mart 2013te hamis oldugunu ogrenenler

MELEĞİNİZİN CİNSİYETİ NE OLACAK GÜZEL ANNELER?

• İkiz;Prenseslerim geliyoooorr :)

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    109
Kizlar bebisleriniz 1 ayda kac gr aldi. Doktorumuz moralimi bozdu biraz. 24 gunluk bebegim 600 gr almis. Cok az dedi. En az 1 kilo almaliymis. Ama daha 24 gunluk bu bebek ve dogdugu kilosundan hesaplio. Bebek dogdogu kiloda kalmioki sisligi falan derken 200 gr verio. Sizin kilo durumlari nasil

biz yarı gidicez.3230 doğdu ertesi gün 3100 le çıktık 3.gün 3 e düştü 1 haftalıkken 3100 dü.mama vermeyede başlamıştım 4 yada 5 günlükken.doktorda 1 2 kez ver dedi.yarın yazıcam sonuçları.ama 600 gr 24 gün için iyi sanırım çünkü benim ilk oğlumda 1.ayını doldurduğunda doğum kilosunun üstüne 700 gr almıştı sadece anne sütüyle.ama bu doymuyo yada benim sütüm az anlamıyorum.

Sütümü sağarak veriyorum birde mama takviyesi yapıorum. Fakat nefes borusundan dolayı ağlaya ağlaya emiyor. Boğazı çok zorluyor. Hem nefes alıp hemde sütü çekmeye çalışıo. Çok yoruluyor. En fazla 60 cc mama emiyor. Genelde 30 cc de yorulup uyuya kalıyor :)) benimki günde toplam 7-8 saat uyanık duruyor. Genelde uyuyor zorla besliyorum bazen. Bu şartlar altında iyi bence. Bide günde en az 8 bez değiştiriyoz. Tam yenisini takiyorum tekrar cortlatiyor :)) aca ba cok mu cikiyor buyuk abdestine :))

Masallah canim :) biz de 5 6 bez degistiriyorduk onceden de simdi gunde iki defa yapiyor kakasini azaldi iyice zamanla azaliyormus zaten ben mama vermiyorum daha da sutumu sagip verdigimde 90 cc veriyordum simdi o da az gelmeye basladi onu aldiktan sonra tekrar istiyor sipam kilosu da normaldir canim daha 24 gunlukmus o kadar bez degistiriyorsan iyi besleniyor demektir canini sıkma sen

Masallah canim :) biz de 5 6 bez degistiriyorduk onceden de simdi gunde iki defa yapiyor kakasini azaldi iyice zamanla azaliyormus zaten ben mama vermiyorum daha da sutumu sagip verdigimde 90 cc veriyordum simdi o da az gelmeye basladi onu aldiktan sonra tekrar istiyor sipam kilosu da normaldir canim daha 24 gunlukmus o kadar bez degistiriyorsan iyi besleniyor demektir canini sıkma sen

Size de masallah cnm:) Ben de mi sagip versem en azindan ne kadar ictigini gorurum. Benimki doymuyo heralde 24 saat meme araniyo desem yeridir, mama da vermek istemiyorum acaip gaz yapiyo. Gripten dolayi 2-3gündür aglatmamak icin devamli memede tutuyorum, aglayinca daha beter tikaniyo. Dun geceden beri her emzirmeden sonra fiskirir gibi kusuyo. Dr aptamil ar önerdi denicez bakalim insallah gaz yapmaz. Caresiz durumdayim 24 saatte 50 dk uyuduk sadece.

Geçmis olsun cnm. İnsallah hemencik atlatirsiniz. Benimkide mama yerken hırliyor. Hep hapsiriyor ve arada öksuruyor. İnsallah hasta olmaz daha cokk kucukler. Hergun burun sreyi damlatip burun aspiratörüyle temizliyorum. Yinede burnu tikanio. Terlio arada sirada. Sanirim cok sicakta bebekleri hasta ediyormus. Ne giydirecegimi sasirmis durumdayim

Sagol canimm hep dua ediyorum bi an once iyilessin diye. Simdi babaya bile maske taktiriyirum ama olan oldu bi kere :( oksuruk surubu verdi dr, prospektuste 6 yasindan kucuklere verilmez yaziyo ben de hekimden drgil cekenden sor hesabi cok cektigimden korkup vermedim :( yasli adam gibi oksuruyo yaa off versem mi surubu bilemiyorum hic icime sinmedi :(
Canim surekli burnu tikaniyosa soguk buhar makinasi alin. Bize dr onerdi. Daha rahat nefes almasini sagliyomus. Ben de sasirdim artik ne giydiricegimi usur mu terler mi..

kıslarrrrrr bizz geldikkkk... gıdımmmm çok şükürr sağlıkla doğdu teyzeleri.. son günümüz 4 aralıktı 4 aralıkta doğdu miniğim.. doktor kontrolüne gittik önce nstye girdik biraz sancım çıktı sonra sıra bekliyordum tam.. son hasta kaldı benimm suyum geldi nasılll korktummm vakumla olcak diye dizlerim zangır zangır titriyordu.. hastaneyi paniğe soktum :9::9: sonra wcye gittim çiş mi diye ama biliyorum suyumdu .. doktora koştum hemen .. gel çabuk dedi tabi ben bu arada her yeri batırıyorum şarıl şarıl suyumla :9: çatala çıktım 2 cm açık vardı ama dayanamadım ağrıya indim.. ultrasonda bakıldı gıdıma hala yukardaydı malesef ve ameliyathane de doluydu akşama kadar beklemek zorunda kaldık.. spinal doğuma karar verdik.. gündüz 3den akşam 7 buçuğa kadar sancı çektim bu aradada odamızı süsledik .. gıdım 8de dünyaya geldi dünyalar benim oldu ağladım ilk ağlama sesini duyar duymaz.. maşallahh doktorumuzun dediği gibi 3800 doğdu boyumuzda 51 cm.. çok şükür benimde ağrım olmadı spinalden sonra .. sütüm ilk gün gelmedi mama verdik çok üzülsemde çok şükür şuan sütüm var ama göğüslerim çok kötü çatlak.. şimdilik bizden bu kadar kızlar sizleri soramadım inşallahh herkesss iyidirr.. bebeklerinizde çok güzell Allahh nazarlardan saklasınn miniklerimizi..yine fırsat buldukça gelmeye çalışacağım öpüyorumm herkesiii :54:

$P1090034.webp $P1090033.webp :nazar::nazar::nazar: gıdımızzzz idilll

teşekkür ederiz haber verdiğin için.gözü aydın.darısı sana inşallah.zaman geçmiyor diyosun ama öyle hızlı geçiyoki aslında.bi bakıcaksın sende almışsın kucağına bebeğini.sana sağlıklı kolay bir hamilelik diliyorum.

amin canım cok tesekür ederim vala inşallah darısı basımıza sagsalim alrız rabbim hepinizin bebeşinizi kucağınızda koysun upuzun bir ömür versin inşallah

hepinize göz aydınlığı diliyorum ve darısı en kısa zamanda asracığıma inşaallahhhh canımmm güzel haberlerini bekliyoruz artık topkite doğurcak kimse kalmadı bebeklerle bakımlarla geçicek topiğimiz hadi bakalım senin hamileliğinde tüm tecrübelerimle yanında olacağız unutma bunu :10:
kızlar biz geldikkk :) biraz geç yazdım kusura bakmayın. aralık 2 de saat 12.04 te 3.440 gr 52 cm dünyaya geldi kuzum. genel anestezi olucaktım ama sabah bilmeden su içtiğim için epidural yaptılar. aslında epidural daha iyiymiş çıkınca hemen emzirdim kızımı.ama o kadar heyecanlıydım ki amelıyat sırasında baya bi midem bulandı kaç kere medpamid verdiler.hastane odasında yanımda yatan bayanın eşide cami hocasıymış hemen koyuverdi kızımın adını birde çok iyi bir dostluk elde etmiş olduk.ameliyat sırasında zeynep duru çişini yapmaya başlamış bile içime doktor sen istesende normal olmazmış dedi.benimle aynı haftada olan bir kadın vardı gece 3 te gelmiş 4cm açıklıkla 18 saat sonra doğum yapabildi sanırım ondanda korktum ameliyata girerken resmen tir tir titriyordum. annelik acayip bir duyguymuş dikiş ağrısı, bel ağrısı olsada annelik için herşeye değermiş kızlar. obur bi kızım var doymak bilmiyor. bu arada sitede en son doğuran kim oldu merak ettim ben olmak istiyordum inş olmuşumdur :))))

Eki Görüntüle 887290 Eki Görüntüle 887291

buda benim Duru kızımmmm teyzelerii :)
canımmm gözün aydın kayınvalide var giremiyorum nete 23ünde gidiyor artık beni idare edin o zamana kadar allah analı babalı büyütsün gözünüz aydın olsun maşaallahh çok güzel kızın pembiş pembiş en son bayanakıllı doğurdu canım :9:

kızlar günaydın hepinize selam ben bayanakkılının arkadaşıyım size haber vermemi sölemişti boyun borcu söleyeyim dedim gecen perşembe kızımız dünyaya geldi :nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek:bugun gidecem onlara size haberlerini veririm hepinizin bebeşi hayırlı olsun güle güle büyütün :emir_bebek::emir_bebek:darısı basımıza bir solukta kendinize ii bakın

kıslarrrrrr bizz geldikkkk... gıdımmmm çok şükürr sağlıkla doğdu teyzeleri.. son günümüz 4 aralıktı 4 aralıkta doğdu miniğim.. doktor kontrolüne gittik önce nstye girdik biraz sancım çıktı sonra sıra bekliyordum tam.. son hasta kaldı benimm suyum geldi nasılll korktummm vakumla olcak diye dizlerim zangır zangır titriyordu.. hastaneyi paniğe soktum :9::9: sonra wcye gittim çiş mi diye ama biliyorum suyumdu .. doktora koştum hemen .. gel çabuk dedi tabi ben bu arada her yeri batırıyorum şarıl şarıl suyumla :9: çatala çıktım 2 cm açık vardı ama dayanamadım ağrıya indim.. ultrasonda bakıldı gıdıma hala yukardaydı malesef ve ameliyathane de doluydu akşama kadar beklemek zorunda kaldık.. spinal doğuma karar verdik.. gündüz 3den akşam 7 buçuğa kadar sancı çektim bu aradada odamızı süsledik .. gıdım 8de dünyaya geldi dünyalar benim oldu ağladım ilk ağlama sesini duyar duymaz.. maşallahh doktorumuzun dediği gibi 3800 doğdu boyumuzda 51 cm.. çok şükür benimde ağrım olmadı spinalden sonra .. sütüm ilk gün gelmedi mama verdik çok üzülsemde çok şükür şuan sütüm var ama göğüslerim çok kötü çatlak.. şimdilik bizden bu kadar kızlar sizleri soramadım inşallahh herkesss iyidirr.. bebeklerinizde çok güzell Allahh nazarlardan saklasınn miniklerimizi..yine fırsat buldukça gelmeye çalışacağım öpüyorumm herkesiii :54:

amann allahımmmmm gözün aydın olsunn maşallahhh allah analı babalı büyütsün sezaryene dönmüşsün neyseki vakumla olmadı canım yeni gördüm kusura bakmayın bende kayınvalide var giremiyorum idare edin artık :9:

kızlarrrrrrrrr burayı unuttuk.iyice face sardık :) bana da bilgisayarı açmak zor geliyor.açıyorum bebek durmuyor genelde.yarım yamalak okuyup cevap yazıyorum gördüklerime.zormuş dimi annelik.yakında rahatlıycaz yavaş yavaş böyle parça parça uyumak beni mahvediyor baş ağrısı yapıyor.tam dalıyorum uyanıyo.gece uyuyuna kadar 1 2 3 artık kaç olursa öyle uyuyo.2 3 saat uyuyo tekrar uyanıp emip uyuyo.sonra sabahları gazdan sürekli ıkınma hali ıhhh diye sesler çıkartıp duruyo.bi dalıp bi uyanıyorum bende.zor ama hiç unutmayacağımız günler bunlar.darısı isteyen herkesin başına.ben 2 çocukla noktalandırma taraftarıyım.şimdi zorlanıyorum evet ama yakında abisi kardeşini daha güzel oyalayabilicek bende işime gücüme o zaman bakıcam daha rahat.şimdi hep benimle doğal olarak.insanın kardeşi olması çok güzel birşey.siz bu kadar ara vermeyin.Allah hepimizin evlatlarına sağlık versin.sağlıklı mutlu huzurlu büyüsünler.bol bol uyusun kuzucuklar....

kızlarrrrrrrrr burayı unuttuk.iyice face sardık :) bana da bilgisayarı açmak zor geliyor.açıyorum bebek durmuyor genelde.yarım yamalak okuyup cevap yazıyorum gördüklerime.zormuş dimi annelik.yakında rahatlıycaz yavaş yavaş böyle parça parça uyumak beni mahvediyor baş ağrısı yapıyor.tam dalıyorum uyanıyo.gece uyuyuna kadar 1 2 3 artık kaç olursa öyle uyuyo.2 3 saat uyuyo tekrar uyanıp emip uyuyo.sonra sabahları gazdan sürekli ıkınma hali ıhhh diye sesler çıkartıp duruyo.bi dalıp bi uyanıyorum bende.zor ama hiç unutmayacağımız günler bunlar.darısı isteyen herkesin başına.ben 2 çocukla noktalandırma taraftarıyım.şimdi zorlanıyorum evet ama yakında abisi kardeşini daha güzel oyalayabilicek bende işime gücüme o zaman bakıcam daha rahat.şimdi hep benimle doğal olarak.insanın kardeşi olması çok güzel birşey.siz bu kadar ara vermeyin.Allah hepimizin evlatlarına sağlık versin.sağlıklı mutlu huzurlu büyüsünler.bol bol uyusun kuzucuklar....
evet burası unutuldu vallahi benim kayınvalide var faceyede çok giremiyorum eşim açınca yararlanıyorum netten ;) büyüdükçe uykuları düzene gircektir bende gece çekenlerdenim gündüz uyuyor gece direniyor uyumamak için
çok güzel bir duyguymuş hayırlısıyla aynı kolaylıkla aynı hayırla darısı 2.ye diyorum ;))

Gunaydin anneler nasilsiniz? Artik pek giremez oldum oglum firsat vermiyo. 2gundur kaka yapamiyo dra gore 5gun beklemeliymisim ama ne icse kusar oldu devamli agliyo gece hic uyumadik:( Fitil mi koysam ne dersiniz?
Alninda da kizariklik oldu, simdi o kabuk yapti yemyesil bütün alni. Nazar degdi diyorum artik :(

Gunaydin anneler nasilsiniz? Artik pek giremez oldum oglum firsat vermiyo. 2gundur kaka yapamiyo dra gore 5gun beklemeliymisim ama ne icse kusar oldu devamli agliyo gece hic uyumadik:( Fitil mi koysam ne dersiniz?
Alninda da kizariklik oldu, simdi o kabuk yapti yemyesil bütün alni. Nazar degdi diyorum artik :(

Kuruluk tarzi sert lekeler benimkininde cildinde vardi bepantol sur dedi dr.bayagi azaldi.deneyebilirsin.poposuna zeytin yagini kulak copune surup biraz gezdirmistim cok asiri ileei itmeden onunda faydasi oldu.gecmis olsun cnm.

selammmm kıslarrrr... öncelikle herkese çok teşekkürr ederimm.. çok şükürr rabbime sağlıkla kucağıma aldım bebeğimi.. şimdi de uykumuzu düzene sokmaya çalışıyoruz .. bir günü bir gününü tutmuyorr birde kucağa alıştıkk kıslarrr sormayınn ben emzirmeden emzirmeye alır oldum kaçırıyorum artık gıdımı :9::9: herkes iyidirr inşallahhh bebişlerinizi öpüyorum gelen giden çok giremiyorum pekk kendinize çok iyi bakınn :54:

anammmm kimse girmiyor çocuklar doğalı bende giremiyorum düzene giremedimki bi türlü benim kızı kaynanam alıştırmışsınız diye kucağında sallıyor iyce alışıyor eşim zaten en başta kucaktan indirmiyor sallıyor sürekli sinir küpü durumundayım artık gece saat başı kalkar oldu gece herkes yatıyor ben kalkıyorum sinir doluyum anlıcanız asrasultanım sen nerelerdesin yazmamışsın bayadır iyi haberlerini bekliyoruz ona göreee

Kızlar gaz sancisi cekiyor oglusum acile gittik dr.bitkisel damla verdi yeterli gelmedi milupanin gece cayini aldim insaallah faydasi olur bizim durumda olanlar ne kullaniyorsunuz

Back
X