Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar ben hamile olduğumu öğrenene kadar koşu bandında yürüyodum pilates yapıyodum.sonra internette biraz gezinince ilk 3 ay koşu bandında yürüyüşün sakıncalı olduğunu okudum.aranızda spor yapan ya da doktora soran var mı acaba?
Kizlaarr minik kesemiz gorunduuuucok sukur darisi herkese 1hafta sonra da kalp atislarini duyarz ddi dr cok sukur yaaa
Kizlaarr minik kesemiz gorunduuuucok sukur darisi herkese 1hafta sonra da kalp atislarini duyarz ddi dr cok sukur yaaa
kızlar ben hamile olduğumu öğrenene kadar koşu bandında yürüyodum pilates yapıyodum.sonra internette biraz gezinince ilk 3 ay koşu bandında yürüyüşün sakıncalı olduğunu okudum.aranızda spor yapan ya da doktora soran var mı acaba?
gözün aydın canım tam kac haftalıkken gördun keseyı![]()
kızlar hamilelik belirtileriniz nasıldı yazar mısınız...
hanımlar bugün öğrendim hamile olduğumu elhamdülillah. Rabbim olmayanlara da nasip etsin inşallah :) daha 3 hafta 4 günlük. Kese felan görülmedi bugün. Deger de 200 cıktı. Acaba ne zaman gitsem de kese gorunur?
Arkadaşlar dün sağlık Ocağında yaptırdığım HCG testinde hamileliğim kesinleştiği için benden kansızlık,sarılık varsa başka soruınlar için kan tahlili istediler.Ona göre bizi yönlendiriceklermiş..Ayrıca hamile olduğunu öğrenen tüm arkadaşlar sağlık ocağına kaydınızı yaptırın.Belirli haftalarda kontrol yapıyorlarmış.Hepimizin faydasına.
HCG sonucum 1000 den büyük olduğu için bugün doktor karından ultrasyonla baktı.(4+6 yım.) Yalnız daha bişey görünmüyordu.1 hafta sonra tekrar gelmemi istedi.Ama moralim bozuldu.Kese neden görünmedi ki,içime dert oldu.İnşallah bir sorun yoktur.
--------------------------------------------------------------------------------
canım çok sevındım allah kuzagına almayıda nasıp etsın inşallah. Bende bugun ultrasona gırdım benım bebilş de görünmedı benım degerımde 263. Doktorum şimdi görunmez cok yenı dedı ayın 25 ine randevü verdı degerlerımın artmasını hesaplayarak ancak o gun keseyı görebılırız dedı bekleyecegız anlaşılan :)