mart 2013te hamis oldugunu ogrenenler

MELEĞİNİZİN CİNSİYETİ NE OLACAK GÜZEL ANNELER?

• İkiz;Prenseslerim geliyoooorr :)

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    109
tebrik ederim canım seni...bu arada ben bebeğimi kaybettim kızlar daha doktora gitmedim fakat sonuçlar bu sonucu işaret edio:( beş gün önce öğrenmiştim beta 61,2 ydi..dün tekrarlanan testte 24 çıktı :( nasıl atlatıcam bilmiorum rabbim sizin bebekllerinizi korusun:(

canımmm üzülme ne olur..kimyasal gebelik yaşıyorsun..kusurlu embriyo olduüğu için vucut kabuletmiyor tatlım..bak bende 2 ay önce yaşadım 9 gün sürdü hamileliğim..ama bu ay ok şükür hamileyimmm..emin ol çok yakında yeniden hamile olacaksınnn..
inanarak atlatacaksın kuzum..Rabbimin bir bildiği var elbet..bebek sana tutunup ilerleyen zamanlarda seni bıraksa yıkımı çokççok ağır olacaktı..ben hep şükrettim..dedim Allahım beni, daha büyük şeylerle sınama buna şükür dedim..hiçç kafana takma.doktorum bana en azından hamile kalabildiğini gördük bu da bir işaret demişti..
bsen yine de doktoruna git..birkaç güne bhcg 1e düşer ve kanaman başlar..biraz yoğun ve ağrılı olabilir..çalışıyorsan izin kullan dinlenmen gerek cnm..

Allah yardımcın olsun..dualarımseninle...

dr. gittim..çokaz pembe-kahverengi geldi kanamam...progesteran hap verdi doktor ve kanamam kesildi.ama karnımda kasılmalar oluo arasıra :( bide doktor keseyi göremedi ''daha cok yeni ''dedi...dış gebelik olmasından korkuyorum :18:

canım korkma.bhcg tekrarladınmı..?2 günde bir yaptırırsan artışı görürsün cnm..o da dış gebelikle ilgili fikir verir genelde..dış gebelikte değerler normal hamilelik gibi seyir göstermez..
bende de kasılmalar var..hamilelikte normalmiş.

ay canımmmm süper bir haber buuuu..valla gözümü açtım topiğe geldim..aklım hep sendeydiiii.
bu habere bi halay çekilir kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::65::65::65::65::65::65::65::65::65::65::65:

teşekür ederim canm,,,,,,,,çok güzel bi duyguu, çekelim valllaaaaaaa halayımızı oh oh yarasınnnnnnnnnnnnn, çok mutluyummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

hayırlıı olsun canım.....aynı duyguları yaşıyoruz.bende 3 gün önce öğrendim hamile olduğumu,eşime beni çimdiklesene ,rüyadamıyım falan diyorum....Karnım şişene kadar inanamıcam sanırım... Ben sevinçten herkeze söyledim.aynı gün kanamam oldu,nazar :nazar: değdi sanırım...herkeze söyleme bence.

canlarımmm herkese hemen söylemeyinnn.en azından kalp atışlarını duyana kadarr..bizim şuan anne babalarımız biiyor..ve iş yerindeki kankalarımız..

canlarımmm herkese hemen söylemeyinnn.en azından kalp atışlarını duyana kadarr..bizim şuan anne babalarımız biiyor..ve iş yerindeki kankalarımız..

Canım ben dedim çok yakın arkadaşlarıma , bir çok kişiye ki duyulmuştur hemen hemen herkese , neyse inşalah bi proplem olmaz allahın izniyle

kızlarr,
dün akşam yoğun bel ağrısı sonucu dr. gittim herşey normalmiş ve keseyi gördük çok şükür darısı hepinize arkadaşlar,
ben çok sitres yapmıştım ,gerçekten yapılmamalı kalbinizi ferah tutunnn

kızlarr,
dün akşam yoğun bel ağrısı sonucu dr. gittim herşey normalmiş ve keseyi gördük çok şükür darısı hepinize arkadaşlar,

alttan ultrason ile görülürmüş bu haftalarda,,dr.alttanmı baktı cnm?

kızlarr,

ay cnmmm günümüz aynı bende salıya kadar nasıl beklıycem düşünüyorummmm...:26::26::26:
bel ağrım hiç yok benim..olmasımı iyi olmamasımı onuda bilemiyorum..
hiç hamile gibi değilim...sabır sabır az daha sabırrrrr:ssz::ssz::ssz:

canlarım ben kaç haftalık olduğunu nasılk hesaplayacağım, yardımcı olursanız sevinirim

ay cnmmm günümüz aynı bende salıya kadar nasıl beklıycem düşünüyorummmm...:26::26::26:
bel ağrım hiç yok benim..olmasımı iyi olmamasımı onuda bilemiyorum..
hiç hamile gibi değilim...sabır sabır az daha sabırrrrr:ssz::ssz::ssz:

kızlar benimde günüm sizinle aynı...lütfen biri cvp versin..persembe günü kanda gebeliğe baktırdım değerim hcg değeri 2018 çıktı.bana fazla geldi...sizin nasıl çıktı değeriniz?çatlayacam stresten

kızlar benimde günüm sizinle aynı...lütfen biri cvp versin..persembe günü kanda gebeliğe baktırdım değerim hcg değeri 2018 çıktı.bana fazla geldi...sizin nasıl çıktı değeriniz?çatlayacam stresten

canım erken yumurtladın belkiiiii..ytoksa ikiz olmasınnnn:1::1::1:
benim cuma 992ydi ama ben 16. gün yumurtladım..

alttan ultrason ile görülürmüş bu haftalarda,,dr.alttanmı baktı cnm?

tatlım o birazda bhcg değerine bağlı..1000lerdeyken vajinal daha kolay gösteriyor..ama 5000lerde karından görünüyormuş..çok araştırdım bende..ona göre aldım doktora randevuyu

hayır canım , doktorum ilk aylarda alttan bakmaya gerek duymuyorum dedi, karından baktı,
bence doktordan doktora değişiyor, ben doktoruma güveniyorum

bende vajinal istemedim o yüzden sabrettim tatlım..şimdi işten izin al git.keseyi göremeden dön..bidaha izin al..bide işyerim çok uzak..garanti olsun dedimm.inşallah salı değerim 5000i bulur da rahatça görürüzzz

bende vajinal istemedim o yüzden sabrettim tatlım..şimdi işten izin al git.keseyi göremeden dön..bidaha izin al..bide işyerim çok uzak..garanti olsun dedimm.inşallah salı değerim 5000i bulur da rahatça görürüzzz

canım benimde son adet tarihim 17 şubat aynı gidiyoruz , salı günü mutlaka görünecektir,

son adet tarihin ne canımm.oradan başlıyoz saymaya
mesela benm 17 şubat.
bugün 5. haftam bitiyor..

tamm canım benimkisi 15 şubattı aramız iki gün var, çok teşekkür ederim canm

Back
X