mart 2013te hamis oldugunu ogrenenler

MELEĞİNİZİN CİNSİYETİ NE OLACAK GÜZEL ANNELER?

• İkiz;Prenseslerim geliyoooorr :)

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    109
canım devlet hastanesine gidersen ambulansla sevkedebilirler belki sorarsın

bu arada hoşgeldin:1:
yok canım devlet hastanesi çok yakın 10 dakika sürmüyor arabayla. ambulans gelene kadar 10 kere yetişiriz. sadece devlet hastanesinde doğum yapmak istemiyorum hani yanına kimseyi almıyorlar, daha ilgisiz oluyolar falan o yüzden yani. özel de yok burda malesef :p hoşbulduk bu arada :)

cnm saol agrılarım var malesef oturup kalkerken hamileyken sırtustu yatamıyodum simdi yanlara yatmak cok zor :)) goguslerım catladı mahvoldum emzrirken aglıcamm etkilenmesin diye tutuorum kendimi :( siz simdiden krem surmeye baslayın
canım geçmiş olsun gögüslerimede hiçbişey sürmüyordum zeytinyağı sürmeye başlayım ucunada iyi geliyormuş hem sütün yetiyormu canım ne güzel emziriyorsun darısı bize
Yogun bakimin icindeki camli odadan anne ve bebegin birlikte kalabildigi daha normal ama yine yogun bakimin icindeki odalardan birine ciktik sukur.artik camdan izlemek zorunda kalmicam minikimi.emzirmeye calisiyorum.yine yetmiyor ama olsun.mama hazirliyorlar ebeler.dolaplardan alip isitip kullaniyorum yetmedigi zaman.az once yeni dogan hocasi geldi.asistanlar eeg cekilecek bebege diye hocaya bilgi verdi.kim istedi bu eegyi dedi.bahattin dr. Dediler ya daha dunku dr. Ne bilir Gibisinden hareket yapti.her sicrama nobet olurmu.hepimize eeg ceksek herbirimizin kafasi catlak cikar dedi.ben gerek gormuyorum bu eli bosluga dustugundeki sicrama bu ya dedi.tabi benim cenem durmaz evet hocam ben de korku diyorum nobette ritmik kasilma olmuyormuydu dedim.sen biraz dolas biz cikinca gel bakalim annesi dedi.yine gonderdiler.cenemi tutaydim.yine anlamazdim terimlerden ama en azindan dinlerdim.ne yapalim bunada sukur.en azindan yanimda duruyor.artik bugun karar verilir sanirim cekilip cekilmicene.sanirim bugunde burdayiz.sacim basim her yerim kirlendi gunlerdir. islak mendille ne kadar vucut temizligi oluyorsa o kadar yapmaya calisiyoz.allah kimseyi buralara muhtac birakmasin.
canım bak bazı doktorlar insanı çıldırtır belkide dünki doktor daha ılımlı yaklaşıp konuşsaydı bu kadar stres olmazdın bak bu doktor iyimiş bizede haber ver tamm mı

dün gittim acile sancılardan dolayı sancılar 80i buldu ama doktor doğum sancıları değil istemiyosan yatmana gerek yok dedi bende yatmadım iyice sıklaşsın sancılar yada suyum gelsin artık öyle gidicem bu gidişle artık yoksa gelmicek bu çocuk inatçı olcak galiba :D

ayy ne guzel bakalim bende gun verebilecekmiyim arkadasim simdiden hayirli olsun mevlam saglikla kucagina versin kizlar dua edelim birbirimize

Aminn, sağol cnm. inşAllah zamanı gelen pıtır pıtır dökülcek sağlıkla :1: dualarımız hep birbirimizle. bizde sizlerin güzel haberlerini bekliycez :16:

dün gittim acile sancılardan dolayı sancılar 80i buldu ama doktor doğum sancıları değil istemiyosan yatmana gerek yok dedi bende yatmadım iyice sıklaşsın sancılar yada suyum gelsin artık öyle gidicem bu gidişle artık yoksa gelmicek bu çocuk inatçı olcak galiba :D

canım bak sen doğum sancılarını bekle sıklaşınca gidersin artık ne güzel sancılarını evde çekmek senin çocuk diyor biraz hareket lazım bu eve adranalin lazım diyor size heycan yüklüyor:4:

Kızlar paşam dünyaya geldi çok şükür. Darısı sizin başınıza. Biraz balgam çıkartıyor ve daha meme alamıoz. Biraz ağrım var. İnşallah kısa sürer

Kızlar paşam dünyaya geldi çok şükür. Darısı sizin başınıza. Biraz balgam çıkartıyor ve daha meme alamıoz. Biraz ağrım var. İnşallah kısa sürer

gözünn aydınnnn canımmm bende seni düşünüyordum adını ne koydunuz biberonlamı besleniyor sırıngaylamı geçmiş olsun balgam olur tıkanıklık olur deneyim kazandık diğer annelerden ;) Allah analı babalı büyütsün diğer doğuranlardan da senden de fotoları bekliyoruz hayırlısıylaa Allah bağışlasın canımmm heycann yaptım vallahiiii

kızlar doktora gittik 3100 gr. olmuş. pazartesi öğleden sonra sezeyana giriyorum.hayırlısı bakalım,bebeişime az kaldı.ayyyy çok heyecanlıyım...

ceelinciğim kolay gelsin , Allah sabır versin. ayrıntılardan bizi haberdar et.

goosip gözün aydın canım,darısı başıma.nasıl annelik?ne kadar doğdu bebiş, nasıl süt durumları? tecrübeli annesin artık bana göre,tecrübelerini bekliyorum ?

Ya dogum yapanlar nolur yardimci olun bana.sizinde bebekleriniz uykudan uyanirken sicrayarak uyanma yada ic gecirerek birden 2 elini havaya kaldirma hareketi yapmiyormu korkuyor gibi.bugun cocuk norologu geldi ayni hareketi onun yanindada yapti cunku uyuyordu dr uyandirdi.sonra dr.bu nobet geciriyor eeg istiyorum dedi sanirim kafasina bise takip film gibi bisey cekecekler.yani iyiki bir tuberoskleroz diye atak gecirten rahatsizliktan suphelendiler illa var mi diyecekler napacaklar.bana kafayi yedirtecek bunlar.ne nobeti sicriyor sadece sizde de boyle olmuyormu kizlar.sordugum zaman ya bise soylemiyorlar yada cik disari deyip gonderiyorlar nasil bir muayene yapiyorlarsa cocuk catlayacak derece de agliyor. nasil bise anlamadim. sen panik yapma burasi hacettepe burda herseye bakilir diyor bir taneside.asistan doktorlarin pesinde kosar oldum hocaniz ne dedi diye.yaa bilmek hakkim diyorum.hala burda bir suru insan yatiyor neden herseyi bu kadar merak ediyorsun diyorlar.

Canim öncelikle allah yardimcin olsun ne diyecegimi bilemiyorum size dua ediyorum inan yattigim yerden:( insallah allahin izniyle ardakeremi alip sagsalim evinize dönüceksiniz inaniyorum bütün kalbimle. O sicrama hareketini benim oglum da cok yapiyo uyurken. 2 elini kaldirip sallar gibi havada, korktugunda yapiyo. Uyurken sesli sekilde biri odaya girse ya da ses ciksa, dokunsam uyurken öyle sicriyo ellerini havaya kaldirip. Onu her bebek yapar benim bildigim onu yapmasi biseyi var anlamina mi geliyo ki?:( canim nolur icini ferah tutmaya calis, ne kadar zor oldugunu muhakkak tahmin bile edemiyorum. Allah yar ve yardimciniz olsun :(

Celincim benim oglumda sicriyor bazen cok olmasa da ama ben cok cocuk gordum oyle sicrayarak uyanam hani biz bile bosluga dusmus gibi oluyoruz ya bazem uykuda onun gibi..dr en iyisini bilir tabi yine onlara guvenmekten baska yapacak bi seyimiz kalmiyor. Hayirlisi bakalim bi de capli bi hastanedesiniz her seyiyle arastirmak istiyorlar heralde allah yardimciniz olsun canim bi an evvel guzel sonuclarla biter bu dr muhabbetleri ins

Canim gozun aydinnn Allah anali babali buyutsun sutun geliyor mu benim oglum da ilk iki gun alamadi hic anne sutu ac ac durdu yavrum biraz savas verdik kazamdik :) agrilarin da en kisa zamanda gecer ins adi ne oldu

Kızlar bebeğimin gırtlaktaki kıkırdağı tam gelişmemiş hırıl hırıl sesler çıkartıyor. Birde balgamı çok yoğun ağzından burnundan balgam gelio. 2 kez mosmor oldu nefessiz kaldı. Şimdi aldılar bebeğimi yoğun bakımda aspire etçeklermiş. Herhalde balgamı temizleyecekler celinn evlat bambaşkaymış. İçim yanıo,inşallah düzelir

slm kızlar gecmişlere biraz baktım tam okuyamadım tbrk edenlere tesekkur ederim darsıı bekleyenlerin basına biz kızımla iyiyiz cok sukur bugun eve cıktık hersey pozitif :)))

Masallah canim ne guzel en rahati insanin kendi evi ben hala annemde kaliyorum evinizin yeni uyesiyle bol neseli mutlu saatler gunler size :))

Kızlar bebeğimin gırtlaktaki kıkırdağı tam gelişmemiş hırıl hırıl sesler çıkartıyor. Birde balgamı çok yoğun ağzından burnundan balgam gelio. 2 kez mosmor oldu nefessiz kaldı. Şimdi aldılar bebeğimi yoğun bakımda aspire etçeklermiş. Herhalde balgamı temizleyecekler celinn evlat bambaşkaymış. İçim yanıo,inşallah düzelir

Gecmis olsun canim balgam neden olurmus ki yenidogan bebekte temizleyeceklerse rahatlar o da canim uzme sen kendini benim oglumun soluk alip verisi de hiriltili biraz bende bi gotureyim dr.a o zaman ya

kızlar doktora gittik 3100 gr. olmuş. pazartesi öğleden sonra sezeyana giriyorum.hayırlısı bakalım,bebeişime az kaldı.ayyyy çok heyecanlıyım...

ceelinciğim kolay gelsin , Allah sabır versin. ayrıntılardan bizi haberdar et.
canım hadi bakalım sıradaki sensin yani ne güzel pazarteside seninle doğurcaz desene canım :9:

canım geçmiş olsun düzelir inşaallah en kısa zamanda bizi haberdar et kaç kilo doğmuştu adı ne oldu sütün geliyormu ağrın sancın varmı

Goossip cnm benim de ilk dogdugu gün öyleydi. Bisey yapmadilar kendiliginden gecti derken bugun tekrar basladi. Klinikte tıkanmıyodu bugun tikanmaya basladi. Atesi de var hafif heralde aşıdan. Evlat bambaskaymis hakikaten kucagina alinca anliyo insan. Allah eksikliklerini göstermesin, anali babali saglikli uzun ömürler versin rabbim hepimizin evlatlarina.

Back
X