mart 2013te hamis oldugunu ogrenenler

MELEĞİNİZİN CİNSİYETİ NE OLACAK GÜZEL ANNELER?

• İkiz;Prenseslerim geliyoooorr :)

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    109
Slm kıslarrrr bissss geldik bir hafta ankaradayım gelicem sık sık özledim sizleri bebişler nasıl bissss gıdımlaa iyiyiz buraya yazarken bile kıpırcık oynaşıyo :9: alışverişe henüz başlamadım ama gıdımın çoğu şeyleri hazır sayılır kısmetli olacak fıstığım:9: duygucum bunları çok güzell çok beğendim güle güle kullansın prensesin .. Kendinize ve bebişlere iyi bakın kıslar öpüyoruz görüşürüz :54:
hoşgeldin canım nerelerdesin eşine söyle getirsin bilgisayarı vallahi benim herşeyi annem aldı ben daha bi çift bişey almadım:6::18:teşekkürler canım daha iyileri sizlerin olsun öpüyorum sık sık gir artık

Duyguu harikaymis annenin aldiklari.bayildim hepsine.cok ciciler gule gule giysin hepsini.ben de gecelikleri kisa kollu almak zorunda kaldim koluma igne vurdugum icin.dogum yaptigi gun sekeri gecenler varmis insallah bende hastanede birakip gelecem sekeri :))))
canım vallahi hepsini anacım aldı kesesine bereket dua ediyorum hep Allahım bol kazançlar versin vallahi allah başımızdan eksik etmesin analarımızı benim pijamanında içi kısa kollu dışı sabahlığı uzun kollu öyle aldım inşaallah şekeri atlatacaksın canım az kaldı sabret
hepsi çok güzeller insan bakıp bakıp iç geçiriyor :) güle güle giysin hepsini kuzucun canım sen de iyi günlerde giy geceliğini ben de alcam hastane için bakıyorum bulamadım daha

bu arada alt açma seti var ya kırmızılı aynı ben de ondan aldım daha doğrusu annem aldı :)) ankaradan mı aldınız onu biz de burdan aldık çok şirin bi şey :)
teşekkürler canım hepimiz iyi günlerde kullanalım yavrularımızla birlikteeee canım ulusta anafartalardan aldık ankarada evet çok güzel ve kullanışlı renginide öyle aldımki ara renk daha iyi diye ;))
duyguuuu harika bunlarrr,bayıldım.güle güle giysin bebişin...

hep 0-3 aylık mı,bazılarını büyük mü aldınız?
teşekkür ederim canım yok hepsi 0-3 değil 3-6 da var hatta 9 da var bi kaç tane

Çok güzelmiş kızının cicişleri. İyi günlerde kullanmak nasip olur inşallah. Benim erken doğum riskim olunca bebişin eşyalarını yıkayıp ütüledik, hastane çantamızı hazırladık. Resim çekemiyorum o yüzden.
aminn canım cümlemize inşaallahhhhh hep birlikte iyi günlerde kullanalım kuzularımızla birlikte yaaa ama olmazki çantayı hazırlarken fotoları çekin kızlar hepimize örnek olur unuttuğumuz olursa fikrimiz olur ;) erken doğum içinde hayırlısı olsun canım yorma kendini inşaallah bişeycik olmaz
canım güle güle kullanın cicilerinizi hepsi çok güzeller :)
sağol canım teşekkür ederimmmm ;):8:

kizlar bugun dr.a gittim hani demistim ya bi kac gundur ishal var diye megersem bakteri ve amip varmis cok yordular dr.lar bgn beni ordan oraya ilac vermek istemediler dusuk tehlikesi yapiyor ilac diye bebege ciddi zarari varmis k.dogum dr.u da onermedi ama ilac kullanmazsam rahim kasilmalarimin artabilecegini ve erken dogum olabilecegini soyledi oglusum cok hareketlendi dunden beri ztn suyum da azalmis bol bol su iciyrm ilac yazdilar ama imza falan attirdilar sorumluluk kabul etmiyoruz diye almadim ben ilaci kullanmycam bugun daha iyi gibiyim bu arada oglusum 1300 gram olmus :)) masallag her seyimiz iyi sukur de iste su gunleri de bi atlatirsak iyi olacak

cok gecmiş olsun cnm dikkat et kendine ve bebişine ilac kullanmadan gecmesi mümkün değilmiymiş baska bir doktora daha görünseydin belki yardımı olurdu

aynen canım, tarifsiz bir duygu, Rabbim kimsecikleri mahrum bırakmasın bu duygudan:16: canım bende 10 kilo almış oldum 57 den 67 oldum ve asıl son 3 ay kilo alınıyo diyolar. bakalım toplamda kaç kilo almış olcaz. doğumdan sonrada topluca bi diyet topiği açarız artıkın :1:

amin canım insallah yaa seninki bişe değil valla ben öyle olsam halime sükredicem 19 kilo aldım 82 kiloyum resmen moralim sıfır oturup aglıyorum tartıda kilom cogaldıkca tek tesellim bebegimle bnm saglıgımızın yerinde olması cok şükür bu 3 ayda da alıcam mecbur öyle gözüküyor mahvoldum artık dogumdan sonra vermem gereken bi 20 kilom olacak herhalde ahh ahh mantıklı mart hamişleri diyet topiği yaaparız :))))

Asracimm hep ayni seyleri bende dusunurdun ama isin icine girdigin zaman oyle olmadigini gordum.kari sozune falan hic bakmiyorlar.kendi isin degilki dukkani kapatip birine emenet edip ben acil cikiyorum diyebilinsin cok zor bir durum.basima gelmedi degil 2.ayda kanama gecirdigimde kendi kendime hastaneye gittim esimi lice ilcesi var buranin cok tehlikeli bir yer oraya gondermislerdi ve aksamdi.benim hastanede oldugumu duydu kac saat sonra yetisebildi cunku guvenlik tedbiriyle helikopterle gelmek zorundaydi baska turlu gorev ihlaline giriyor.hatta hemsireler bilmiyorlar tabi esin yokmu dediklerin de cok aglamistim.ben daha anlatmadan cok zor bir durum allah yardimcin olsun dediler yalniz bu arada benim evli olmadan oldugunu dusunmusler :)))dis gorevde deyince anladilar.yinede sagolsun o zamanlarda goreve gitmeyenlerin esleri gelmisti esim gelene kadar,cok zor uzakta olmak ben boyle cok gulmesem pozitif olmasam kafayi yerim.kendi kendimi eglendiriyom isteee :)))cok yasadik boyle durumlar,hala evde tek duramiyorum ben geceleri.esim sirf gece gitmemek icin en agir birimde calisiyor.babalik iznini 10 gun benimle kullanacakiste.sdogumda lazim olur diye yillik izinde cok kullanmadik 10 gunde oyle var gerisinede allah kerimm bakalimm:))

Allah eşine de sana da sabır versin benim dayımda doğuda öğretmendi o zamanda öğretmenler okula bile askerle gidiyorlardı ve yengem hamileydi yaşadığı yer köy hastane yok sancısı geldiğinde askerler eşliğinde gitmesi gerekiyordu sonra ananem gitti ve o doğurttu yengemi aylarca kalmıştı yanında.... inşallah iznini de kullanabilir

asraya yazdigin yorumu okudum da cnm senin esin de mi licedeydi benim esim de gidiyordu oraya ne kadar sikintili bi yer oldugunu bilirim cok yalniz kaldim o gitti liceye iyi ki o zamanlar hamile degilmisim gondermiyorlar da adamlari bizim dugunumuz vardi gondermediler e bi kac gun kala gelebildi esim :) hatta hatirlarsan silvan saldirisi olmustu esim de ordaydi bizim dugune gunler kalmis sehit haberlerini aldim esime de ulasamiyorum omrumden omur gitti inan 10 yas yaslandim o gun :(( oyy oyy hatirladim yine allah korusun hepsini

kizlar bugun dr.a gittim hani demistim ya bi kac gundur ishal var diye megersem bakteri ve amip varmis cok yordular dr.lar bgn beni ordan oraya ilac vermek istemediler dusuk tehlikesi yapiyor ilac diye bebege ciddi zarari varmis k.dogum dr.u da onermedi ama ilac kullanmazsam rahim kasilmalarimin artabilecegini ve erken dogum olabilecegini soyledi oglusum cok hareketlendi dunden beri ztn suyum da azalmis bol bol su iciyrm ilac yazdilar ama imza falan attirdilar sorumluluk kabul etmiyoruz diye almadim ben ilaci kullanmycam bugun daha iyi gibiyim bu arada oglusum 1300 gram olmus :)) masallag her seyimiz iyi sukur de iste su gunleri de bi atlatirsak iyi olacak

senin eşin de mi polis canım Allah kolaylık versin gerçekten zor günleriniz oluyor düğün öncesi yaşadıklarınız da çok kötü inşallah aynı şeyleri yaşamazsınız bebeğin de sağlıkla doğar bol su içmeye devam at havalarda sıcak zaten ben bile durmadan içiyorum sizi düşünemiyorum bile inşallah ilaç içmeden geçer canım

amin canım insallah yaa seninki bişe değil valla ben öyle olsam halime sükredicem 19 kilo aldım 82 kiloyum resmen moralim sıfır oturup aglıyorum tartıda kilom cogaldıkca tek tesellim bebegimle bnm saglıgımızın yerinde olması cok şükür bu 3 ayda da alıcam mecbur öyle gözüküyor mahvoldum artık dogumdan sonra vermem gereken bi 20 kilom olacak herhalde ahh ahh mantıklı mart hamişleri diyet topiği yaaparız :))))

ahahah topik ismi de hazır, mantıklı mart hamişleri diyet topiği :1: valla bu tatlı veletler için 100 kilo almaya da değiyor canım, napalım azcık anne olduğumuz belli olsun, sahillerde fırtına gibi esmeyiverelim :9: bugün idrar tahlili yaptırdım, nasıl olduysa iyi çıktı :1: geçen hafta doktora gittiğimde kızım kulağından ve ellerinden başka yerini göstermemişti, o yüzden çarşamba tekrar gidicem, inşAllah yine cadılık yapmaz benim kız :) sen tekrar ne zamn gidiceksin doktora?

hızla kilo alıyorummmmmmmmm biri beni durdursunnn :) ya bir ayda 5 kılo almısım hemşire uyardı böyle gidemez diye ama kızlar iştahım çok açık midem büyüdü sanırım deli gibi yemek yemekk yeemmeeekk istiyorum :)

cok güzeller güle güle giysin esila mina :))
teşekkür ederimmm hepimizin yavrusu iyi günlerde giysin cicileriniii ;))
hepsi birbirinden güzeller iyi günlerde giysin kızın ve sen tabiki uzun kollu alman iyi olmuş malum kasım annelerisiniz
canım en sondaki nedir karşıdan kağıdın üzerine çizilmiş çiçek gibi duruyor :1:battaniye filan mı
canımmm darısı sana seninde hazırlıklarına şahit olucaz inşaallahhh biz doğum heycanı yaşarken sende inşaallahh kuzunun heycanını yaşıcaksın. battaniye canım :9:kırpa kırpa resim konuluyor ya boyutu küçük alıyor burası anca çiçeği kaldı arkasında mavi pembe gri puantiyeler var önüde öyle çiçekli felan birde kumaş pazarından pazen battaniye kumaşı aldık kışın en iyilerinden biri de pazen battaniyeymiş 2 metre alıyorsun çift katlı yapıyorsun terziye verdik pazenimizde yapılıyor:9:

Offf çok zor işe geldim gene :50: NAsıl geçer bu ve bunun gibi 6-7 hafta daha :2:

Tükenmişlik sendromu yaşıyorum ben de sanırım :37:
hahhahahaaa çok yaşa sen çağlasam mı yaa tükenmişlik sendromu hürremi geçtin bakıyorumda :9:

evet zor bir gün daha...
ne düşünürsen onu yaşarsın zor değil gayet güzel bir gün diyelimmmmm olumlu olalım dimiiiiii amaaaa :10:

Merhaba guzel annecikler ve bebisleri nasilsiniz bakalim?biz cok iyiyiz gittik doktora gorduk arda keremimizi :))) doktor cok fena tekmeliyor bebek simdiden futbol okulu ara sen bunun icin diyor :) dedim adi babasinin fanatikliginden geliyor belli degilmi hocam diyorumm:))) gecen 3 hafta once gittigimde bebis 1kilo10 grmmis yanlis gormusum 1.100 saniyordum suan masaalah 1400 olmus haftasina gore seker hastaligina gore kilosu da suyu da gayet iyi dedi.bebek kilo almis ama ben ayniyim sevindim zaten kilolu hamile kalmistim.doktorda bu gidisle sen dogumdan sonra hamile kaldigin kilonunda altina duseceksin aferin dedi.dogum iznini de 2 eylulde verecek okula 60 kilometre yol gidip gelmek istemedigimi soyledim zaten gondermicen seni o gunluk 120 km yol olmaz bebek dönmus dedi. ozellikle nasil denk getirdin okullarin acilacagi haftaya kizim diyor.nasip ne zamansa o zaman oluyor iste demekki.insallah hepimiz saglicakla kucaklarimizda koklariz bebislerimizi.

hepsii çok güzel sağlıkla giysin inş kuzunnnn :)
sağol canımm hepimizin inşaallahhh...
hızla kilo alıyorummmmmmmmm biri beni durdursunnn :) ya bir ayda 5 kılo almısım hemşire uyardı böyle gidemez diye ama kızlar iştahım çok açık midem büyüdü sanırım deli gibi yemek yemekk yeemmeeekk istiyorum :)
kilo deme şuan 69,9 70 e az kalmış hahahhaha:9:
Merhaba guzel annecikler ve bebisleri nasilsiniz bakalim?biz cok iyiyiz gittik doktora gorduk arda keremimizi :))) doktor cok fena tekmeliyor bebek simdiden futbol okulu ara sen bunun icin diyor :) dedim adi babasinin fanatikliginden geliyor belli degilmi hocam diyorumm:))) gecen 3 hafta once gittigimde bebis 1kilo10 grmmis yanlis gormusum 1.100 saniyordum suan masaalah 1400 olmus haftasina gore seker hastaligina gore kilosu da suyu da gayet iyi dedi.bebek kilo almis ama ben ayniyim sevindim zaten kilolu hamile kalmistim.doktorda bu gidisle sen dogumdan sonra hamile kaldigin kilonunda altina duseceksin aferin dedi.dogum iznini de 2 eylulde verecek okula 60 kilometre yol gidip gelmek istemedigimi soyledim zaten gondermicen seni o gunluk 120 km yol olmaz bebek dönmus dedi. ozellikle nasil denk getirdin okullarin acilacagi haftaya kizim diyor.nasip ne zamansa o zaman oluyor iste demekki.insallah hepimiz saglicakla kucaklarimizda koklariz bebislerimizi.
canımmm maşaallahhh gözün aydın futbolcu olcak senin çocuk galiba :55:ne güzel hiç kilo almıyorsun maaşaallahh canım bize bak paso alıyoruz vallahi o incecik bedenimi şimdi görmen lazım:9:

Günaydın bayanlar ben bayağı bi uykusu oldum:9: yeni uyandık gıdımlaa oda annesi gibi uykucu:9: maşallah herkes iyi çok sevindim:32: bol bol kiloda almıştınız :9: ben henüz 6 kilo aldım ama bu ikiye üçe katlanır :9:durdurmuyorum kendimi:9:

Günaydın bayanlar ben bayağı bi uykusu oldum:9: yeni uyandık gıdımlaa oda annesi gibi uykucu:9: maşallah herkes iyi çok sevindim:32: bol bol kiloda almıştınız :9: ben henüz 6 kilo aldım ama bu ikiye üçe katlanır :9:durdurmuyorum kendimi:9:
bende geç yatıyorum yaa uykudan kalkmak istemiyorum aamma kızıım tekmeleriyle uyandırıyor beni sabahlarıda annem sütümü içirip işe öyle gidiyor :21:kiloları aldık vallahi bolca yiyoruz artık eylülde balık yemeye başlıcam kapsülü bırakıp sende kızınla kendine iyi bakkk canımm gir böyleee sürekliii

bende geç yatıyorum yaa uykudan kalkmak istemiyorum aamma kızıım tekmeleriyle uyandırıyor beni sabahlarıda annem sütümü içirip işe öyle gidiyor :21:kiloları aldık vallahi bolca yiyoruz artık eylülde balık yemeye başlıcam kapsülü bırakıp sende kızınla kendine iyi bakkk canımm gir böyleee sürekliii

Hareketli cimcimeler benim gıdım buraya girdiğimden beri kıpırcık kıpırcık şimdiden o da buranın üyesi oldu :9: balık ye tabi cânım çok yararlı bebeğimiz için bende tiksinmiştim bi ara ama geri yemem lazım öpüyorum herkesi kahvaltı zamanı artık :54:

Back
X