Evt cnm dustu ama bir sure daha yaptirmayim diyorum banyoyu cumadan sonra gidiyoruz ankaraya orda yaptitirim en azindan kizkardesim daha iyi biliyor bu isleri gobegini kontrol eder bakar ona gore yikariz.ama hergun kaynatilmis ilik suyla ve sargi beziyle vucudunu yuzunu kol altlarini heryeri siliyoz.evdeki gerginlik ara ara suruyor kaynanadan cok sıkıntim kalmadi o bayagi duzeldi ama baba ayni cileklinin kayinbabasi gibi avrat asiyelerden :)sabah yine yemek tartismasi oldu normalde ben sebze yemegini etli yiyemem ama baktim eti falan kavurmus buda etli sebze yemegi olsun istedim seslenmedim.baktim kadin orda baska is yaparken adam havuc dogramaya basladi ne yapiyorsun dedim.yemege koyduracam hayir ben yiyemem oyle zaten icinde et var zor yiyorum patates var nisasta birde havuc girerse i yemek bana faydadan cok zarar verir dedim.ooooooo basladi ne cok sey biliyorsunuzda hosaflari pekmezli icerken bise olmuyorda benim dogradigim havucumu goruyorsunuz bir suru tantana.banada dr.serbetli bise iceceksen atiyorum hosaf meyveyi kendi sekeriyle kaynatinca tadini alamam dersen toz seker yerine 1 tatli kasigini gecmicek sekilde pekmez dokebilirsin dogal sekerdir ama az kullanscaksin dedi.taaa ilk gunu hatirliyor adam hastanedeykrn soylenmisti.tuvalete gidemedigim icin.cnm acaba annen tedaviyle oldugu icinmi kabullenmiyor bunlarda da oyle olmustu.soguk soguk duruyorlardi ilk zaman.bir iki yerden kulagima geldi bu ademle nejlanin bebegi degil o zaman falan boyle seyler dusunuyorlardi.tup bebekten anladiklari o tabi.dogunca emin ol annen daha farkli davranacaktir.cunku melek gibiler yuzlerine bakinca tas kalp erir gider bitek bunu bilir soylerim.bosver sikma canini.ben sutum gitmesin diye ne cocugun durumuna aglayabiliyorum ne bunlarla tarrtisiyorum artik.odamdan cikmiyom.cok sukur toparladim 1 vhaftada toplaniliyor.ins.allah hayirli dogumlar verir.
anlamıyorlar işte canım napcan arda keremcik iyi olsun bişey çıkmıcak inşallah onlar da gider siz de hayatınıza devam edersiniz
duygu yeni fotolarını yüklemişti ya yavrum ne tatlısın sen maşallah

hiç merak etme cellincim ankaradan iyi haberlerle döneceksiniz