak ediyorum geçen hafta gittiğimde 10 saniye falan baktı doktor sancım var diye hemen nts ye yollamıştı hiçbirşey anlamadım o görüşmeden.ama verdiği ultrason kagıdın da 1250 yazıyodu doğru olucağını sanmıyorum.çünkü ondan 2 hafta önce 115o gr dı.yinede bu dinlendiğim süreçte çok iyi beslenmeye çalışıyorumki bebiş kilo alsın.

Burdami okumustum bilmiyorum son aylarda bebege kasar sut et yumurta pekmez ceviz ve muz cok iyi aldiriyormus dediler.pekmez haric hepsini tukettim bende belkide ondandir bilmiyorum. iste son gittigimde 2 haftada 700gr almisti.ozellikle muzun uzerine pekmez dokun diyorlar ama ben onu yapsam ucarim galiba havalarda :))))aldigi bayagi bir belliydi yuzu cok belirginlesmis eli ayagi bildigin etli gibiydi,dolmus derisinin alti sanirim hatta ultrason fotosunu taradim,atip sizlere soracaktim kizlar siz kime benzettiniz diye herkes esime benzetti simdiden :))))))

Bana 32ye girerken donmus dedi.burdaki takvimde 32 yaziyor ama normal olculer 33u kemik olcusu 34 haftaligi gosteriyordu.

Ben de takvime göre 30haftaligim ama bebegin gelisimi 32yi gösteriyomus. Doktora gitmeme daha 3hafta var da merak ettim. Hala bizimki yan yatiyo. Üstelik daha isim bulamadim. Bu gidisle isimsiz dogucak.

alemsin duyguuuuuuu ne benzetme öyle.....

aslında nadasa filan bırakmak istemiyoruz ama hava şartları uygun değil güneşin çıkmasını bekliyoruz :1::1:
Sana guzel bir espri yapmak benimde icimden gecti ama cookkkk ayip olacak cıkkk soylenmez.bende burda kala kala buranin espirinelrinden yapar oldum yaaa:))))hatta dur bise anlatim gulelim hazir tarla mevzusu acilmisken asrasultancim.bir gun taksiye bindik ben arkada oturuyom esim onde, taksiciyle esim muhabbet ediyor ama muhabbet nasil olduysa kardes anne baba iliskilerine geldi.zaten taksicinin iki lafindan birini anlayamiyorum :) neyse benim uvey kardesim dedi girdi isin icine miras falan biselerden bahsetti.anne bir baba ayri olayini anlatacakti.kisa yoldan amca olayi aynen su cumleyle ozetledi :"yani kardes anlayacogın tarla aynidir tohum farklidir." Bende arka kolktuktan asagi dogru kaymaktayim bu arada utanctan :)))) gunlerce gulmustuk bu espiriye.ara ara diyorduk tedavi donemiydi,bizim tarladada hayir kalmadi tohumda da .bol operasyonlu bir yil gecirdik diyorduk :))))))

Son düzenleme:
Back
X