mart 2013te hamis oldugunu ogrenenler

MELEĞİNİZİN CİNSİYETİ NE OLACAK GÜZEL ANNELER?

• İkiz;Prenseslerim geliyoooorr :)

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    109
Eyvahhh ben de yandıgımı dusunuyorum.cunku bugun dr. Bile dedi fena vuruyor bu diye.belli bir saat hic yok bende sabah benden once kalkiyor gece ben uyumazsam uyumuyor.gun icerisinde zaten 15dk ses yoksa herhalde uyuyor bu diyorum elimi koydugum anda karnima basliyor tekmelemeye.sanirim bizlerde uyku kalmicak :)

inşallah güzel emerler ve uyurlar.ben ilk çocukta 2 3 saat tutuyodum memede biliyomusun 3 saat emzirilirmi?bırakınca ağlıyodu.bu sefer öyle yapmıycam 15 şer dakika emzirmek yeter sanırım.kalan sürede keyif yapıyodu yalancı meme gibi emiyodu heralde :)düşünsene ne zorluk çekmişim.uyumazdı saatlerce sallardım ayağımda ninni olarakta power türk le büyüdü oğlum:) aklınızda olsun :)
kısa bir anı geldi aklıma lohusaydım bi akşam daha 8 9 falan o kadar uykusuzdumki yatak odasında uyutmaya çalıştım çalıştım uyumadı eşimin kardeşide bizdeydi. aldım salona eşimin yanına getirdim sen biraz bak ben uyuycam dedim. babasının yanına koyar koymaz uyumuş yaramaz :)

inşallah güzel emerler ve uyurlar.ben ilk çocukta 2 3 saat tutuyodum memede biliyomusun 3 saat emzirilirmi?bırakınca ağlıyodu.bu sefer öyle yapmıycam 15 şer dakika emzirmek yeter sanırım.kalan sürede keyif yapıyodu yalancı meme gibi emiyodu heralde :)düşünsene ne zorluk çekmişim.uyumazdı saatlerce sallardım ayağımda ninni olarakta power türk le büyüdü oğlum:) aklınızda olsun :)
kısa bir anı geldi aklıma lohusaydım bi akşam daha 8 9 falan o kadar uykusuzdumki yatak odasında uyutmaya çalıştım çalıştım uyumadı eşimin kardeşide bizdeydi. aldım salona eşimin yanına getirdim sen biraz bak ben uyuycam dedim. babasının yanına koyar koymaz uyumuş yaramaz :)

valla bu ıyymıs aslında sımdıden dıyorum kucaga cok alıstırmıcam her agladıgında hemen almıcam falan nasıl alıstırırsan öle gider diyorlar ama dogunca nasıl dayanıcaz kii herhalde dayanamam :))) sen 2. tecrubelisin ilkinde yaptıklarına bunda dikkat edersin peki bize söyle yapmayın dedigin özel bişe varmı canım :))

Iste bu olayi goren esler tabi bizim uykusuzlugumuzu anlamazlar. bilmezki sen o saate kadar uyumamissin.bak ben de nasil uyudu demistir esin :))

celiin evet birde derler bak ben nasıl uyuttum :1: dun kahvaltıya gittik eşimle yan masamız bi cift cocukları var 1 yasından fazladır kadın aldı gezxdırdı olmadı adam aldı gezdırdı olmadı cocuk oturmak ıstemıyor yerede bırakmıyolar dolassın oturduklarında aglamaya baslıyor bizde bi onlara bakıyruz bır birbirimize cok komikti halimiz biz böyle daha mı iyiydik acaba demeye basladık oturamadılar kalktılar gittiler mecbur inşallah bizim bebişlerimiz uyumlu olurlar :))))))

benimkide gece sabahın oynuyor anne karnında nasılsa uyku düzeni öyle olurmuş diyolar o zaman biz yandık :)
evet ya taze balık yesek artık.bol salata da olsun :)

annesi çocuğu bu saate kadar neden aç bıraktın ama kahvaltı için geç değilmi? yoksa sende benim gibi 2 kez mi kahvaltı yapıyorsun :) ben sabah çok erkense süt içiyorum yada biraz yiyorum.sonra oğlum uyanıncada çay demleyip kahvaltı yapıyoruz :)

maşallah annesi güle güle büyüt kuzunu ne güzel duyguymuş dimi anne olmak.Allahım tüm isteyenlere tattırsın bu muhteşem duyguyu.uykusu bol olsun inşallah prensesinin.

canım bakım seti olarak şampuanını falan sebamet alıcam.ama bir tanıdığın torunu oldu desitin kullandıklarını ve çok memnun kaldıklarını söyledi.kendide eczacı.ben ilk oğlumda dalin bebek pudrasını çok kullandım.hiç pişik olmadı.aklınızda bulunsun.
Ooo benim kahvaltım 2-3-4ü buluyor canım aç bırakırmıyım ben onu hiç kıyamamış fazlasıyla yiyorum gece bile kalkıp yediğim oluyor canım:9: düşün artık Tombul olmaz gıdımla:9: biraz gezip geldik yemek vakti öpüyorum kızlarr:54:

ankaradaki anneler ben yarın doktora gidicem hacettepenin yüksek riskli gebelik bölüm başkanı özgür derenin kliniğine cinnahtaymış muayene ücreti 500 tl istemedim ama annem ısrar etti bakalım yarın gidicem kuzumu görücem kanama bölgem nasıl olmuş küçülmüşmü büyümüşmü bakıcaz hayırlısı bakalım ben 500e diyarbakırda doğum yapacaktım hemde iki kere :9: çağlasam mı rüyana kahkaha patlattım resmennn süpersin bindallıyla doğuma girmek:32:

valla bu ıyymıs aslında sımdıden dıyorum kucaga cok alıstırmıcam her agladıgında hemen almıcam falan nasıl alıstırırsan öle gider diyorlar ama dogunca nasıl dayanıcaz kii herhalde dayanamam :))) sen 2. tecrubelisin ilkinde yaptıklarına bunda dikkat edersin peki bize söyle yapmayın dedigin özel bişe varmı canım :))

yok almadan duramayız ki :) düşün gece ne kadar uykusuz olursan ol en ufak sesini duyuyosun. zaten onları en çok biz kucağımızda sakinleştiririz birde babaları tabikide.bende sallamıycam diyorum ayağımda yada en azından uyuduğunda hemen yatağına yatırmak lazım.bazıları ayağından indirmiyor uyanana kadar.küçük bebekken ayağımda çok salladım.sonraları birlkikte yatıyoduk uyuyodu sadece huysuzsa ayağımda sallıyodum.en önemlisi çarşafta kimse sallamasın geçen gün alışveriş merkezinde gördüm 2 kadın sallıyolardı çocuğu.yani düşün ne kadar zor.

ankaradaki anneler ben yarın doktora gidicem hacettepenin yüksek riskli gebelik bölüm başkanı özgür derenin kliniğine cinnahtaymış muayene ücreti 500 tl istemedim ama annem ısrar etti bakalım yarın gidicem kuzumu görücem kanama bölgem nasıl olmuş küçülmüşmü büyümüşmü bakıcaz hayırlısı bakalım ben 500e diyarbakırda doğum yapacaktım hemde iki kere :9: çağlasam mı rüyana kahkaha patlattım resmennn süpersin bindallıyla doğuma girmek:32:

inşallah hiçbirşey kalmamıştır.güzel haberlerle dönersin.gitmeden gebeliğin başından neler kullandığını nasıl gittiğini herşeyini yaz bir yere ki orda unutma söyliyceklerini.ücrete gelince baya pahalı tabi riskli gebelik uzmanlarının muayenesi.ama herşey minik kızın için.istanbuldada öyle malesef muayeneler tahliller doğumlar....bebişler ve biz iyi olalımda herşeyin başı sağlık.Allahın izniyle kısmetleriyle gelirler zaten mis kokulu bebişler.

inşallah hiçbirşey kalmamıştır.güzel haberlerle dönersin.gitmeden gebeliğin başından neler kullandığını nasıl gittiğini herşeyini yaz bir yere ki orda unutma söyliyceklerini.ücrete gelince baya pahalı tabi riskli gebelik uzmanlarının muayenesi.ama herşey minik kızın için.istanbuldada öyle malesef muayeneler tahliller doğumlar....bebişler ve biz iyi olalımda herşeyin başı sağlık.Allahın izniyle kısmetleriyle gelirler zaten mis kokulu bebişler.
aynen canım herşey kuzularımız için zaten en baştan olan ultrosan kağıtlarımı tahlillerimide götürcem bakalım hayırlısı olsun

Ben seni sabriya diye biri vardi onunla karistirdim o cindeydi cunku.seninki yinede yakinmis.neden olmasin belki bir gun yolumuz duser kibrisa adanaliyim ben bizim memlekete yakin tasucundan gemiyle bile gidiliyor kibrisa hatta esime demistim nasil gidiliyor acaba gemi yolculugu nasildir diye sormustum.sen de bu arada benim esimle ayni kaderi paylasmissin esimde turkce ogretmeni olmasina ragmen 4 yil onceki 2008 magdurlarindan oldu ve emniyet mensubu oldu.simdi diyarbakirdayiz.beni evliyken kendi okuttu ben ogretmen olamadim seni yapacam dedi.ayri kaldigimiz zamanlar cok oldu fakat cok sukur ben de d.bakira atandim da en azindan emegiminn karsiligini aldim..cok mu duygusal oldu yaaaa :)))napacan nasipten ote yol yok ama gercekten cok azmis sizin izinler,ucresiz izin olayi vardir insallah olmazsa ole yaparsin.

adanadan yarım saat uçakla muhakkak beklerim gerçekten :) aa demek eşin de benim gibi.. onu çok iyi anlıyorum. çok ağladım ilk zamanlarda ama işte alıştım artık 2 yıldır gecem gündüzüm yok. üstelik benim eşim de emniyet mensubu, vardiyalarımız farklı çalıştığımız yerler farklı, birbirimizi gördüğümüz saatler sayılı. bazen diyorum bu şekilde nasıl bebek düşündüm hep annemde kalıcak çocuk. çok üzülüyorum yaa!:( ücretsiz izin evet var ama o da sağlık kurulu gerektiriyo canım. benim işim çok zor çok..

$yatak.webp Eki Görüntüle 786951 $anakucagı.webp

kızlarr bilmiyorum yükleyebildim mi inşallah becerebilmişimdir. bunlar da bizim paşamıza aldıklarımızz:)

yok almadan duramayız ki :) düşün gece ne kadar uykusuz olursan ol en ufak sesini duyuyosun. zaten onları en çok biz kucağımızda sakinleştiririz birde babaları tabikide.bende sallamıycam diyorum ayağımda yada en azından uyuduğunda hemen yatağına yatırmak lazım.bazıları ayağından indirmiyor uyanana kadar.küçük bebekken ayağımda çok salladım.sonraları birlkikte yatıyoduk uyuyodu sadece huysuzsa ayağımda sallıyodum.en önemlisi çarşafta kimse sallamasın geçen gün alışveriş merkezinde gördüm 2 kadın sallıyolardı çocuğu.yani düşün ne kadar zor.

:)))) iişimiz hem keyifli hemde zor olucak hayırlısı olsun

canım hayırlı guzel hbrlerini bekliyoruz

ben artık yavaş yavaş bunlara da bakayım alayım koyayım diyorum, yakınlarından tecrübeli olanlar pişik için sebamed mi,mustela mı?bana bunları önerdiler.göğüs ucu için ne öneriyorlar?sizce hangisini almak lazım ?

belki okumuşsundur bayramda görümcem doğum yaptı yazmıştım
o görümcem hep bildiğimiz klasik yağlı arko kremi kullanır daha önce hep markalı alırdım ama arko çok iyi geldi diyor
aklımızda bulunsun hem ucuz hem de deneyimli anneden onaylı:emir_bebek:

canım tekrar gözün aydın darısı hayırlısıyla bizlere ne güzel sakin uslu deniz gözlü bi kızın varrrr :9:arada gir bizede yaz
tamam haber bize doktoru ayarladığın zaman. pazende penyeden kalın kumaş pamuklu gibi kumaşçılarda metre işi satılıyor çift kat diktiriyorsun istiyorsan kenarlarını tığ işi gibi güpür koydurabilirsin hazırda satılıyor ya görsen aa bumuymuş dersin kesin krem renk üstünde ayıcıklar var kızlı erkekli kızlar pembe erkekler kahverengi tamamlansın resmini çekerim

çok güzellllllllll canım ben takım olarak aldım sabahlık ve gecelik

vallahi yüzden aldım totoyu hiççç sormaaa kocaman olduuuuu:9: canım ben bazen yemeyi unutuyorum inan diyarbakırda ölle değildi burda unutuyorum bazen saat geçmiş diyorum :10: maşaallah sen süper gidiyorsun hastanede bırakacaksın şekeride ohhh mis gibi inşaallahhhh

sağol canım hepimizin yavrusu iyi günlerde kullansın cicileriniiiii

sen deyince hatırladım ben onlara hep penye derdim demekki değilmiş
doktor randevumu da cumaya aldım malesef bugüne ayarlayamadılar
gerçi dünden beri kanamam bitti 40 gün geldi bitti lohusayım sanki
bi baksın da içim rahat etsin

amanınn bu ne böyle bu parayı ne yapacan ey doktor biraz insaf ettttttttttt
inşallah bu paraya değer iyi bakar sana hiçbirşeyin kalmamıştır ananesi kıyamıyo ona
Allah annene güç kuvvet sağlık uzun ömür bol helal kazanç nasip etsin başınızdan eksik etmesin inşallah
gelir gelmez yaz canımmm bişeyciğin kalmadı inşallah görüceksin

Back
X