mart 2013te hamis oldugunu ogrenenler

MELEĞİNİZİN CİNSİYETİ NE OLACAK GÜZEL ANNELER?

• İkiz;Prenseslerim geliyoooorr :)

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    109
Kızlar merhaba ;Ben de geçen hafta hamile olduğumu öğrendim sat 2 şubat 5.5 haftalık su an .Ancak cumartesi gününden beri tuvalete girdiğimde (her defasınsa değil ) ara ara kanamalarım oluyor.Dr.Progestan verdi onu içiyorum .Çok korkuyorum bişey olcak diye .Keseyi gördük ancak kalp atışları için haftaya gidicez inş. bisorun çıkmaz.Görüşlerinizi merak ediyorum...

kızlar avuçlarımın içi çok yanıyor aniden üşüme geliyor hem üşüyorum hem yanıyorm bu belirtimidr sizce?
en sn adet tarihim 18 ocak...ama ben çok düzensiz adet görürüm 2 ayı bile geçio bazen..ama bu üşüme ve avuç yanması hiç olmamaıştı

kızlar avuçlarımın içi çok yanıyor aniden üşüme geliyor hem üşüyorum hem yanıyorm bu belirtimidr sizce?
en sn adet tarihim 18 ocak...ama ben çok düzensiz adet görürüm 2 ayı bile geçio bazen..ama bu üşüme ve avuç yanması hiç olmamaıştı

Ben hamile olduğumu öğrenmeden önce ellerim buz gibiydi ısıtamıyordum belirtilerden biri olabilir ama tek başına yeterli bi sebep değil tabiki eğer hamilelik bekliyosan insan herşeyi belirti olarak yorabiliyor.Bence kendini çok fazla dinleme ...

Kızlar hamilelik belirtileriniz nasıldı yazar mısınız...

yeşim sanırım herkeste farklı oluyo fakat arkadaşımla benim ortak bi belirtimiz oldu o da göğüs ağrısı.sanki ilk çıktığı dönemlerdeki gibi ağrıdı.normalde adete yakın olurdu bu zamansız oldu adete daha 2 hafta vardı.bide ben ateş ölçme yöntemini kullanıyodum ateşim düşmedi,bunuda takip edebilirsin..bende böle belirti anlamak,görmek istiyodum o yüzden seni çok ii anlıyorum:)

Kızlarr yumurtlama dönemimi takip edip ilişki oldu bir gün aralıklarla..
şimdi adetime 10 gün var.. karnımda şişkinlik var ve göğüslerimde hassasiyet var dokunduğum zaman acı veriyor.
bugün otururken sol kasıkta damar atması gibi bisey hissettim.. bazen çok sıcak basması oluyor..
bu dediklerimi yaşayan arkadaşlar varmı acaba ve hamilemiydiler.. merak ediyorum.. daha 10 gün var adetime çokmu erken anlamak için acaba..

kızlar ikinci kez anne oluyorum:)oğlum eylülde gelmişti sanırım şimdikide kasımda gelicek geçen hafta idrar testi yaptım ve test pozitif çıktı zaten şüpheleniyordum reglim gecikmişti oğlumda oldugu gibi bundada sürekli portakal yemek istiyordum akıntım oluyordu bel ağrısı ve ensonda rüyamda görünce testi yapamay karar verdim henüz kan vermedim gerek duymuyorum zqaten ikinci cocuk oldugu için deneyimli oluyosun ilkinde hemn kan testi verip soluğu dr almıştım pazartesi gideceğim dr ...yine meşakatli bir serüven beni ve sizleri bekliyor anne olmak çok güzel birşey ama bir o kadarda zor olmayan herkese rabbim nasip etsin inş. bu arada ben ikizim ikiz kardeşimde hamile büyük tesadüf yaklaşık üç ay önce yiğenim şehit oldu onun üzerine hamile kaldık içimdeki acı hiç gitmiyor hep üzülüyorum hamileliktede duygular tavan yapıyor malum inş. duygularımı kont ederek bir hamilelik süreci geçiririm .tabiki yiğenimim yerini hiç kimse alamaz ama o gitti rabbim ailemize iki çocuk daha kazandıracak ismini biz yaşatacağız

mrb ben yeni katılıyorum aranıza.iki yıldır evliyim.bebeğimiz olmuyordu ama 04.03.2013 tarihinde yapmış olduğum testle gebe olduğumu öğrendm.kan da ilk 745 iki gün sonra 1450 çıktı 6 haftasındayım mevlam olmayanlara versin

şimdi adetime 10 gün var.. karnımda şişkinlik var ve göğüslerimde hassasiyet var dokunduğum zaman acı veriyor.
bugün otururken sol kasıkta damar atması gibi bisey hissettim.. bazen çok sıcak basması oluyor..
bu dediklerimi yaşayan arkadaşlar varmı acaba ve hamilemiydiler.. merak ediyorum.. daha 10 gün var adetime çokmu erken anlamak için acaba..

canım hiç belli olmuyır gebelik belirtisi de oluyr adet ağrıları da ben iki yıl evliyim iki yıl boyun ca o ağrıları çekiyorum. bu ay da olsu aynısı ben umursamadım haziran da tüp bebek için randevu almıştık zaten ama yapımış olduğum testle 5 haftalık gebe olduğumu öğrendim eşimin sperm sayısı bir milyon olmasına rağmen çok şükr(keçiboynuzu kürü)

Kızlar merhaba ;Ben de geçen hafta hamile olduğumu öğrendim sat 2 şubat 5.5 haftalık su an .Ancak cumartesi gününden beri tuvalete girdiğimde (her defasınsa değil ) ara ara kanamalarım oluyor.Dr.Progestan verdi onu içiyorum .Çok korkuyorum bişey olcak diye .Keseyi gördük ancak kalp atışları için haftaya gidicez inş. bisorun çıkmaz.Görüşlerinizi merak ediyorum...

canını sıkma arkadaşım çalışmıyorsan bol bol dinlen ayakların yükselt.bol su iç progestron verdiyse iyi benim kanamam olmadığı halde içiyorum her doktor vermiyor.ben biir haftadır yatıyrm bir sorun yok çok şükür sanırım gebeliğimiz aynı.

inşallah hamilesindir canım. ama olmasan da üzülme. bu ay benim de çok ağrı oldu gçğüslerde. hala da acıyor. şu an 5 haftalık hamileim. dokununca sertlerşme geliyor elime. sıcak basması bende de oldu. onun dışında hiçbir belirti yaşamadım sayılır. ben hiç belirtim olmadığı için açıkçası hamile olmadığımı düşünüyordum. adet belirtisi gibi şeylerdi çünkü

inşallah hamilesindir canım. ama olmasan da üzülme. bu ay benim de çok ağrı oldu gçğüslerde. hala da acıyor. şu an 5 haftalık hamileim. dokununca sertlerşme geliyor elime. sıcak basması bende de oldu. onun dışında hiçbir belirti yaşamadım sayılır. ben hiç belirtim olmadığı için açıkçası hamile olmadığımı düşünüyordum. adet belirtisi gibi şeylerdi çünkü

Teşekkür ederim cevapladığın için canım ve bebeğin için tebrik ederim..
Bende aynen senin gibi düşündüm çok farklı belirtiler yok sıcak basması dışında.. bi yandanda daha 10 gün var simdiden simdiden adet belirtileri çıkarmı diye düşünüyorum.. karıştı kafam biraz. yorgunluk hissimde var ayrıca.. ilk denememiz oldugu için çok merak ediyorum galiba :)

canım hiç belli olmuyır gebelik belirtisi de oluyr adet ağrıları da ben iki yıl evliyim iki yıl boyun ca o ağrıları çekiyorum. bu ay da olsu aynısı ben umursamadım haziran da tüp bebek için randevu almıştık zaten ama yapımış olduğum testle 5 haftalık gebe olduğumu öğrendim eşimin sperm sayısı bir milyon olmasına rağmen çok şükr(keçiboynuzu kürü)

Tebrik ederim canım :)
Ben normalde hiç böyle belirtilerle karşılaşmadım adet olmamdan 1gün önce ağrım oluyor ondan anlıorum zaten geleceğini.
O yüzden biraz meraklandım acaba olabilirmi diye.. ve ilk kez deniyoruz o yüzden biraz fazla merak var.. :)

5 haftalık hamileyim.Dün HCG 1000 üstü çıktı.Salı günü bebişimin kesesini görmek için ultrasyona giricem.İnşallah keseyi görebilirim.Allahın izniyle ikiz gebelik görülür.İkizlerimin olmasını öyle istiyorum ki.(Tabii hayırlıysa. inşallah.)Arkadaşlar dualarınızı bekliyorum.İnşallah tüm Anne adaylarının Allah gönlüne göre verir.Ve hepimiz için hayırlı neyse o olsun.

Son düzenleme:
5 haftalık hamileyim.Dün HCG 1000 üstü çıktı.Salı günü bebişimin kesesini görmek için ultrasyona giricem.İnşallah keseyi görebilirim.Allahın izniyle ikiz gebelik görülür.İkizlerimin olmasını öyle istiyorum ki.(Tabii hayırlıysa. inşallah.)Arkadaşlar dualarınızı bekliyorum.İnşallah tüm Anne adaylarının Allah gönlüne göre verir.Ve hepimiz için hayırlı neyse o olsun.

Tebrik ederimmm :)
inşallah Allah gönlüne göre verir canım..
Darısı bizlerin başına inşallah

Hayirli olsun cnm dikkat et kendibe allah tamamina erdirsin benim de sat 2subat keseyi gordunuz mu kac mm dedi dr biz de haftaya kalp atislarini duycaz ins

Merhaba kızlar bende 4 martta öğrendim hamile olduğumu tam bir sürpriz oldu benim için. Yüksek ateş ve aşağı bölgede iltihap şikayetiyle gittim doktorum adetın 3 gün gecmış gebe olabilirsin dedi bende artık onca tedaviden sonra umudumu kestiğim için ihtimal vermeyip şubatın 28 çekmesine bağladım gecıkmeyi. Doktor bir gece yat çok ateşin var enfeksiyon kapmışssın dedı. Yatışımı yaptık odada doktor pansuman yaparken hemşire kan tahlili sonucunu getirci. "yaaa bak gördün mü gebesin işte" dedi o an çektiğim onca acı silinip gitti. Bir kaç saati buldu kendıme gelmem. Çok şükür şimdi 7. hafta içindeyiz. haftya tekrar kontrolum var iple çekiyorum doktor herşey yolunda demesi için. Rabbim isteyen herkese nasip etsin ne zor ne sancılı bir süreçtir bu yalnızca yaşayan bilir. İnşallah hayırlısıyla kucagıma almayıda nasip eder Allahım. Martta hamile olduğunu öğrenenler gözümüz aydın :) :emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek:

Amiin inşallah..
Bu arada belirtilerin neler olmuştu ve nezaman başlamıştı ?

Ben ilk kan testini adetten 3 gün önce yaptırdığım için(HCG:24) hiçbir belirtim yoktu.Ama hisstmiştim sanki.Çok dua ettim çok istedim Allahtan.Çünkü eşim sadece bir çocuk istiyordu.İlk çocuğum 5 yaşına geldi.Ancak ikna oldu. Allaha hep yalvardım.Allah ağlayan gözlerle yapılan duayı geri çevirmiyor.Ama hep hayırlısıyla diye başladım duaama.Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah.

Back
X