mart 2013te hamis oldugunu ogrenenler

MELEĞİNİZİN CİNSİYETİ NE OLACAK GÜZEL ANNELER?

• İkiz;Prenseslerim geliyoooorr :)

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    109
Gunaydin guzel anneler bugun cocuk kardiolojisi kontrolum var fakultede.heyecanliyim birazda korkuyorum .bakalim ne dicekler.duanızı bekliyorum kizlar.insallah biraz kuculme falan olmustur.

canım gelir gelmez yaz merak ederim yarın çalışmıyorum bayram sonunu beklemeyeyim

inşallah iyi haberlerle döneceksin:nazar:

sağol canım iyiyimm şükür öyle uykum varki gün içinde kalem bile tutamaz hale geldim sürekli uyuyorum birde bayram telaşı annemler geldi istanbuldan misafirler filan derken kendimi bile unutuyorum bazen. sen nasılsın varmı iyi haberler? :)

evet bazı arkadaşlarımdan biliyorum acayip uyuyorlardı evdesin en azından annen de gelmiş gözün aydın yardımcı olur sana

benden şimdilik iyi haber yok geçen ay bir hafta geciktim hamileyim sandım ama sonra adet oldum kısmet önümüzdeki maçlara bakıcaz artık....:1::1:

canım allah kavuştursun.hakkınızda hayırlısı olsun.alınır hepsi canım.teşekkür edrim senin kızında çok güzel olucak annesi :)

inşallah iyi çıkıcaktır.

canım inşallah iyi haberlerle dönersin.inşallah olmuştur küçülme.bende doktordan geldim az önce.aslında gitmiycektim 1 ay sonra gel demişti ama bugün doktoruma bir yakınımı götürmüşken bende kontrol oldum.2 3 gündür bebiş bir tuhaf hareketler yapıyodu canımı yakıcak kadar.hakkatende namaz kılar vaziyetteydi :) yalnız kordon omuzundaydı o korkuttu beni inşallah dolanmaz çok yaramaz hiç durmuyoki 640 gr olmuş 13 gün önce 480 falan dı.boyuda 31 cm falan.boya gitmiş çocuk :)

maşallah boya gidiyor olsun kilo nasılsa alınır.. bu arada isim konusunda bir karara vardınız mı eren mi istiyordun sennn :emir_bebek:

Gunaydin guzel anneler bugun cocuk kardiolojisi kontrolum var fakultede.heyecanliyim birazda korkuyorum .bakalim ne dicekler.duanızı bekliyorum kizlar.insallah biraz kuculme falan olmustur.

tatlım inşallah sonuçlar çok güzel çıkar bebeğinide sağ salim kucağına alırsın. bu arada dr.bizim ufaklığın cinsiyetiini söyledi KIZIM olacak inşallah biliyorsun kız istiyordum en çok :16::16::16: fakat dr. kesin değil dedi.bakalım 2 hafta sonra kesinleşecek inşallah:32:

maşallah boya gidiyor olsun kilo nasılsa alınır.. bu arada isim konusunda bir karara vardınız mı eren mi istiyordun sennn :emir_bebek:

evet nerdesinizzzzzz

duydunmu canım sen bayram sonrası da mı yokum demiştin uzun bir tatil mi olacak...

ahh ahhh bize p.tesi işbaşı Allahtan yarın çalışmıyorum bayram tatlılarımı yapayımm

evet yarın kayınvaldeme yazlığa gidiyoruz ailece öbür pazar döneriz kısmetse.tatlı yapma yemek yapma derdim yok çok şükür.ama oraya gidince kalabalık olucaz biraz yorucu olucak malesef ama yaptırmazlar bana iş.
canım sana kolay gelsin.iyi bayramlar olsun şimdiden.

eren oğlumun adı zaten teyzesi :) kardeşine isim bulamadık :) eşimin faaln adıda hep e ile başlıyo değişik olsun istiyoruz.

aaa :1: nası da uydurmuşum belki de oğlumun adı diye söyledin ordan aklımda kaldı

eren güzel isim ikincisini de güzel seçersiniz eminimm

evet bazı arkadaşlarımdan biliyorum acayip uyuyorlardı evdesin en azından annen de gelmiş gözün aydın yardımcı olur sana

benden şimdilik iyi haber yok geçen ay bir hafta geciktim hamileyim sandım ama sonra adet oldum kısmet önümüzdeki maçlara bakıcaz artık....:1::1:

yok canım evde değilim keşke evde olsam çalışıyorum malesef akşama kadar sandalye tepesindeyim ayaklarımı gere gere oturmak istiyorum artık :( Allahım en kısa zamanda seninde güzel haberlerini almayı nasip etsin inş bize. çok çalış ;))

yok canım evde değilim keşke evde olsam çalışıyorum malesef akşama kadar sandalye tepesindeyim ayaklarımı gere gere oturmak istiyorum artık :( Allahım en kısa zamanda seninde güzel haberlerini almayı nasip etsin inş bize. çok çalış ;))

evet canım zor oluyodur gerçekten Allah kolaylık versin
inşallah güzel teyzelerine sürpriz yaparım yakında çok istiyorumm

heheh sağolasın canım siz doğurmadan hamile kalayım da sonra siz doğal olarak bebişlerinizden pek fırsat bulamazsınız girmeye :emir_bebek:

en kısa zamanda Allah gönlüne göre versin inşallah ve umarım ilk aylarında mide bulantısı falan çekmezsin. Buna da şükür tabi ama ben o dönemleri hatırladıkça hala çok kötü oluyorum. Gerçi ara ara gene mide bulantılarım var. Tabi yavrular herşeyden önemli ama gene de rahat bir hamilelik geçirmeni dilerim...

en kısa zamanda Allah gönlüne göre versin inşallah ve umarım ilk aylarında mide bulantısı falan çekmezsin. Buna da şükür tabi ama ben o dönemleri hatırladıkça hala çok kötü oluyorum. Gerçi ara ara gene mide bulantılarım var. Tabi yavrular herşeyden önemli ama gene de rahat bir hamilelik geçirmeni dilerim...

Amiiinnn inşallah canım zaten çalıştığım ve olursa sonrasında da çalışacağım için umarım dediğin gibi kolay geçer
normal zamanda bile midem çok hassastır hemen bulanır zatennn

Insallah iyi cikar cnm.dedigim gibi sabah kalktiginda aclik kahvaltidan yada yemekten tam 1 saat sonrada tokluk olcersin. 70 120 arasi normal zaten.bu arada sana 50 gr yukleme yapmislar bana once 75 yaptilar orda sonuc 198 di sonra 100 dg yaptilar bu sefer 297 oldu.cok igrencti.dusun senin iki katin sekereli su ictim mahvoldum o gun.kabus gibiydi.

açlık 65 tokluk 1. saat 130 2. saat de 91 çıktı..

benm de gecmisti ne guzel de son zamanlarda basladi yine biraz biraz hani diyirlar ya bebek saclanirken mide bulantisi olurmus ben arada pek bi ilisk kuramiyorum ama 7. ayda fln yeniden bulantisi baslayan cok duydum nsallah cok cekmezsin asracim sen de benim cok olmadi hic cikarma fln olmadi hatta kuzucuklarimiz buyuyor gelisiyor tabii :)

Back
X