mart 2013te hamis oldugunu ogrenenler

MELEĞİNİZİN CİNSİYETİ NE OLACAK GÜZEL ANNELER?

• İkiz;Prenseslerim geliyoooorr :)

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    109
ay çok heyecanlı hepimiz aynı zamanlarda da doğuracağız inşallah :D
benim de aşırı mide bulantısı ve duygusallaşma var çizgi film de bile ağlıyorum ne olacak halim bilemedim ama mutluyum işte :))))[/QUOT

tarihlerimiz çok yakın canım, seninde adet olacakmış gibi sancın ve sağ kasığında batmaların oluyormu,

evet oluyor benim kan testimde 199 çıktı değer düşük mü sanki ya doktor da doğru düzgün birşey söylemedi. Acilen yeni ve uzun soluklu bir doktor bulmam lazım

algıda bozukluk :) ben de bugünlerde slaklaştım diyordum. başım da dönüyo. buarada tansiyonum genelde 11 6. sizin kaç?

canım ben hiç ölçmedim tansiyonumu ama doktorum bebek aspirini başla hemen dedi. bebek aspirini içiyorum 2 gündür ve kendimi çok daha iyi hissediyorum baş dönmesi falan kayboldu. şimdi booll bolll uyku basıyor:)

Kızlar bizde 1 yıldır bebek düşünüyorduk ve sonunda oldu galiba :) Bugün yaptığım idrar testinde çift çizgiyi gördüm inanamıyorum hala şoktayım. Yarın kan testi yaptıracağım inşallah sonuç orada da pozitif çıkar. Bu ay eşim ve ben bal tarçın çörekotu karışımından yemiştik belkide vesile olmuştur. Çok mutluyum darısı tüm bebek isteyenlerin başına...

bende keseyi gördüğümde 5 hafta 2 gün diye biliyodum(yani son adet tarihine göre) doktor bu kese 3 haftalık dedi ve çıkan ultrason resminin altında 3,8 mm yazıyo..bizim çocuk mu uzun yani?:)gerçi ana uzun baba uzun o da normal yani :D

sizinki uzun anlaşılan :) bizimki de ana-babasına çekmiş tatlım standart bir boyda olacak sanırım.. neyse sağlıklı olsunlar da gerisi önemli değil artık :49:

kızlar benim deli gibi bulantım oluyor ya.kusma da başladı 2 gündür.benim gibi olan var mı?

Cok sevindim hadi gozun aydin canim :) benim dr.um da ayni sekilde ne kadarlik oldugunu soylemedi ve kalp atislarini duyalim oyle gibi bi seyler dedi benim gittigim hastane cok yogun ozel hast. Olmasina ragmem iceri 3 hasta birdenn alyrlar ve dr da acele ediyr maalesef bn de ondan pek bi bilgi alamiyorum ama onumuzdeki hafta tasinyorz burdan batmandayim bn su an ankaraya tasiniyoruz esimin isi nedeniyle dr.um da degiscek ztn cok onemsemiyorum ama memnun degilsen baska dr.a git istersen cnm

senin adına sevindim :) bakalım bende bi kaç kere daha gidim olmazsa başka bi doktor bakarım artık ins.gerek kalmaz tabi ,tşk. :)

Herkese selamlar:16:
Ben de dün öğrendim daha doktora gitmedim.Cumartesi akşam evde test yaptım.
Belli belirsiz bir çizgi görür gibi oldum.
Dün de kan testi yaptırdım.Sonuç 1450 çıktı.
Hepimize hayırlı olur inşallah.:16:

Doktora daha gitmedim kızlar.Gittikten sonra da kendime takvim yapacağım inşaallah.:nazar:

merhaba kızlarrr
adetime 7 gün var..
bi iki gündür sanki adet olcakmışım gibi bi his oluyo karnımda..
ara sıra kasıklarımda hafif sancılar olyo.. karnım çok şişti zaten sertte aynı zamanda dokundugum.
dün beyaz jel gibi yapışkan akıntım oldu.. sankı her an lekelenme olcakmsş gibi hissediyorum.
normalde yaptıgım seyler beni yorar gibi oldu artık..
sizce bunla hamilelik belirtisi olabilirmi..
tecrübelerinizi yazarmısınız boyle olan varmıydı..

kızlar mrb.adetimi 6 gün geçti bugün kan tahlili verdim değerim 36.81 çıktı sizce nasıl düşünmekten kafayı yicem daha atarmı dersinizz yardımcı olun lütfennnn

Son düzenleme:
merhaba kızlarrr
adetime 7 gün var..
ara sıra kasıklarımda hafif sancılar olyo.. karnım çok şişti zaten sertte aynı zamanda dokundugum.
dün beyaz jel gibi yapışkan akıntım oldu.. sankı her an lekelenme olcakmsş gibi hissediyorum.

kasık batmaları benimde olmuştu, daha çok sol kasığımda ama karnım adet olacağım zamanki gibi şiş olmamıştı tam tersi bir durum vardı benim, dediğin gibi beyaz akıntı oldu.. birde baş dönmesi falan olmuştu.. inşallah hamişsindir canım :)

Herkese selamlar:16:
Ben de dün öğrendim daha doktora gitmedim.Cumartesi akşam evde test yaptım.
Belli belirsiz bir çizgi görür gibi oldum.
Dün de kan testi yaptırdım.Sonuç 1450 çıktı.
Hepimize hayırlı olur inşallah.:16:

hayırlı olsun :) kan testini adetin kaç gün geçince yaptırdın? bende yarın sonucumu alıcam çok merak ediyorum.

hayırlı olsun :) kan testini adetin kaç gün geçince yaptırdın? bende yarın sonucumu alıcam çok merak ediyorum.

Teşekkür ederim canım.Günlerim karışık ilerliyordu yani her ay düzensiz oluyordum.
12-13 Mart gibi olmam gerekiyordu.Yani 5-6 gün geçmişti diyebiliriz.
Cumartesi kendim evde test yaptım.2.çizgiyi göremedim bile.
Çok çok belirsiz bir çizgi vardı ya da yoktu ben öyle sandım.
Ama dün test yaptırınca sonuç çıktı çok şükür.

Sen daha sonucu almadın mı canım?
Aslında bir günde çıkıyor sonuçlar niye senin ki yarına kaldı.
Başka tahliller de mi vardı.
Sen nasıl öğrendin evde mi test yaptın?

merhaba kızlarrr
adetime 7 gün var..

Benimde adetime 4 gün kala kahverengi bir leke geldi sandım ki erken regl oldum ama değilmiş, dediğin gibi her an olacakmışım gibi pedlerle dolaştım beyaz akıntım da oldu adet dönemimde kasık ağrım olmaz ama o zaman çok hafif kasıklarım da ağrımıştı yaniiii senin yazdıklarının hepsini yaşadım ve veee hamileyim :49: inşallah sende hamilesindir Allah gönlüne göre verir umarım

canım ben hiç ölçmedim tansiyonumu ama doktorum bebek aspirini başla hemen dedi. bebek aspirini içiyorum 2 gündür ve kendimi çok daha iyi hissediyorum baş dönmesi falan kayboldu. şimdi booll bolll uyku basıyor:)

hadi ya. ben pazartesi gidiyorum doktora ilk kez ultrason için. daha önce gittiğim doktor tam bir fiyaskoydu.uyku meselesine gelince, düb akşam 10 da uyudum. eve gelince 3 saat uyudum. 11de gene uyku bastırdı. feci bişey ya.

kızlar benim deli gibi bulantım oluyor ya.kusma da başladı 2 gündür.benim gibi olan var mı?

canım geçmiş olsun. benim şu an midem yanıyor çok fena. henüz bulantım yok çok şükür. ilk hamileliğimde 9 ay bulantı kusma yaşamış biri olarak seni anlıyor ve geçmiş olsun diyorum. umarım kısa sürer.

merhaba kızlarrr
adetime 7 gün var..

canım inşallah hamilesindir ama ikisinin belirtisi de hemen hemen aynı.

Back
X