mart 2013te hamis oldugunu ogrenenler

MELEĞİNİZİN CİNSİYETİ NE OLACAK GÜZEL ANNELER?

• İkiz;Prenseslerim geliyoooorr :)

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    109
ben :3: açlığa hiç dayanamıyorum. zaten yemezsem midem bulanıyo. bugün okulda yemek söyledim gelene kadar kıvrandım açlıktan. tam iştahla yiyordum ki arkadaşın biri geldi koca bi parça aldı. çok kızdım ama bişey diyemedim :53:

:) inş.şişmeyiz davul gibi ben önceden nerdeyse öğlen kahvaltı yapıyodum şimdi 6,5 - 7 de midem kazınıyo kendimi kaybediyorum hayırlısı bakalım :)

:) inş.şişmeyiz davul gibi ben önceden nerdeyse öğlen kahvaltı yapıyodum şimdi 6,5 - 7 de midem kazınıyo kendimi kaybediyorum hayırlısı bakalım :)

ay aynen ya ben de sevmem normalde kahvaltıyı. öğlene kadar aç durabilirim ama şimdi mümkün değil. ben zaten kiloluyum ama kiloyu hiç takmıyorum. biliyorum ki bebek doğunca gisdicek kilolar :emir_bebek:

canım bebeğin sağlıkla gelsin inşallah.ilaçlarını kullan,ayaklarının altına yastık dinlen,iş falan yapma.yemek ve vc dışında kalkma.
ben de yeni aldım haberi.sat 20 şubattı.seninki kaçtı?

sat 20 şubat olunca ben şimdi 4+2 mi oluyorum kızlar?

inşallah.teşekkür ederim.dinlenmeye çalışıyorum.benim sat 17 şubattı.evet 4+2 oluyosun.inşallah sağlıkla gelsinler.

Benim de belimde ve kasıklarımda ağrım var kuzum.
Sanki regl oldum olacağım,bol bol dua et.
İnşallah sağlıkla kucağımaza almak nasip olur.

Canım bende de var ve ben 1 senedir kullanıyorum.
Hatta çocuk düşündüğüm için sık sık kontrole gidiyorum.
Bazen dalgalanmalar oluyor ilaç kullandığım halde.
Haftaya başlar diye düşünüyorum bulantılar,bakalım hayırlısı artık.

Hayırlı olsun,hoşgeldin aramıza.
Düşün benim 10 gün oldu hala kasıklarımın ve belimin
ağrısından duramıyorum.Doktora sordum normalmiş.

Bel ağrısı,sancı ve akıntı.
Hatta o akıntıyı ben kaç kez adet oldum sandım tuvalete koştum,birşey yok.
Normalde de çok üşüdüğüm için üşümeyi belirti olarak saymadım.Ama evet üşüdüm.
Bence bir test al yap derim.
Hep mi 35 gün de bir olursun ben öyle olurum mesela.
Ama bu ilkse boşuna bekleme yap testini.

slm, hayır benim adetim hiç gününü geçmemiştir, 28, 29 gün sürüyor, ilk defa geçti, bugün 36. günümdeyim, kırmızılar yok=)) yarın inş bakacağım,

maşallah kızşlar Allah tamamına erdirsin..hepberaber güzelşeyler paylaşırız inşallahhh

tatlım bence kanda baktır..bazen hiç belirti olmadan geliyor hamilelik..ama benim günüm geçmeden 1 hafta önce afedersin kabızlık başladı..ne yesem ne içsem de hala devamediyor..böyle muallakta kalacağına en azından sonucu bilirsin tatlımm.bahsettiğin şeyleri şu anda ben yaşıyorum çünkü.inşallah hamişsindirr:49::49::49:

Slm tatlım inşalalh hamişimdir henüz kırmızı gelmedi , yarın bakacağım, hayırlısı olsun

hamile olduğunu öğrenmeden önceki belirtilerini paylaşırmısın canım biz de beklemedeyiz :)

canım benim adetim hiç gecikmez erken olurdum ilk belirti bu aşırı karın ağrısı akıntı yorgunluk göğüs hassasiyeti uçlarında belirginlik. aşırı idrara çıkma.bukadar sanırım birde çok su içme ihtiyacı oldu:)) darısı size

selam kızlar bugün 6+3 ve çok şükür kesemizide pıt pıtlarımızıda duyduk. inşallah hep böle sağlıklaa ilerlerizz:) darısı bekleyen herkesin başınaaa

selam kızlar bugün 6+3 ve çok şükür kesemizide pıt pıtlarımızıda duyduk. inşallah hep böle sağlıklaa ilerlerizz:) darısı bekleyen herkesin başınaaa

ne güzel ne mutlu darısı başımıza.ben de 5.hafta bitince gideceğim doktora.şu an 5.haftanın içindeyim.

arkadaşlar merhaba. 2 gün evvel 6 haftalık hamile olduğumu öğrendim. :49: kalp atışlarını duyamadık maalesef. haftaya tekrar kontrole çağırdı doktor.inşallah duyarız.:61:ama ne yazıkki panik atak ilacı kullanıyorum. doktor kesinlikle içmememi söyledi. gerçi psikyatrime gitmedim daha. ama içmediğim zaman çok kötü oluyorum.. zaten mide bulantılarım başladı ve panik atağımı tetikliyor. ne yapacağımı bilmiyorum...:44:

benim de sat 17 şubattı..aynı günlerde doğurucaz kızlar :)))

inşallah hepimiz hayırlısıyla alalım kucaklarımıza bebişlerimizi.sorunsuz atlatalım 9 ayımızı.lekelenmem azaldı çok şükür
pazartesi hcg değerim yükselmiş olursa korkma dedi doktorum.geçen pazartesi 98 di 1 haftada artış kaç olucak merak ediyorum.
dün gece belim çok ağırdı oda beni tedirgin ediyor.şu 1 2 hafta bi geçse hızlıca.

inşallah hepimiz hayırlısıyla alalım kucaklarımıza bebişlerimizi.sorunsuz atlatalım 9 ayımızı.lekelenmem azaldı çok şükür
pazartesi hcg değerim yükselmiş olursa korkma dedi doktorum.geçen pazartesi 98 di 1 haftada artış kaç olucak merak ediyorum.
dün gece belim çok ağırdı oda beni tedirgin ediyor.şu 1 2 hafta bi geçse hızlıca.

tatlım hergün iki kat artsa pazartesi 1200 falan olursunnn..
bak benim pazar 125 ti..cuma 992 olmuşşşş:21::21::21:
daha çok yeniyiz ondan adet gibi ağrılar çekiyoruz..bende belağrısı yok ama karın ağrısı oluyo..sanki adet günleri gibi..
sorma bende tedirginim..hayırlısıyla keseyi görsemmmmmm:18::18:

ayyy inşallahhhhhh:46::46::46::46::46::46::46:
heyecanla beliyoruz o zamannnnnnnnnnnnnnnnnnnn:21::21::21::21:

inşallah canım. bu gün üğleden sonra alacağım. akşama bakacağım. sonucu buraya yazarım. çok heyecanlıyımmmmmm.......

daha çok yeniyiz ondan adet gibi ağrılar çekiyoruz..bende belağrısı yok ama karın ağrısı oluyo..sanki adet günleri gibi..

canım dün doktordaydım önce görünmedi bol su içirdiler iyice sıkıştım,karından kese göründu ama çok yeni dedi.yükselmiştir diye düşünüyorum yoksa nasıl görünsün nokta kadardı.
istenen gebelikte alttan bakılmazmış.benim peçeteye sildikçe gelen açık kahve pembe gibi lekelenmem var progestan verdi.
eğer gelişirse durur dedi gelişmezse artar kanaman dedi ama çok şükür azaldı baya.inşallah tekrarlamaz.haftaya yine çok su içip gel kontrole dedi.inşallah geçer ağrılarımız.

artışın çok güzel olmuş maşallah inşallah hayırlısıyla kesenide kalp atışınıda görürsün :)

Back
X